İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
her türlü provokasyona gelirim evet..özgür bir vatandaşsam o formayla gezmek bu ülkede hakkımsa , eğer bize heryer trabzon diyebiliyorsam taksimin göbeğinde de giyer dolaşırım heykelin tepesine de çıkarım.. gelsin bi allahın kulu laf etsin de göreyim !"Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
Johan cruyff
-
gerekiyosa o dayak yenilecek! =)))İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLan herşey senin için.Sırf tek başına heykele gidip dayak yeme diye uğraşıyorum.Böyle videoları Eminönü'nde çektirtip Bursa diye Facebooka koyuyorum ççç ççç ççç
cümleten hayırlı geceler... malum sabah namaz var... Allah kabul etsin, bayramınız mübarek olsun! =)Sabır... Sağduyu... Saygı... Şampiyonluk
Yorum
-
Açtırma bayramlık ağzımı...Bak açarsam hani şu maçtan bir gece önce Bursa sokaklarında gezerken ben tezahüratlar yaparken sen sus olm aman haa tehlikeli yerler buralar dediğini söylerim herkeseİlk olarak kadriveyla tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegerekiyosa o dayak yenilecek! =)))
cümleten hayırlı geceler... malum sabah namaz var... Allah kabul etsin, bayramınız mübarek olsun! =)
Yorum
-
- Dostum Bir Salağın Lafına Bakıpta Böyle Şeyler Yapmak Yersiz , Biz Şu Seneyi Şampiyon Tamamlayalım O zaman Bursada Gerekeni Yaparız Zaten...İlk olarak jax61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher türlü provokasyona gelirim evet..özgür bir vatandaşsam o formayla gezmek bu ülkede hakkımsa , eğer bize heryer trabzon diyebiliyorsam taksimin göbeğinde de giyer dolaşırım heykelin tepesine de çıkarım.. gelsin bi allahın kulu laf etsin de göreyim !Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
ben burda hastane var burda bagırmayalım diyodum ! =) yalan yanlıs bilgilerle insanlara yanlıs anlatma beni! =)İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçtırma bayramlık ağzımı...Bak açarsam hani şu maçtan bir gece önce Bursa sokaklarında gezerken ben tezahüratlar yaparken sen sus olm aman haa tehlikeli yerler buralar dediğini söylerim herkese
Sabır... Sağduyu... Saygı... Şampiyonluk
Yorum
-
Git yat ben seni Trabzona getireceğim Bursa maçına.Heykele filan gideyim deme bak!İlk olarak kadriveyla tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben burda hastane var burda bagırmayalım diyodum ! =) yalan yanlıs bilgilerle insanlara yanlıs anlatma beni! =)
Yorum
-
Yalnız kadına antuda bile çok tepki var, demek ki sadece biz tepki vermiyoruz. Umarım haftaya spor programlarında çıkar bu kadının konuşmaları. Cidden anayasaya göre suç bunun konuştukları. Hapis cezasını gerektiren haller ve basın yayın yolu ile yaptığı içinde cezası yarı yarya artması gerekiyıor. Şu halde 6 yıl kadar hapis cezası alması lazım.
Yorum
-
Ne maliyeti? Kulüp değerinden mi bahsediyor?İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu TV8 deki sakalli adam ne sacmaliyor ya. Trabzonun Maliyeti Bursasporun cok cok altindaymis?..
Yorum
-
Videoyu izledigimde bende kendimden gectim ve asiri derecede tahrik oldum, ama sakin kafayla düsününce tek dogrunun simdilik bu silligi kaale almamak oldugu sonucuna vardim. Sezon sonunda o dedigi yerlerde sampiyonluk kutlamalarimiz kapaklarin en güzeli olarak tarihe gecer. IT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR renktaslar, YÜRÜYELIM...
Yorum
-
- Daha Formalarında Reklam Yok , Bizi Baz Alıyolarmış Reklam Gelirinde...
- Daha Çok Çalışmanız Lazım , Şu Beğenmediğiniz Trabzonspor Olmasaydı Rüyanızda Görücektiniz Yaşadıklarınızı...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum