Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bursanın haddini bilmesi lazımdı dersini aldı..izmitteydim gidemedim çok üzgün ve pişmanım..

Yorum

• şu Engin'in polis kontrolünde sahadan yavaş yavaş çıktıgı foto kimde var hani kaçıyomuş ya

arşive eklemem lazım

Yorum

• Bu hanım ablanın acil evlenmesi gerek yani evli midir bilmem ama boşanıp yeniden başka biri ile evlenmesi gerek hiç değilse gelinlik giyip yeniden bir düğün yapması gerek çok üzüldüm durumuna gerçekten yazık vallahi yazık.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu hanım ablanın acil evlenmesi gerek yani evli midir bilmem ama boşanıp yeniden başka biri ile evlenmesi gerek hiç değilse gelinlik giyip yeniden bir düğün yapması gerek çok üzüldüm durumuna gerçekten yazık vallahi yazık.
          Evet bencede bu kariya sinirini alacak biri lazim. Ama ben genede Jaja'dan süpheliyim..
          Onur Recep Kivrak

Yorum

• sinir krizi geçiyorum şuanda

utanmaz pislik o...............

Yorum

• doğru söylüyosunuz ancak dısarıdan yaptıgınız bazı yorunlarda ulusal forumlarda adamları bize kısıkırtıyo.Dikaatli olmak lazım trabzonun nufusu 220 bin ama 5 milyona yakın trabzonlu var bu ülkede.Oturdugunuz yerden bu kadar adamın huzurunu kacırmak doğru değil.Biz altıparmak tarafında yakalanmayanlardanız.Gecmis olsun diyorum o kadar kişinin icinde linc olan kardeslerime

Yorum

• Ya bu kadin 2de bir bursa liderligi trabzona verdi deyip duruyor .....Ya Allah askina, bursa macvindan once zaten biz lider degilmiydik? Bu kadin bunamis....Ve su tezahurat olayi, ulan sabahtan aksama kadar egemenden tut tum takim aleyhine yaptiklariniza ne demeli pekiyi? Ya bir defol git, sinirim iyice bozuldu..Sen git o aglak ertugrula dert yan, git o teksascilara dert yan. Bursa gazetelerinin yazdiklarlarini inkar gelip durma, vurgun yediniz iste, dahasi var mi....Koyduk mu? Koyduk, iste bu....
                Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• sizin karşısında olmayı .
                  bu nasıl bi cümledir ))9

Yorum

• bu evde kalmış duygularını bastırıyor

Yorum

• İzleyince sinirim tepeme çıktı. Yenilginin acısıyla ne dediğini bilmiyor. Saçmalamış iyice. Spiker mi, Bursa amigosu mu belli değil. Elime geçse yapacağımı bilirim ama neyse. Tam sopalık. Hey Allahım ya sabır.. Şeytan diyo giy formayı git Bursa Heykele Özellikle de o bayanı görmeye

Yorum

• Bu haber ulusal medyaya da düştü. Milliyet hemen haber yaptı.
                        TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Kolbastı dinleyin kolbastı..iyi geliyor...

GOLBASTI

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu haber ulusal medyaya da düştü. Milliyet hemen haber yaptı.
                            güzel güzel düşsün herkez duysun

Yorum

• Amaan boşverin sinirlenmeye değmez. Testesteron hormanlarım dibe vurdu bir an ona üzülüyorum.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bursaspor TV'nin densiz spikeri Seda Çapçı'nın Trabzonsporlular, Trabzonlular ve Karadenizliler hakkında söyledikler....!

TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X