Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Asbaşkanı kutluyorum hiç muhatap almaya gerek yok.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sayın lafını bilmez hanımefendi Bursa da ekmek yeme olayı konuyla ne alaka çözemedim.Her şehirde her şehirden ekmek yiyen var.Sizin galiba Trabzonlulardan kalma bir kuyruk acınız vardı laf olsun beri gelsin diye konuştunuz.Bu arada biz devşirme değiliz veya nüfus mübadelesi sonuçu gelip bakmakla yükümlü olduğunuz bir ırk gibi bahsedemezsiniz.Biz bu Vatanın topraklarında yaşayan Türk vatandaşıyız.Spiker olarak konuştuğun şeyleri nereye gittiğine dikkat ederek okursan arkandan kendinin ve tüm geçmişinin kulaklarını çınlatcak kelimeler duymazsın.Bize heryer Trabzon ama dikkat edin heykelin orda Trabzon size olmasın.
      ya abi sence o şabalak travestinin vatan kavramı nedir, ülkenin tarihi nedir, kişilik, karakter, şeref ne demek, bu sorulara cevap verebilecek kapasitede mi? Sen kimsin de milleti heykele davet ediyorsun? Ya aslında o nerdeyse ben gider cezasını keserim de hakkaten yüzüne bakılacak gibi de değil! Heykele milleti davet ederken, muhtemelen kendi tokmakçılarına güvenerek konuşuyor, hadsiz! Bursa camiası da bu tip birini kanalına çıkartarak kalitesini gösterdi, Bursa taraftarları bu işin üstüne gitmelidir aksi takdirde kapanmayacak yaralar açılır.
      OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Bursa'daki renkdaşlarımızın acilen heykelde, setbaşında ve Bursa'nın bir çok merkezi noktasında BİZE HER YER TRABZON atkılarıyla videoları çekip bursasportv'ye seda çapçıya göndermeleri farz olmuştur...
        t @Selim_Turan

Yorum

• Bursa`ya yetti Jaja

Kasımın onüçünde, çıktık maça Bursa´ya
          Bursa`yı yıkan Jaja, tavan yapar borsaya
          İki gol sığdırmışız, on altı dakikaya
          Burağın attığını, saydık biz sadakaya
          Türkiye hayran kaldı, Brezilya`lı Jaja´ya
          Jaja ezelden beri ,kâbus Sağlam hocaya
          Geçen yıl şampiyonluk, ikram idi Bursa´ya
          Yardımımız olmazsa, bekleyecekti baya
          Kafa tutmak kolaymı, Trabzon gibi markaya
          İstanbul bu yarışta, kaldı bu yıl arkaya
          Acımam ben Aslan`a,Kartal`a,Kanarya`ya
          Trabzon yendi hepsini, para doldu kasaya
          Süper ligin yanında,talibim ben kupaya
          Şampiyonuz bu sene, günleri saya saya
          Trabzonspor adını duyurur tüm dünyaya
          Şampiyonluğu bu yıl yaşarız doya doya

Yorum

• İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            teksas tan ses yok??

özellikle liverpool ve egemen konusundaki düşüncelerini merak ediyorum..
            yok burdayım bütün yorumları okuyayım hepsine birden cevap vercem teker teker alıntı yaparak zor olmasın

Yorum

• İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bursaspor TV’si spikeri Çapçı’nın amacı aşan sözlerine yönetim temkinli yaklaştı.

Trabzonspor asbaşkanı Hasan Yener Bursaspor TV’de sabah haberlerini sunan spiker Sevda Çapçı’nın infial yaratan sözlerine sağ duyulu yaklaştı.
              Asbaşkan Hasan Yener Trabzonspor’un hiç kimseyle kavga etmeyeceğini belirterek” Biz Bursaspor ile bir maç oynadık ve kazandık. Artık o maç geride kaldı. Hiç kimseyle kavga etmek niyetinde değiliz. Hiç kimse bizi böyle ortamların içine çekemez. Bizim için o maç geride kaldı. Trabzonspor ligde hedefleri olan bir takım. Bizler şimdi camia olarak hafta sonu evimizde oynayacağımız Eskişehirspor maçını düşünüyoruz.”dedi

Öte yandan Bursa ve yakın illerde bulunan Trabzonspor taraftarları bayramın ikinci günü Bursa’ya giderek, spiker Capçı’nın sözünü ettiği Bursa’nın Heykel ve Setbaşında gösteri yapmak için çalışmalar yaptıkları öğrenildi.
              Hasan Yener'in açıklamalarını beğendim. Kulüp bu işle hiç ilgielenmemeli. Bu daha çok Trabzonluları, Rizelileri, Karadenizlileri ilgilendiren sportif söylemlerin dışında bir olay.

Trabzonspor Kulübü bu olayların mümkün olduğunca dışında kalmalı. Gerekli tepkiler dernekler ve sivil toplum kuruluşları aracılığıyla verilebilir.
              TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

1 kişiye kaç kişi dalmışlar.Utanmadan video çekmişler.

Bir de üstüne video başlığına size her yer Trabzon Burası Bursa yazmışlar.Ulan yavşak senin yaptığın insanlığa sığar mı?Sen Trabzondaki maça nasıl gelecen?O maçta Akçaabatta ben de sizi bekleyeceğim şerefsizler...

http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=1564720631156&oid=130849896954613&comments
                ben lafda diye biliyodum demek gerçekmiş.
                1 kişiyi o kadar insanın içine almak haaa.

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Doktor olsam erken menopoz belirtileri teshişi koyardım.
                  Bende Bakırköy'de başhekım olsam delı dıye tımarhane'ye attırırdım gerekçelerı çok; ne söyledığını bılmıyor.. beyınde rıtım bozukluğu .. ıstenmeyen hareketler .. vs vs..
                  En son tsburak08 tarafından düzenlendi; 15.11.2010, 17:36.

Yorum

• İlk olarak teksas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yok burdayım bütün yorumları okuyayım hepsine birden cevap vercem teker teker alıntı yaparak zor olmasın
                    Sen hiçbirşeye cevap verme defol git burdan.
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Öte yandan Bursa ve yakın illerde bulunan Trabzonspor taraftarları bayramın ikinci günü Bursa’ya giderek, spiker Capçı’nın sözünü ettiği Bursa’nın Heykel ve Setbaşında gösteri yapmak için çalışmalar yaptıkları öğrenildi.
                      Heh böyle...
                      t @Selim_Turan

Yorum

1 kişiye kaç kişi dalmışlar.Utanmadan video çekmişler.

Bir de üstüne video başlığına size her yer Trabzon Burası Bursa yazmışlar.Ulan yavşak senin yaptığın insanlığa sığar mı?Sen Trabzondaki maça nasıl gelecen?O maçta Akçaabatta ben de sizi bekleyeceğim şerefsizler...

http://www.facebook.com/?ref=home#!/...54613&comments
                        Benim bildiğim köpekler bile kendine bir iyilik yapılınca sadakat gösterir. ama bazı insan(!) lar köpeklerden daha vefasız olabilir..

ben lafımı ortaya koyarım beğenen alır gider beğenmeyen bırakır kaçar

Yorum

• şu teksas şerefsizine cevap yazmayın defolsun gitsin

Yorum

• Bu şahsın söyledikleri elbette şalter attıracak cinsten, ama ben de yönetimin bu işi hiç kaale almamasını doğru buluyorum...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• teksas hadi herşeyi anladımda maçın son dakikalarında onur'a şişe atmayı nasıl açıklayacaksın?
                              https://twitter.com/akfgr

Yorum

• Ulan orda kendini erkek sanıp, çocuğa saldıranların alayı oğlandır. Bunun memleketle alakası yok. yüreği 100 kişi arasından tekme sallamaya yetiyorsa, o sadece oğlandır. Yiyorsa trabzona gelsinler, bir de orda tekmelemeye çalışsınlar. şerefsizler.
                                21.12.2009 Unutmayacağız...
                                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                                Cemil Usta
                                Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X