Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok ciddiye alıyorsunuz bunları gerek yok can sıkmaya

Gidecekleri yer elbet bellidir

Yorum

• İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Boşveer. Bu karıyı önce Allah'a sonra dedeme havale ediyorum.
      Bursaspor tv den yaılıyor bu açıklama sonuçta Bursasporun resmi tvsi ondan dedim ama sizce gerek yoksa sessiz kalınabilir belkide ben çok kızdım

Yorum

• benim bu hanfendiye soracağım tek şey şu; kendisi ne kadar delikanlılıktan bahsederse behsetsin facebookta dolaşan bursa çocuğuyum ben videosunu bir izlesin. O video da her şey açık zaten
        Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.

Yorum

• Geri aramayi unutmusum ondan ötüyordur. Allah kahretsin su cep tefelonlari cikartanin.
          Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• çok hazımsızlar demekki..

Yorum

• Valla bir insana para versen bu kadar boş konuşamazdı heralde
              Ama bu kadına helal olsun başarıyor bunu tebrik ederim (:
              Siz böyle boş konuşun Jaja sahada konuşsun anlaştık mı?
              "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
              Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• emrullah bu karı vurgun değil de başka bir şey yemiş gibi bağırıyor, neyse ben yorum yazmayayım ahlaki duygularım giderek kayboluyor
                Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.

Yorum

• Bu kadının Trabzonlu bir abimizden yarası var heralde unutamamiş
                  SÜRMENELİİİ...
                  https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• Ayrıca bu hatunu incisözlük'e havale ediyorum Bilenler bilir

Yorum

• la havle.................................

Yorum

• JAja hakketten baya sert şey etmiş.

Bu kadını dikkate almaya değmez.

Yorum

• İlk olarak Altan Atabay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          emrullah bu karı vurgun değil de başka bir şey yemiş gibi bağırıyor, neyse ben yorum yazmayayım ahlaki duygularım giderek kayboluyor
                          Abi bu karı ne yemiş bilemem ama Olay Gazetesine göre Bursaspor Vurgun yemiş. Hani ben belki bu karı da arada kaynamıştır diye yazdım.
                          TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Vasatın ırkçılığı da böyle oluyor işte,uzatmaya gerek yok

Baya güldüm izlerken,hanım teyzenin uçucu madde kullandığı gayet net.

Bursalılar bizi unutamamışlar hala uçuyorlar ve ikinci yarıdaki maçı büyük bir heyecanla bekliyorlar
                            ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• her alanda rezil olmakdan bıkmadınız mı bursAYspor

Yorum

• habere bak ya KOMEDİ...
                                (bursaspor)biz olgun tavrımızla Trabzonspor iyi oynadığı zaman iyi oynadı güçlü takım diyoruz diyor...
                                olgun tavır ve bursaspor aynı cümlede nasıl da sırıtıyor, olgun taraftar kitlesi kendi takımının formasını giymiş futbolcuya küfür etmekten geçiyor galiba...(Egemen)
                                taraftarımızın nahoş tezahüratlarından dem vuruyor peki ya bursasporun bitmek bilmeyen iğrenç küfürlerini duymamış mı...
                                bursa'da yaşayan Trabzonlu vatandaşlar için tamamen saçmalamış, kendinden görmüş hayır ne yapacaktın!
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X