Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Levent tuzemeni cok acitmiş bizim takim Denyo bok atmaya cslisiyo
    '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Halil Şanlı'nın da Bursalı o sunucudan farkı yok.

Yorum

• - Arkadaşlar Şu Kadının Lafı Üzerine İnşallah Kimse O Meydana Gitmez...
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Murat Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Levent tuzemeni cok acitmiş bizim takim Denyo bok atmaya cslisiyo
          Hiç aklına gelmiyor ki Trabzon'da sürekli İstanbul deplasmanına seyahat ederek şampiyon oldu. En az 7-8 İst. takımı vardı.
          TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ne var orada
            Geçti zaten..Ben yazdım 30 saniye sonra geçti...

Takımımızın Trabzon'da karşılanması ve sokaklardaki kutlamalar...

Müthiş güzeldi ama...
            '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Aha Ağaoğlu bayan spikerden bahsediyor.
              TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kimse maçı konuşmuyor zaten şuan Çağatay abi.

Sohbet alanına döndü bu başlık.
                hakikaten öyle dakikada bir yeniliyorum sayfayı ne var diye ilkten kızgınlıktan okuyordum kadının son videosunu görünce yazık dedim balatayı sıyırmış

Yorum

• İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aha Ağaoğlu bayan spikerden bahsediyor.
                  Dediklerini aktarırmısınız ?

Yorum

• İlk olarak Murat Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Levent tuzemeni cok acitmiş bizim takim Denyo bok atmaya cslisiyo
                    abi bide demezmi çevre illere gidiyodu trabzon şampiyon olduğu zaman
                    az mantık çalıştır marmara bölgesinde kaç takım var birbirlerine gidiyo
                    yav okadar okul okuduk o gerizekalılar kadar para kazanamıyoruz

Yorum

• Dikkat ediyorum bu cincon yorymculari hep tas koymaya calisiyor gokmen ozdenak denyosuda levent tuzemen gibi bir acisi varki O da yok millet lig tv dekoderkerini ifade ediyormus filan diye bir yerlere mesaj gonderiyo aklinca
                      Bu cincon beter olsun
                      '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Ağaoğlu o karıdan söz etti...Hiç hoş değil dedi konuştukları...Ben onun dekiklerini burda ağzıma alamam dedi...Rtük zaten işe el koymuş...Ayrıca arada Bursa'ya attı..İşte dedi biz son hafta çıktık fener ile Trabzonspor olduğumuz için mücadele ettik dedi...İşte dedi Bursaspor yaptıklarıyla antipatik oluyor felan dedi...
                        '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dediklerini aktarırmısınız ?
                          - Bana 300'e Yakın Mail Geldi Dedi , Rtük Gerekeni Yapsın Dedi , Rtük'ede Baya Bir Tepki Gitmiş...

- Şenol Hoca Engini Baya Ciddi Uyarmış...
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Yahu o Bursaspor tv deki kadin, Yok Rizeli bilmem ne firincisi diyor ama kendi baskanlarinin Rizeli oldugundan bir haber daha
                            efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• Renkdaşa yapılan saldırı. orda formayla dolaşmak doğru değil fakat 100 kişi 1 insana dalınırmı ey adi varlıklar. Geçen sene kadıköyde gese formasıyla gezen cinconlunun formasını almışlardı ve 100 kişi 1 adamı linç etme gibi bir hayvanlığa girmemişlerdi bu adiler bizden nefret ediyorlar bursa nın sonu küme olacak inşallah

Yorum

• İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                TV8'i açsın herkes
                                Ahmet Ağaoğlu Bursaspor tv deki bayan spiker için ; Söylediklerini burda anlatmak istemiyorum proğramın seviyesini bozar rütük te bu konuya el atıcağını düşünüyorum dedi..
                                Rütüğe şikayet edelim bizde
                                T R A B Z O N S P O R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X