İlk olarak tsburak08 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Hami-Ünal-Orhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bu arada bu spikerin serfettiği cümleler kendi düşünceleri değildir. Bursasportv yöneticilerinin dolayısı ile Bursaspor yönetiminin kendisine söylettirdiği laflardır. Bu sözler direk olarak Bursaspor yönetimini bağlar. Bu çok tehlikeli birşeydir. Eğer Türkiyede bütün spor kulüplerimizin yönetimleri bu tip sapık düşüncelere sahip olursa bu ülke yaşanmaz bir yer haline gelir. Ama ne mutlu ki Türkiye sınırları içerisinde bir tek Bursaspor yönetimi böyle sapkın düşüncere sahip. Bu düşünce ve eylemin Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarafından cezalandırılması doğru ve yanlışın, iyi ve kötünün ayırt edilmesi açısından çok önemli olacaktır.
Bu arada anlaşılıyor ki bu mesele kaşımak isteyenler çok olacak. Pusuda bekleyenler var çünkü. Devletimizin bu tür olaylara mahal vermemek adına acilen olaya el atıp suçluları cezalandırması ve adaleti tesis etmesi gerekir.
Geçen sene adaletin sağlanmamasının acı sonuçlarını hepimiz gördük.
Ben Trabzonspor camiasına bize yakışacak bir biçimde sağduyulu olmamızı öneririm. Çünkü biz büyüğüz. Bırakalım onlar kendi aşşağılık kompleksleri içinde boğulsunlar.
Çok doğru. Seviyemizi muhafaza etmelyiz. Seda ÇApcı adlı bu şahıs açık bir biçimde suç işlemiştir ve bizler yasal haklarımızı kullanmalıyız. Bu konuda Bursa Dikkaldırım'da yaşayan vatandaşlarımız da açık bir biçimde hedef gösterildikleri gerekçesiyle suç duyurusnda bulunabilirler. Düzeysiz cümleler sarfedip kendimizi küçültmeyelim ama bu şahsın işlediği suçun cezasız kalmaması için de yasal olarak ne gerekiyorsa yapalım.Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...
Yorum
-
Bu kadının kesin bir Trabzonlu manitası vardı ve ortada koydu bıraktı!!Eğer öyleyse dediklerine kızmam.Ekmek olayına gelince;ben bursada yaşıyorum bana kimse bedava ne yemek nede ekmek veriyor ama ben bursada vergi veriyorum ve bursa belediyesi benim sayemde devletten para alıyor!benim sayemde bursa 17 millet vekili çıkarıyor!!!Bursanın yerli nüfusu 200.000 i geçmez gerisi hep toplamadır.Beni tanıyan tanır TRABZONLUYUM. Varsa erkek baba yiğit gelir karşıma yüzüme der heee bukarı tipsiz olduğu için yüzüme karşı duramaz midem bulanır.Birsürü Bursalı dostumuz var kimseden bugüne kadar bişey duymadık .
Yorum
-
arkadaşım bu tavır bize yakışmaz, yoksa farkımız kalmaz. biz büyüğüz ve buna göre hareket etmek zorundayız. teksaslı arkadaş da misafir, gelmiş güzelce yorum yapıyor, ayrıca yapılanları onaylamadığıını kızı da sevmediğini söylüyor. hepimizin bu ülkenin toprağından ekmek yediğimizin farkında bir arkadaş. sunucu travesti gibi değil yani, lütfen misafire kibar davranalım, aksi şeyler tekrar ediyorum büyüğe yakışmaz!İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen hiçbirşeye cevap verme defol git burdan.OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
aynen katılıyorum...İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşım bu tavır bize yakışmaz, yoksa farkımız kalmaz. biz büyüğüz ve buna göre hareket etmek zorundayız. teksaslı arkadaş da misafir, gelmiş güzelce yorum yapıyor, ayrıca yapılanları onaylamadığıını kızı da sevmediğini söylüyor. hepimizin bu ülkenin toprağından ekmek yediğimizin farkında bir arkadaş. sunucu travesti gibi değil yani, lütfen misafire kibar davranalım, aksi şeyler tekrar ediyorum büyüğe yakışmaz!
2007 deki sivas maçından sonra çok değişen bir taraftar profiline sahibiz..
Yorum
-
Spiker bizi vatandaşlıktan bayraktan bile ayrı görmüş. Ayrımı resmi televizyonlarında yapmışlar. Utanmasalar bunlar zihniyet Diyarbakırspor'a PKK dışarı dedikleri gibi bizede Rum Pontus deme saçmalığında bulunacaklar...İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok tehlikeli...
olay futbol dışına çıkıp toplumsal ayrışmaya neden olabilir..
adam yerine koymamak daha iyisi bence. Trabzonda da hiç bir şey yapılmamalı.Kendi basitliklerinden utansınlar utanmaları varsa..
Ayrışmayı bunlar zihinlerinde yaşıyorlar zaten...
Yorum
-
Bazı arkadaşlar olayı abartıyor.. haklıyken haksız duruma düşmeyelim.
Admin yok mu başlığı takip eden?
Tamam spikeri nefretle lanetlemeliyiz ama öteki türlü yorumlar hiç hoş değil.. spikeri tabbiki savunmuyorum ama çocukça yorumlar BMN ye yakışmıyor..
Yorum
-
bu konuya sonkez yazıyorum. hazımsızlık kötü bişeydir. kabızlıkta öyle. kıvrandırır insanı. bursanın yaşadığıda budur. şampiyon olup bide yenilmezlik eklenince, birden bire ezik bir futbol ve 2 şık golle ne olduklarını şaşırdılar. karınları şişti g.t lerinden çıkmayan pislik ağızlarından çıkmaya başladı. oyuden keyif alın bundan. yok toplanın heykele gelin dövüşelim işi de küçük beyinlerini gösteriyor. birde öyle seziyorum ki bunlar 2. yarıdaki trabzondaki maça şimdiden zemin hazırlıyorlar hükmen kazanmaya alışmışlar bizede bi tuzak kurmaya çalışıyorlar gibime geliyor. aman uymayın bu hazımsızlara. liderliğin ve takımınızın tadını çıkarın renkdaşlarım. herkese hayırlı bayramlar
Yorum
-
Tamam işte biz de "adam sende" diyip geçelim. kendileri utansın..İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSpiker bizi vatandaşlıktan bayraktan bile ayrı görmüş. Ayrımı resmi televizyonlarında yapmışlar. Utanmasalar bunlar zihniyet Diyarbakırspor'a PKK dışarı dedikleri gibi bizede Rum Pontus deme saçmalığında bulunacaklar...
Ayrışmayı bunlar zihinlerinde yaşıyorlar zaten...
Yorum
-
Yorum
-
karsiyaka da varİlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa antalya ve bjk dan sonra 3. düşmanını kazanmak istiyor..
Prim vermemeliyiz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum