Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Teofilo'dan haber alınamıyor mu hala ?
    - Bogato'da Havalimanındaymış , Ordada Denk Getiremiyormuş
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kesinlikle Kadroda tutulmasi gereken Futbolcumuz.
      Herkes Egemende sorun cikmazmis gibi bakiyor ama ben o kadar emin degilim.
      bence Egemen de sorun çıkmaz, ama geç kalmayacaksın, rakiplerin senin gibi değil, güya en yakın arkadaşlar ama alttan alttan adam caydırıyor....

Yorum

• İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Maçla ilgili biraz da ben yaşananları anlatayım...

Maç esnasında taraftar gruplarımızın birbirine girmesi kadar üzücü bir olay olamaz..

Takımımız 2-0 önde ve destek olacaklarına birbirleriyle dalaşmaları utanç verici..

Bizim şampiyonluk yolunda kendimizden başka rakibimiz yok..

Mahmut Aksu da gider ayak bir grup taraftarı stada sokmak için gözümüzün önünde kapıları açtırınca tabiri caizse hayvan muamelesi görerek stada girdik...

Tüm olumsuzluklara rağmen Mesut Bıyıklıoğlu ve Anıl Kadir'le birlikte güzel bir maç anısı daha yaşamış olduk..
        Bunları eklemek istemedim yazıma abi.Biliyorsun orada nasıl krize girdiğimi...

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          alanzinho yattara devri bitmis gercekten bu mac iyice kanitladi bunu iyi bir isteyeni ciksada okutsak hemen bari.......
          Bence bizim için ikside hala önemli futbolcular.Kalmaları bence bizim için avantajdır.Daha bu maçda Colman gibi bir oyuncumuz yoktu.Devre arasında bir Yekta,bir Ivan De Souza,bir de Hasan Ali bence takımımızı uçurur diye düşünüyorum.Birde unutmadan Gaziantep'in stoperi Danny'de iyi olur defansımız için.Orhan Gülle'yi de tranfer edersek müthiş transferler yapmış olur bence
          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Erdal Abi Gaziantespor'un stoperini beğendin mi izledin mi bugün ?
            Çok beğendim...O kadar beğendim ki Semih i rezil etti herif....Ama bu stoper işi biraz uyum gerektiriyor...Bir de mesela gerçi ölçü değil ama hatırlayalım Bilica Sivasda iken almaya kalksa yönetim itiraz etmezdik...Hlbuki şimdi anlıyoruz ki Bilica kapanan takım için ideal bir stoper....Başkası için değil....Ben göbeğe transfer bekliyorum Selçuk Colman a alternatif....Mesela Orhan Gülle yi çok beğenmedim ben....Hiç değilse bu gün...
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Glo bildiğim kadarıyla Avni Aker'deki kötü zeminden ötürü sakatlandı ..

Sonra tam hazır olamadı heralde Konya maçında da aynı sakatlığı yaşadı ..
              Glo kamp dönemine kadar kendine zor gelir.Doğru ve sabırlı bir tedaviyle 2. yarı da büyük katkıları olur bu takıma.Oynadığı topu hepimiz gördük...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak SILENT06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hangi espiriyi? Hoşbulduk bu arada
                Q7 taktırırsan gutinde patlar
                Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.

Yorum

• Gerçekler bunlar Mesut ne kadar kaçsak ta her zaman karşımıza çıkıyor ve engel oluşturuyor..

Umarım bu tarz olaylar daha fazla yaşanmaz..

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Neyse cümleden hayırlı geceler.

Hepinizi seviyor ve sonsuz teşekkür ediyorum.
                    Sağolasun Ömer Abi sana da Hayırlı Geceler

Yorum

• Stoperini, sol bekini bilmem de 27 Kasım günü öğle yemeğini Halil Usta'da,
                      akşam yemeğini de Çulcuoğlu'nda yemek ister canım.

Antep seferi? Gürcan Abi?
                      vuvuzela dersleri:
                      bir muhabirin "hocam içinde bir şey yok ki" sözüne karşılık;
                      şenol güneş: "olmaz mı? bağımsızlık var özgürlük var onun için çalıyorlar."

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Glo kamp dönemine kadar kendine zor gelir.Doğru ve sabırlı bir tedaviyle 2. yarı da büyük katkıları olur bu takıma.Oynadığı topu hepimiz gördük...
                        Tabii ki de formda bir Glowacki maçlar bile bize kazandırır diye dşünüyorum bence.Oyunu çok iyi okuyabilme özelliğine sahip bir futbolcu

Yorum

• İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burda bahsetsen o anıdan ve gelişmeden
                          Benim için farketmez ama başlıkla çok da bağlantılı değil öyle bir anekdot olarak aktarmıştım Erdal abi çekincelerinden sıyrıldıysa kısacık anlatırım
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Ula uyku tutmayi

(UEFA)

Yorum

• Bu sezon gerçekten Trabzon çok iyi , 2. Sezon bundan önceki yıllardaki gibi olmazsa %60 ihtimalle Trabzon şampiyon olur diyorum. Herkese iyi forumlar,

Yorum

• İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gerçekler bunlar Mesut ne kadar kaçsak ta her zaman karşımıza çıkıyor ve engel oluşturuyor..

Umarım bu tarz olaylar daha fazla yaşanmaz..
                                Bu gerçeklerin hesabı verilmeli!

Herkesin kendine çeki düzen vermesi şart.

Başta da taraftar gruplarının...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X