Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Bursa'yı Biz Son Maçta Şampiyon Yapmadık ki...

-Ondan Önce Gs ve BJK'yi Yenerek Yarış Dışına İten Kimdi ...

- Biz Kendimize Yakışanı Yaptık , Gerisi Bizi İlgilendirmezdi...

- Son Hafta Bizim Fenerle Berabere Kalmamız Eziyor Hala Bursayı...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Konuyla ilgisi yok ama Halil Şanlı Sadri Şener in aldığı yabancıları saydı 13 tane. içlerinden sadece Jaja bu maçta maçın kaderini belirledi dedi. Takım lider ama yönetim başarısız dedi.
      Halil Sanli Ismini ilk defa duydum ama Google´e yazdiktan sonra Yüzü tanidik geldi.

O Adam Trabzon Sampiyon olsa bile birine Camur atar su kötü bu kötü der. Bana kalsa onu dinlemek ve daha kötüsü ona inanmak cok sacmadir ve ben olsam onu hemen kovardim.

Yok Yönetim Basarisizmis peki ayni Yönetim Bursa Macinda Sahada girenlerle beraber oynayan 14 Oyuncunun 12 sini almadimi ???
      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Bu Halil Şanlı ve onun gibi kendi Trabzonspor'lu tanıtan kişiler aslında Trabzonspor'a zarar verdiklerinin farkındalar.

Trabzonspor'un şampiyonluğa oynaması, yada şampiyonlar liginde oynaması umurlarında değil, onlar sadece kendi menfaatlerini düşünüyor.

Onun kuyruk acısı arkadaşının önerdiği oyuncuların alınmamasından yana
        "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• Ekşisözlük' ten bir yorum:

bursa terminale kamp kurmuş, bursa'ya gelen şehirler arası otobüslerin önüne falan çıkıyormuş.. bafra seyahat kaptanı hakkı abi bu arkadaşı camları silecek sanıp peşin 5 lira tutuşturmuş eline..ççççççççç
          Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak ts_ist61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            halil şanlı denen kişi kendini menajer sanmış kulübe futbolcu önermiş alınmayınca da sadri başkana saldırmış biridir. 13 yabancı almış sadece jaja bi maç aldı demiş de aklıma ilk gelen geçen seneki gs maçı colman kaptı attı kazandık bu seneki fb maçında glowacki çıktı kafaya çaktı bu sene süper kupadaki 3 golü atan halil miydi? teo muydu? ayrıca aldığı 13 yabancının hepsi golcü değil oynadıkları futbolla bu takımın buralara gelmesinde önemki rol oynamışlardır. Arkadaşlar bence bu sene şampiyonluğu ancak bunlar gibi trabzonsporlu görünüp aslında düşmanımız olan kişiler yüzünden kaybederiz bunlara karşı dikkatli olmak lazım
            Bence yerel basında farklılık olması güzel bir şey arada bir Halil Şanlıyıda izliyorum. diğer kişileride elimden geldiğince o lafı derken kadırgayı izliyordum şahsen o lafı demeden önce övgü ile konuştu trabzonspordan. ayrıca yıllardır takip etttiğim için trabzonspora önerdiği futbolcular çok kaliteli futbolculardı şahsen bende isterdim alınmalarını. ama böyle konuşmaması gerekirdi bencede

Yorum

• İlk olarak sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              - bursa'yı biz son maçta Şampiyon yapmadık ki...

-ondan Önce gs ve bjk'yi yenerek yarış dışına İten kimdi ...

- biz kendimize yakışanı yaptık , gerisi bizi İlgilendirmezdi...

- son hafta bizim fenerle berabere kalmamız eziyor hala bursayı...
              nokta .

Yorum

• benım bıldıgım gurbetcı gencler veya bmn o meshur heykele gıder trabzonspor formasını asar iddaa bıle yaparım...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben katılmıyorum bazı yorumlara. Bunların şampiyon olması daha iyi oldu. Çünkü bize rakip olacak kapasitede değiller. Ama fener şampiyon olsaydı kasasına girecek parayla şimdi başında çok daha kalite bir teknik direktör ve elinde de daha iyi bir kadro vardı muhtemelen. Zaten o gün sadece biz değil gs ve bjk liler de sevindiler. Neden? Kimsenin bursa'yı salladığı yok da ondan.
                  Yok be usta yani tamam şampiyonlar liginden gelecek para iyi para tam ne kadar bilmiyorum ama 20-25 m euro diyelim. Tamam bu para fenerbahçe için bile büyük para ama fenerbahçe zaten almak istediğini aldı yapmak istediği transferlerin hepsini yaptı. Fb nin para ile işi yok yani onlar doymuş. Bu para bursasporun çok işine yarardı. Ama yapılan transferlere bakılınca da bursa da parayı çarçur etmiş gibi geldi. Neyse zaten 2 seneye kalmaz tekrar küme düşmemek için oynamaya başlarlar. Sonuçta türk futbolu bence 1 senesini heba etti.
                  En son sametaydin tarafından düzenlendi; 15.11.2010, 23:30.

Yorum

• 2 senesi var bursanın endişeye gerek yok
                    daha şimdiden sercanı ozan ipek volkan için homurdanmalar birbirini yemeler başladı
                    2 seneleri var havalarını sönmesi için sonu sivas bunu unutmayın.fazlada sinirlenmeyın.biz işimize bakalım belliki bizi sahada yenemeyeceklerını anladılar.başka yoldan vuruyolar oyuna gelmeyelım yarın bayram gidin yatun sabah bayram namazına kalkılacak hayde da

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      benım bıldıgım gurbetcı gencler veya bmn o meshur heykele gıder trabzonspor formasını asar iddaa bıle yaparım...
                      gedelim bize bu yakısır.

seftaliler video paylasıyoalr birde 1 tsliyi 500 bursalı sıkıstırmıs linc ediyor bununla övünüyorlar burası size trabzon degil filan gidelim neresiymiş gorsunler
                      Bursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
                      18.11.2009

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        benım bıldıgım gurbetcı gencler veya bmn o meshur heykele gıder trabzonspor formasını asar iddaa bıle yaparım...
                        Bencede,şuan imkanım olsa gider yaparım yeminle.

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben katılmıyorum bazı yorumlara. Bunların şampiyon olması daha iyi oldu. Çünkü bize rakip olacak kapasitede değiller. Ama fener şampiyon olsaydı kasasına girecek parayla şimdi başında çok daha kalite bir teknik direktör ve elinde de daha iyi bir kadro vardı muhtemelen. Zaten o gün sadece biz değil gs ve bjk liler de sevindiler. Neden? Kimsenin bursa'yı salladığı yok da ondan.
                          fener fazla para kaybetmedi en çok bizden kesildi diğerlerinden fener gs az bjk bizden biraz fazla en fazla kesintiye uğrayan biz olduk . o konuda en çok biz kaybettik fenerbahçe fazla bir şey kaybetmedi

Yorum

• - Ben Halil Şanlıya Kızmam , Boş Konuşan , Bi Halt Bildiğini Zanneden Bu Şahısları O Proğramı Yaptıranlara Kızarım...

- Esas Bu Takım Hafif Bir Sendelerse , O zaman Görün Siz Diğer Yerel Akbabaları...
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• izledikçe aşık oluyorum kadına
                              Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                fener fazla para kaybetmedi en çok bizden kesildi diğerlerinden fener gs az bjk bizden biraz fazla en fazla kesintiye uğrayan biz olduk . o konuda en çok biz kaybettik fenerbahçe fazla bir şey kaybetmedi
                                Bizim için parasal yönden bakarsak fener şampiyon olmuş bursa şampiyon olmuş bir şey fark etmezdi. Şimdi hatırlamıyorum ama daha önce bu oranlar hep konuşulmuştu. Kısaca para fenerin değil bursanın kasasına girmiş oldu sadece.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X