Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Keşke Golden Sonra Timsah Yürüyüşü Yapsaydık Üzüldüm Bak Şimdi....
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• bursaspor taraftarindan delikanlilik beklemek ile sari kar yagmasini beklemek ayri sey,,

bursa dan bahsediyoruz .. hani su nami kakabi madagaskarda bile bilinen bir topluktan,..

kafaya takilacak bir durum yok... halkali naneler pasif agresiflik yapar ,cosar oter.. Trabzonspor herseneki gibi sahada makina gibi doser,,, netekim dosedi de.. 40 yilda 36 kez yenip. ,makara gectigimiz , evlerinde bile defalarca rezil kepaze ettigimiz fason bir takimin soylemlerini onemseyip , onlari umursamak demek yillardir kendilerine ezeli rakabet arayan bu zavallilarin tuzagina dusmek demektir... bjk ye salca oldular bir ara .. bakti bursa bjk uzerinden reyting yapmaya calisiyor, bjk taraftari bursayi onemseyip meshur etmeme karari aldi.. simdi de bize salca olma pesindeler..

ya bursa kimdir.. Allah askina.. 40 yilda 8 kez yenildigimiz uyduruk bir takimin ,kiytirik taraftarini mi onemsiyoruz...
      En son ESER tarafından düzenlendi; 14.11.2010, 22:18.

Yorum

• trt1de maçı verıyorlar

Yorum

• - Trt1'i Açın
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• - Jaja O Nasıl Bir Vuruş

Yorum

• Ne gol atmış be Jaja hakketten
              '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Jaja müthiş başladı maça.. Süper kafiye..
                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Ulan yediniz gül gibi golü be , Burak'ta iyi görmüş köşeyi...
                  '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu başlığı kitleselerde sinir krizine girmesem..
                    bu gibi kardeşlerimizi kırabiliriz birazdaha edep mümkünse biz trabzonsporuz herhangi bir takım değil....
                    ALLAH,, EN BÜYÜK.

Yorum

• bugün İskenderun'da formamla gezdim işyerinde formamla çalıştım ne mutlu oldum bilmeniz lazım İstanbul yalakası adamlar bana tip tip bakıyordu

Yorum

• - Şenol Hoca Jaja Diye Bağırıyordu

Yorum

• İlk olarak iskenderunlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bugün İskenderun'da formamla gezdim işyerinde formamla çalıştım ne mutlu oldum bilmeniz lazım İstanbul yalakası adamlar bana tip tip bakıyordu
                          Aynen abi bende giydim formayı , gizemli bakışlar altında kaldım
                          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• Bu Jaja'dan iki tane daha olsa 34 maçın hepsini alırız..
                            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Bu Jaja'dan iki tane daha olsa 34 maçın hepsini alırız..
                              Küme düşeriz Gökhan...Bir jaja yeter
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Bu Jaja'dan iki tane daha olsa 34 maçın hepsini alırız..
                                Sol beke ve Santrafor mevkiine Jaja ayarı bir adam aldık mı zaten seneye Şampiyonlar Liginde gruptan çıkmaya oynarız...
                                '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X