İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 16.Hafta | İ.B.B 1 - 3 Trabzonspor
Daraltma
X
-
3 haftadır taraftarımız penaltılar konusunda çok alçak görüşlü davranıyor. Yok penaltı değilmiş. Arkadaşlar gol vuruşu yapmak için kafaya çıkan futbolcuyu itersen bu penaltıdır. Kendinize gelin.TRABZONSPOR
Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''
Yorum
-
Mukemmel ir atmosferde mukemmel bir seyirci ile seneye damgamızı vurduk...Profesyonel amıgolarımız olsaydı o akşam olimpiyat çökebilirdi de..
Televizyondan izlemk ile statan izlemk çok daha farklı, Pozisyon bulmak gerçekten çok zor, 1 sn ile yerini kaybederse veya bir sn geç atarsa pası gol olması mumkun olmuyor..
Büyükşehirin zamana oynaması ve sert oynaması aderta çıldırtı bizi, Kalecilerin her degajı 40 sn de yapması tribünleri deli etti, O dakıkada golu yediğinizde bakalım kedi gibi koşmayacakmısın diye bağırdığım kaleci sinirlerimi acayip bomuştu
Jaja nın hiç bir şey oynamadığı maçta, şenol hoca değişiklikleri yapmakta biraz daha geç kalsaydı o gece hüsran olabilirdi.. Alanzinyo yedek beklemekten bıkmış ve şahane oynadı...
Yattara kötü değildi ama 4 tane defans yapmayan oyuncu bir takımda fazla idi.. Engin maça heyecan getirdi..
Büyükşehir hocası araya file mi gerseydik diye açıklama yaparken sert oynadıklarını ınkar ediyor ama Fenerbahçe maçında neden o kadar sert oynamadınız diye söylemek de içimden geçmiyor değil..
Tarihinizde kazanamayacağınız kadar bol bilet satarak kasanızı doldurdunuz ama birilerinden talimat almıştınız TRABZONU durdurun diye, ama olmadı
hakem maç boyunca verdiği kritik faullerle futbolcularımız ve tribünleri gerdi ama yedği küfürler aklınaı başına getirdi ki durumu toparladı..
Neyse muthiş bir gece yaşadık,
Maçtan sonra tam 2 saatte 10 kilometeelik yoldan evime gelemedim, trafik acayip kötüydü, otoparktan tam 80 dakkaya çıkabildim.. Herşey trabzonspor içinYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
http://www.haber61.net/foto-galeri/g...a-uctu-756.htm ling'e tıklayın arkadaşlar. şenol hocanın içinde kopan fırtınayı görün...KARADENİZ TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK...
Yorum
-
bu nasıl bir sevinçtir arkadaş ya. bu doğallık ve içtenliğe hastayım.En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 13.12.2010, 14:27.
Yorum
-
bugün maratonun tekrarını izledim şansaş büyüka şöyle bişey söyledi bu sene maratonu trabzonda yapıcaz yani onlarda anladı bizim bu işi götürcegimizi tebrik ediyorum tüm takımı taraftarı özellikle oraya gidenleri renktaşları bugünler tarih olacak dedim hala daha iddiamın arkasındayım o yüzden herkes gördüklerini unutmamaya çalışsın yada arşiv yapsın ilerde lazım olacakAyık Olun, Ayık Olmak İyidir.
Yorum
-
her şey gerçekten çok güzeldi. mükemmel taraftarımızla mükemmel bir galibiyet aldık. benim takıldığım bir nokta var statlara şemsiye sokmak yasak mı ? arkadaşımın şemsiyesine özel güvenlik el koydu o kadar dil döktük ama sokamadık içeri. polis bir şey demezken özel güvenliğin kraldan çok kralcı olması gerçekten düşündürücü. meşaleye karşı değilim kesinlikle ancak bu kişilerin görevi meşale gibi yasak maddelerin stada girişini engellemek mi yoksa şemsiye gibi insanın temel gereksinimlerinden birini tribüne almamak mı bunu çok merak ediyorum
Yorum
-
Arkadaslar herseyi bosverin birisi cikipda IBB nin derdi neydi onu bana anlatmali...
Tekme tokat ne varsa girdiler böyle futbol mu olurmus...savasa mi gidiyorlar ne yapiyorlar anlamadim...
2 penaltimiz verilmedi verilen penalti biraz agir yedigimiz gol faul degildi ama hakem faul verdi ve yedik......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum