- Keşke Golden Sonra Timsah Yürüyüşü Yapsaydık Üzüldüm Bak Şimdi....
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
bursaspor taraftarindan delikanlilik beklemek ile sari kar yagmasini beklemek ayri sey,,
bursa dan bahsediyoruz .. hani su nami kakabi madagaskarda bile bilinen bir topluktan,..
kafaya takilacak bir durum yok... halkali naneler pasif agresiflik yapar ,cosar oter.. Trabzonspor herseneki gibi sahada makina gibi doser,,, netekim dosedi de.. 40 yilda 36 kez yenip. ,makara gectigimiz , evlerinde bile defalarca rezil kepaze ettigimiz fason bir takimin soylemlerini onemseyip , onlari umursamak demek yillardir kendilerine ezeli rakabet arayan bu zavallilarin tuzagina dusmek demektir... bjk ye salca oldular bir ara .. bakti bursa bjk uzerinden reyting yapmaya calisiyor, bjk taraftari bursayi onemseyip meshur etmeme karari aldi.. simdi de bize salca olma pesindeler..
ya bursa kimdir.. Allah askina.. 40 yilda 8 kez yenildigimiz uyduruk bir takimin ,kiytirik taraftarini mi onemsiyoruz...
En son ESER tarafından düzenlendi; 14.11.2010, 22:18.
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Bu Jaja'dan iki tane daha olsa 34 maçın hepsini alırız..
Küme düşeriz Gökhan...Bir jaja yeter
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum