İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Videoyu göremiyoruzki...İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadın spikere kapak niteliğinde bir video....
Hani heykel,setbaşına gelememişiz ya...
Bir kişi yokmuş yaa sokaklarda...
http://www.facebook.com/profile.php?...55491&commentsEğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)
Yorum
-
Lan herşey senin için.Sırf tek başına heykele gidip dayak yeme diye uğraşıyorum.Böyle videoları Eminönü'nde çektirtip Bursa diye Facebooka koyuyorum ççç ççç çççİlk olarak kadriveyla tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemesudum, aksam oldugu icin cıkartamadım nereler oldugunu... ama ii oldu! =))
Yorum
-
İşte bu video tam kapak olmuş o karıya...!İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadın spikere kapak niteliğinde bir video....
Hani heykel,setbaşına gelememişiz ya...
Bir kişi yokmuş yaa sokaklarda...
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001497576222#!/video/video.php?v=170555326295747&oid=115652805155491&comments'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
Yorum
-
Abi ben nasıl görebiliyorum?İlk olarak Emre Bekar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVideoyu göremiyoruzki...
Yorum
-
Heykel değil zatenİlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi de ben orayı hiç Heykel'e benzetemedim gerçi hem karanlık hemde internet yavaş kısa izledim ama

Bursa caddeleri...
'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
Yorum
-
- Birkaç Kez İzleyince Çıkardım Heykel Orası , Hatta Tam Göremedim ama Sevda az İlerde İzliyordu Ne Oluyor Diye
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Tamam,bende izledim şimdi.Saol.İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi ben nasıl görebiliyorum?
http://www.facebook.com/video/video....55491&commentsEğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)
Yorum
-
onu bunu bilmem de bu seda çapsız mıdır nedir .. sırf bu karıya inat o heykele gidilip bir de pankart açılmalı.. biz buradayız seda nerde diye .. bursada veya yakınında bir yerde yaşamış olsaydım hiç düşünmeden giderdim.. bakalım ne olacakmış..lafları yenilir yutulur cinsten değil..maksat orada gidip sövmek değil .. maksat bursanın da bu ülkenin toprağı olduğunu ve trabzonspor taraftarının da bu ülke vatandaşı olduğunu o karıya hatırlatmaktır..bugün trabzonda bir fbli gslibjk li formasıyla gezebiliyosa bir tsli de heryerde gider o formalarla gezer tezahürat da yapar.. o karının gözleri körse şu üstte yayınlanan videodaki tezahüratları dinlesin.."Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
Johan cruyff
Yorum
-
- Hertürlü Prokakosyana Gelirim Diyosun Yani...İlk olarak jax61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonu bunu bilmem de bu seda çapsız mıdır nedir .. sırf bu karıya inat o heykele gidilip bir de pankart açılmalı.. biz buradayız seda nerde diye .. bursada veya yakınında bir yerde yaşamış olsaydım hiç düşünmeden giderdim.. bakalım ne olacakmış..lafları yenilir yutulur cinsten değil..maksat orada gidip sövmek değil .. maksat bursanın da bu ülkenin toprağı olduğunu ve trabzonspor taraftarının da bu ülke vatandaşı olduğunu o karıya hatırlatmaktır..bugün trabzonda bir fbli gslibjk li formasıyla gezebiliyosa bir tsli de heryerde gider o formalarla gezer tezahürat da yapar.. o karının gözleri körse şu üstte yayınlanan videodaki tezahüratları dinlesin..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Arkadaşlar sakın böyle buluşma falan olmasın.Haklıyken haksız duruma düşeriz.Zaten bütün Türkiye'nin gözü üzerimizde.En ufak bir falsomuzu bekliyorlar.Aman diyeyim.Aklı başında Trabzonspor taraftarı böyle bir işe kalkışmaz.Ha istesek Bursa'yı yakarız.Ama gerek yok arkadaşlar.Kadının ruh hali iyi değil.Ay halinde de olabilir
cezası 1/3 azaltılıyor ay halindeyken biliyorsunuz
Şaka bir yana arkadaşlar cidden bu tip işler bize yakışmaz.Olaylar çıkarsa bu deli kadını haklı çıkarırız.Bak gördünüzmü Trabzonspor taraftarı bu diye eline koz veririz.Bu kadını işinden etmek bizim için yeterli olacaktır.
BÜLENT
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum