Asbaşkanı kutluyorum hiç muhatap almaya gerek yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
ya abi sence o şabalak travestinin vatan kavramı nedir, ülkenin tarihi nedir, kişilik, karakter, şeref ne demek, bu sorulara cevap verebilecek kapasitede mi? Sen kimsin de milleti heykele davet ediyorsun? Ya aslında o nerdeyse ben gider cezasını keserim de hakkaten yüzüne bakılacak gibi de değil! Heykele milleti davet ederken, muhtemelen kendi tokmakçılarına güvenerek konuşuyor, hadsiz! Bursa camiası da bu tip birini kanalına çıkartarak kalitesini gösterdi, Bursa taraftarları bu işin üstüne gitmelidir aksi takdirde kapanmayacak yaralar açılır.İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayın lafını bilmez hanımefendi Bursa da ekmek yeme olayı konuyla ne alaka çözemedim.Her şehirde her şehirden ekmek yiyen var.Sizin galiba Trabzonlulardan kalma bir kuyruk acınız vardı laf olsun beri gelsin diye konuştunuz.Bu arada biz devşirme değiliz veya nüfus mübadelesi sonuçu gelip bakmakla yükümlü olduğunuz bir ırk gibi bahsedemezsiniz.Biz bu Vatanın topraklarında yaşayan Türk vatandaşıyız.Spiker olarak konuştuğun şeyleri nereye gittiğine dikkat ederek okursan arkandan kendinin ve tüm geçmişinin kulaklarını çınlatcak kelimeler duymazsın.Bize heryer Trabzon ama dikkat edin heykelin orda Trabzon size olmasın.OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
Bursa`ya yetti Jaja
Kasımın onüçünde, çıktık maça Bursa´ya
Bursa`yı yıkan Jaja, tavan yapar borsaya
İki gol sığdırmışız, on altı dakikaya
Burağın attığını, saydık biz sadakaya
Türkiye hayran kaldı, Brezilya`lı Jaja´ya
Jaja ezelden beri ,kâbus Sağlam hocaya
Geçen yıl şampiyonluk, ikram idi Bursa´ya
Yardımımız olmazsa, bekleyecekti baya
Kafa tutmak kolaymı, Trabzon gibi markaya
İstanbul bu yarışta, kaldı bu yıl arkaya
Acımam ben Aslan`a,Kartal`a,Kanarya`ya
Trabzon yendi hepsini, para doldu kasaya
Süper ligin yanında,talibim ben kupaya
Şampiyonuz bu sene, günleri saya saya
Trabzonspor adını duyurur tüm dünyaya
Şampiyonluğu bu yıl yaşarız doya doya
Yorum
-
yok burdayım bütün yorumları okuyayım hepsine birden cevap vercem teker teker alıntı yaparak zor olmasınİlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületeksas tan ses yok??
özellikle liverpool ve egemen konusundaki düşüncelerini merak ediyorum..
Yorum
-
Hasan Yener'in açıklamalarını beğendim. Kulüp bu işle hiç ilgielenmemeli. Bu daha çok Trabzonluları, Rizelileri, Karadenizlileri ilgilendiren sportif söylemlerin dışında bir olay.İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursaspor TV’si spikeri Çapçı’nın amacı aşan sözlerine yönetim temkinli yaklaştı.
Trabzonspor asbaşkanı Hasan Yener Bursaspor TV’de sabah haberlerini sunan spiker Sevda Çapçı’nın infial yaratan sözlerine sağ duyulu yaklaştı.
Asbaşkan Hasan Yener Trabzonspor’un hiç kimseyle kavga etmeyeceğini belirterek” Biz Bursaspor ile bir maç oynadık ve kazandık. Artık o maç geride kaldı. Hiç kimseyle kavga etmek niyetinde değiliz. Hiç kimse bizi böyle ortamların içine çekemez. Bizim için o maç geride kaldı. Trabzonspor ligde hedefleri olan bir takım. Bizler şimdi camia olarak hafta sonu evimizde oynayacağımız Eskişehirspor maçını düşünüyoruz.”dedi
Öte yandan Bursa ve yakın illerde bulunan Trabzonspor taraftarları bayramın ikinci günü Bursa’ya giderek, spiker Capçı’nın sözünü ettiği Bursa’nın Heykel ve Setbaşında gösteri yapmak için çalışmalar yaptıkları öğrenildi.
Trabzonspor Kulübü bu olayların mümkün olduğunca dışında kalmalı. Gerekli tepkiler dernekler ve sivil toplum kuruluşları aracılığıyla verilebilir.TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
ben lafda diye biliyodum demek gerçekmiş.İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 kişiye kaç kişi dalmışlar.Utanmadan video çekmişler.
Bir de üstüne video başlığına size her yer Trabzon Burası Bursa yazmışlar.Ulan yavşak senin yaptığın insanlığa sığar mı?Sen Trabzondaki maça nasıl gelecen?O maçta Akçaabatta ben de sizi bekleyeceğim şerefsizler...
http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=1564720631156&oid=130849896954613&comments
1 kişiyi o kadar insanın içine almak haaa.
Yorum
-
Bende Bakırköy'de başhekım olsam delı dıye tımarhane'ye attırırdımİlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoktor olsam erken menopoz belirtileri teshişi koyardım.
gerekçelerı çok; ne söyledığını bılmıyor.. beyınde rıtım bozukluğu .. ıstenmeyen hareketler .. vs vs..
En son tsburak08 tarafından düzenlendi; 15.11.2010, 17:36.
Yorum
-
Sen hiçbirşeye cevap verme defol git burdan.İlk olarak teksas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok burdayım bütün yorumları okuyayım hepsine birden cevap vercem teker teker alıntı yaparak zor olmasınI am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Benim bildiğim köpekler bile kendine bir iyilik yapılınca sadakat gösterir. ama bazı insan(!) lar köpeklerden daha vefasız olabilir..İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 kişiye kaç kişi dalmışlar.Utanmadan video çekmişler.
Bir de üstüne video başlığına size her yer Trabzon Burası Bursa yazmışlar.Ulan yavşak senin yaptığın insanlığa sığar mı?Sen Trabzondaki maça nasıl gelecen?O maçta Akçaabatta ben de sizi bekleyeceğim şerefsizler...
http://www.facebook.com/?ref=home#!/...54613&comments
ben lafımı ortaya koyarım beğenen alır gider beğenmeyen bırakır kaçar
Yorum
-
teksas hadi herşeyi anladımda maçın son dakikalarında onur'a şişe atmayı nasıl açıklayacaksın?
Yorum
-
Ulan orda kendini erkek sanıp, çocuğa saldıranların alayı oğlandır. Bunun memleketle alakası yok. yüreği 100 kişi arasından tekme sallamaya yetiyorsa, o sadece oğlandır. Yiyorsa trabzona gelsinler, bir de orda tekmelemeye çalışsınlar. şerefsizler.21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum