Bursanın haddini bilmesi lazımdı dersini aldı..izmitteydim gidemedim çok üzgün ve pişmanım..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Evet bencede bu kariya sinirini alacak biri lazim. Ama ben genede Jaja'dan süpheliyim..İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu hanım ablanın acil evlenmesi gerek yani evli midir bilmem ama boşanıp yeniden başka biri ile evlenmesi gerek hiç değilse gelinlik giyip yeniden bir düğün yapması gerek çok üzüldüm durumuna gerçekten yazık vallahi yazık.Onur Recep Kivrak
Yorum
-
doğru söylüyosunuz ancak dısarıdan yaptıgınız bazı yorunlarda ulusal forumlarda adamları bize kısıkırtıyo.Dikaatli olmak lazım trabzonun nufusu 220 bin ama 5 milyona yakın trabzonlu var bu ülkede.Oturdugunuz yerden bu kadar adamın huzurunu kacırmak doğru değil.Biz altıparmak tarafında yakalanmayanlardanız.Gecmis olsun diyorum o kadar kişinin icinde linc olan kardeslerime
Yorum
-
Ya bu kadin 2de bir bursa liderligi trabzona verdi deyip duruyor
.....Ya Allah askina, bursa macvindan once zaten biz lider degilmiydik? Bu kadin bunamis....Ve su tezahurat olayi, ulan sabahtan aksama kadar egemenden tut tum takim aleyhine yaptiklariniza ne demeli pekiyi? Ya bir defol git, sinirim iyice bozuldu..Sen git o aglak ertugrula dert yan, git o teksascilara dert yan. Bursa gazetelerinin yazdiklarlarini inkar gelip durma, vurgun yediniz iste, dahasi var mi....Koyduk mu? Koyduk, iste bu....
Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....
Yorum
-
Kolbastı dinleyin kolbastı..iyi geliyor...
GOLBASTI
Yorum
-
güzel güzel düşsün herkez duysunİlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu haber ulusal medyaya da düştü. Milliyet hemen haber yaptı.
Yorum
-
Amaan boşverin sinirlenmeye değmez. Testesteron hormanlarım dibe vurdu bir an ona üzülüyorum.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

))9
Özellikle de o bayanı görmeye 
Yorum