Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kadın spikere kapak niteliğinde bir video....

Hani heykel,setbaşına gelememişiz ya...

Bir kişi yokmuş yaa sokaklarda...

http://www.facebook.com/profile.php?...55491&comments
    mesudum, aksam oldugu icin cıkartamadım nereler oldugunu... ama ii oldu! =))
    Sabır... Sağduyu... Saygı... Şampiyonluk

Yorum

http://www.facebook.com/profile.php?...55491&comments
      Videoyu göremiyoruzki...
      Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• İlk olarak kadriveyla tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        mesudum, aksam oldugu icin cıkartamadım nereler oldugunu... ama ii oldu! =))
        Lan herşey senin için.Sırf tek başına heykele gidip dayak yeme diye uğraşıyorum.Böyle videoları Eminönü'nde çektirtip Bursa diye Facebooka koyuyorum ççç ççç ççç

Yorum

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001497576222#!/video/video.php?v=170555326295747&oid=115652805155491&comments
          İşte bu video tam kapak olmuş o karıya...!
          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak Emre Bekar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Videoyu göremiyoruzki...
            Abi ben nasıl görebiliyorum?

Yorum

• İyi de ben orayı hiç Heykel'e benzetemedim gerçi hem karanlık hemde internet yavaş kısa izledim ama

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İyi de ben orayı hiç Heykel'e benzetemedim gerçi hem karanlık hemde internet yavaş kısa izledim ama
                Heykel değil zaten
                Bursa caddeleri...
                '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• - Birkaç Kez İzleyince Çıkardım Heykel Orası , Hatta Tam Göremedim ama Sevda az İlerde İzliyordu Ne Oluyor Diye
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

Tamam,bende izledim şimdi.Saol.
                    Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• onu bunu bilmem de bu seda çapsız mıdır nedir .. sırf bu karıya inat o heykele gidilip bir de pankart açılmalı.. biz buradayız seda nerde diye .. bursada veya yakınında bir yerde yaşamış olsaydım hiç düşünmeden giderdim.. bakalım ne olacakmış..lafları yenilir yutulur cinsten değil..maksat orada gidip sövmek değil .. maksat bursanın da bu ülkenin toprağı olduğunu ve trabzonspor taraftarının da bu ülke vatandaşı olduğunu o karıya hatırlatmaktır..bugün trabzonda bir fbli gslibjk li formasıyla gezebiliyosa bir tsli de heryerde gider o formalarla gezer tezahürat da yapar.. o karının gözleri körse şu üstte yayınlanan videodaki tezahüratları dinlesin..
                      "Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
                      Johan cruyff

Yorum

• Orası Atatürk Stadı'nın yanındaki cadde ile çarşamba caddesinin birleştiği kavşak. Bursa'nın önemli merkezlerinden yani.
                        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Bu kadın tam bir provokatör.RTÜK e bu konuda şikayetlerde bulunalım arkadaşlar...

Yorum

• orasi heykelse gurbetci genclere ulassin bu video...

olaylar önlensin

Yorum

• İlk olarak jax61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              onu bunu bilmem de bu seda çapsız mıdır nedir .. sırf bu karıya inat o heykele gidilip bir de pankart açılmalı.. biz buradayız seda nerde diye .. bursada veya yakınında bir yerde yaşamış olsaydım hiç düşünmeden giderdim.. bakalım ne olacakmış..lafları yenilir yutulur cinsten değil..maksat orada gidip sövmek değil .. maksat bursanın da bu ülkenin toprağı olduğunu ve trabzonspor taraftarının da bu ülke vatandaşı olduğunu o karıya hatırlatmaktır..bugün trabzonda bir fbli gslibjk li formasıyla gezebiliyosa bir tsli de heryerde gider o formalarla gezer tezahürat da yapar.. o karının gözleri körse şu üstte yayınlanan videodaki tezahüratları dinlesin..
                              - Hertürlü Prokakosyana Gelirim Diyosun Yani...
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Arkadaşlar sakın böyle buluşma falan olmasın.Haklıyken haksız duruma düşeriz.Zaten bütün Türkiye'nin gözü üzerimizde.En ufak bir falsomuzu bekliyorlar.Aman diyeyim.Aklı başında Trabzonspor taraftarı böyle bir işe kalkışmaz.Ha istesek Bursa'yı yakarız.Ama gerek yok arkadaşlar.Kadının ruh hali iyi değil.Ay halinde de olabilir cezası 1/3 azaltılıyor ay halindeyken biliyorsunuz Şaka bir yana arkadaşlar cidden bu tip işler bize yakışmaz.Olaylar çıkarsa bu deli kadını haklı çıkarırız.Bak gördünüzmü Trabzonspor taraftarı bu diye eline koz veririz.Bu kadını işinden etmek bizim için yeterli olacaktır.
                                BÜLENT

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X