bursa sonunuz sivas
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Minnet ve vefa duygusu 'insan' olmanın temel şartıdır. Bu duyguları taşımayan insanların sadece sıfatı insandır.
Son maçta cansiperane oynayarak size şampiyonluk yolunu açan bu takımı şehrinizde, stadınızda nasıl karşıladınız, ne şekilde ağırladınız ey Bursalılar?
Minnet ve vefa duygusu adına ne yaptınız?
Küfür ve dayak. Daha 2 ay önce Olimpiyatta yaptığınız gibi.
Yetmedi, iş Bursa'da yaşayıp ekmek parası kazanan insanlara kadar mı geldi?
Herkes layığını bulur...Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum
-
Sayın lafını bilmez hanımefendi Bursa da ekmek yeme olayı konuyla ne alaka çözemedim.Her şehirde her şehirden ekmek yiyen var.Sizin galiba Trabzonlulardan kalma bir kuyruk acınız vardı laf olsun beri gelsin diye konuştunuz.Bu arada biz devşirme değiliz veya nüfus mübadelesi sonuçu gelip bakmakla yükümlü olduğunuz bir ırk gibi bahsedemezsiniz.Biz bu Vatanın topraklarında yaşayan Türk vatandaşıyız.Spiker olarak konuştuğun şeyleri nereye gittiğine dikkat ederek okursan arkandan kendinin ve tüm geçmişinin kulaklarını çınlatcak kelimeler duymazsın.Bize heryer Trabzon ama dikkat edin heykelin orda Trabzon size olmasın.
Yorum
-
Bursaspor TV’si spikeri Çapçı’nın amacı aşan sözlerine yönetim temkinli yaklaştı.
Trabzonspor asbaşkanı Hasan Yener Bursaspor TV’de sabah haberlerini sunan spiker Sevda Çapçı’nın infial yaratan sözlerine sağ duyulu yaklaştı.
Asbaşkan Hasan Yener Trabzonspor’un hiç kimseyle kavga etmeyeceğini belirterek” Biz Bursaspor ile bir maç oynadık ve kazandık. Artık o maç geride kaldı. Hiç kimseyle kavga etmek niyetinde değiliz. Hiç kimse bizi böyle ortamların içine çekemez. Bizim için o maç geride kaldı. Trabzonspor ligde hedefleri olan bir takım. Bizler şimdi camia olarak hafta sonu evimizde oynayacağımız Eskişehirspor maçını düşünüyoruz.”dedi
Öte yandan Bursa ve yakın illerde bulunan Trabzonspor taraftarları bayramın ikinci günü Bursa’ya giderek, spiker Capçı’nın sözünü ettiği Bursa’nın Heykel ve Setbaşında gösteri yapmak için çalışmalar yaptıkları öğrenildi.
Yorum
-
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış.
Şu saatten sonra sonra Bursaspor camiası benim için bitmiştir. Hakettikleri muameleyi görürler sportmenlik sınırları içerisinde. Ortada planlı bir tahrik olabileceğini de hesaba katmak lazım. İki camiayı birbirine düşman etmek isteyenler olabilir. Yine de gelip abilerinin elini öpüp özür dilemedikçe bizim için bittiler.
Buraspor tv de öten zavallı mahlukatı kaale almayın. Biz bunları tükürüğümüzle boğarız. Zavallı olmanın, aşşağılık kompleksi içinde olmanın, cahil olmanın hezeyanlarını yaşıyorlar.
Bu cümleleri sarfetmiş olması Trabzonspor - Bursaspor olayını aşmıştır. Çünkü bu ülkede halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek, bölücülük yapmak suçtur.
Bunları gerçekten anlamıyorum. Sahada 11'e 11 oynadık. Ama sizden kat kat üstündük ve yenildiniz. Zayıfsınız birileri size hediye etmedikçe puan almanız zor. Zavallılığınızı kabul edin. Aynaya bakın ne yapabiliriz diye düşünün. Nedir bu saldırganlık nedir bu kompleks. Size bir şampiyonluk hediye edildi. Bir bin yıl idare eder bu sizi.
Adam olun boyunuzdan büyük işlere bulaşmayın.
Yorum
-
benim çok net anladığım bir şey var, Bursayı bizim şampiyon yapmamız BUrsanın ağrına gitmiş, tam anlamıyla şampiyonluğu benimseyememişler, bu çok net olarak görülüyor, yoksa efendi gibi bizi alkışlayıp, tebrik edip göndermeleri gerekirdi.
o travesti spikere gelince, inşallah Trabzonsporlu veya Karadenizli bir insanın kılına zarar gelmez, aksi taktirde Bursa bundan sonra bırakın Trabzonu, Bursada bile rahat edemez!OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
1 kişiye kaç kişi dalmışlar.Utanmadan video çekmişler.
Bir de üstüne video başlığına size her yer Trabzon Burası Bursa yazmışlar.Ulan yavşak senin yaptığın insanlığa sığar mı?Sen Trabzondaki maça nasıl gelecen?O maçta Akçaabatta ben de sizi bekleyeceğim şerefsizler...
Yorum
-
TCK Madde 216 : Halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse, bu nedenle kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması halinde, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...
Yorum
-
yapmak istedikleri sey cok acik... gecen sene diyarbakirda olanlari tekra ama bu sefer trabzonda yasatmak istiyorlar.... yemezler yavrum...
bizde Egemen denen bir has usak, bir delikanli var... ve bu yüzden dilimi tutuyorum.. yoksa varya bursaspormus, bursaymis hepsi hikaye....beklenen gün gelecekse eger cekilen cile kutsaldir...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum