Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 16.Hafta | İ.B.B 1 - 3 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ligtv'deki görüntüleri, yorumları defalarca izledim.. Maçta hasta oldum. 2 gün rapor aldım.. Şu markus merk'i seviyorum.. objektif adam..
    Not Important..

Yorum

• Penaltıda bakamayanların yanında ben bakmak için çok çaba sarfettim. Öyle enteresan birşeye uğraştım ki; penaltı atılırken topla kale arasındaki görüşümün önüne herhangi birşey gelmemesine uğraştım. Arada en ufak bir parmak atkı vs, olursa kaçıracağız diye düşündüm ve bu totemi sağlama almak için kafamı olabildiğince oynattım. Sonunda bulduğum açıda kaldım ve penaltı gol oldu.

Konu Trabzonspor olunca mantık falan kalmıyor, böyle şeylerle uğraşıyoruz işte.
      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        macin öyküsü

müthis görüntüler

1:27 Jan baskan
        Şu görüntülere bak be!!Şampiyonluk yakışır ya bu taraftara...!
        '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak Çetin Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Paylaştığın videoda dikkatimi çeken bir görüntü... Sanırım Engin, Penaltının kullanılacağı sırada heyecandan olsa gerek bakamamış kaleye....

Bu görüntüye tv karsisinda bayildim.
          #BorussiaDortmund
          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

macin öyküsü

müthis görüntüler

baskan kopardi beni yaaa bide tuh be ofsaytmis diyo
            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• 6 gündür yoldaydım daha yeni geldim ama değdi.. hopadan çıktım yola sırasıyla trabzon, zonguldak, istanbul, ankara, trabzon yapıp tekrar döndüm hopaya.. yorgunluktan ölüyorum ortalama 3000 km yol yaptım, ne yağmuru kaldı ne rüzgarı ne de karı ama her golden sonra saha kenarında benim sevindiğim gibi sevinen "güneş"le ısındım, penaltıdan önce benim gibi stresten bakamayan "engin" gönüllerle bir oldum, maç sonunda tüm stada üçlü çektiren takımımla zıplayarak bağırdım avazım çıktığı kadar... tamam kabul her ne kadar tüm aile fertlerine yorulmadım çok rahat gidip geldik yalanının arkasına sığınsam da bi taraftarın ender yaşayableceği anlara tanıklık etmenin huzuru içinde birazdan uykuya dalıp şampiyonluk rüyalarıma kaldığım yerden devam edeceğim... herkese iyi geceler!!
              whisper

Yorum

• İlk olarak whisper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                6 gündür yoldaydım daha yeni geldim ama değdi.. hopadan çıktım yola sırasıyla trabzon, zonguldak, istanbul, ankara, trabzon yapıp tekrar döndüm hopaya.. yorgunluktan ölüyorum ortalama 3000 km yol yaptım, ne yağmuru kaldı ne rüzgarı ne de karı ama her golden sonra saha kenarında benim sevindiğim gibi sevinen "güneş"le ısındım, penaltıdan önce benim gibi stresten bakamayan "engin" gönüllerle bir oldum, maç sonunda tüm stada üçlü çektiren takımımla zıplayarak bağırdım avazım çıktığı kadar... tamam kabul her ne kadar tüm aile fertlerine yorulmadım çok rahat gidip geldik yalanının arkasına sığınsam da bi taraftarın ender yaşayableceği anlara tanıklık etmenin huzuru içinde birazdan uykuya dalıp şampiyonluk rüyalarıma kaldığım yerden devam edeceğim... herkese iyi geceler!!
                Belki de en güzel uykuyu sen hak etmişsin. Allah rahatlık versin..

Yorum

6 gündür yoldaydım daha yeni geldim ama değdi.. hopadan çıktım yola sırasıyla trabzon, zonguldak, istanbul, ankara, trabzon yapıp tekrar döndüm hopaya.. yorgunluktan ölüyorum ortalama 3000 km yol yaptım, ne yağmuru kaldı ne rüzgarı ne de karı ama her golden sonra saha kenarında benim sevindiğim gibi sevinen "güneş"le ısındım, penaltıdan önce benim gibi stresten bakamayan "engin" gönüllerle bir oldum, maç sonunda tüm stada üçlü çektiren takımımla zıplayarak bağırdım avazım çıktığı kadar... tamam kabul her ne kadar tüm aile fertlerine yorulmadım çok rahat gidip geldik yalanının arkasına sığınsam da bi taraftarın ender yaşayableceği anlara tanıklık etmenin huzuru içinde birazdan uykuya dalıp şampiyonluk rüyalarıma kaldığım yerden devam edeceğim... herkese iyi geceler!!
                  helal be arkadaşım sana. trabzonsporluluk bu işte

Yorum

• yorumlara daldım arkadaş 213'den geriye doğru yol alıyorum uyuyacam da kalkamıyorum ki başından dur biraz daha bakayım yatırım işte uyurum artık
                    whisper

Yorum

Helal olsun renktaşım.
                      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                      Kazım Koyuncu

Yorum

vallahi helal olsun.
                        ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                        #Ziya Doğan

Yorum

macin öyküsü

müthis görüntüler

Videonun sonlarına doğru, Fener gol yedi diye televizyona bakmak için koşan Sadri Şener'i görünce duygulandım...
                          Herkes yaşıyor bu heyecanı!
                          Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Videonun sonlarına doğru, Fener gol yedi diye televizyona bakmak için koşan Sadri Şener'i görünce duygulandım...
                            Herkes yaşıyor bu heyecanı!
                            başkanımızı şenol hocamızı ve real düşünen ve pozitif düşünen taraftarımızı seviyoruz.

Yorum

• Maçtaydım, trabzonumuz ilk yarı kötü ikinci yarı iyiydi, benim sitemim taraftar olarak bizlere olacak, ne doğru düzgün tezahürat yapabildik nede takımı ateşleyebildik, bence kendimize acilen bir tezahürat bulmalıyız, yıllardır söylenen seyleri söyleyip duruyoruz!kaldı ki onu da hakkı ile yapabildiğimiz söylenemez...
                              En son Semih GÜL tarafından düzenlendi; 15.12.2010, 00:10.
                              38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                              Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                              " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• Maçın tekrarını trt verecek mi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X