Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Glo bildiğim kadarıyla Avni Aker'deki kötü zeminden ötürü sakatlandı ..

Sonra tam hazır olamadı heralde Konya maçında da aynı sakatlığı yaşadı ..

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Burak Yılmaz her zamanki gibi idi Burak ...Politik oldu cevap biliyorum....
      Erdal Abi Gaziantespor'un stoperini beğendin mi izledin mi bugün ?
      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Maçla ilgili biraz da ben yaşananları anlatayım...

Maç esnasında taraftar gruplarımızın birbirine girmesi kadar üzücü bir olay olamaz..

Takımımız 2-0 önde ve destek olacaklarına birbirleriyle dalaşmaları utanç verici..

Bizim şampiyonluk yolunda kendimizden başka rakibimiz yok..

Mahmut Aksu da gider ayak bir grup taraftarı stada sokmak için gözümüzün önünde kapıları açtırınca tabiri caizse hayvan muamelesi görerek stada girdik...

Tüm olumsuzluklara rağmen Mesut Bıyıklıoğlu ve Anıl Kadir'le birlikte güzel bir maç anısı daha yaşamış olduk..

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Geri dörtlü iyi gidiyor Hoca bence sol bek istemiycek uyumu bozmamak için
          - İbrahim Üzülmez aradığımız Sol bek
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Keleşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            geleni yen gideni yen nereye kadar Türkiye ligi zevk vermiyor artık
            Birde son Sampiyonu Pozisyon vermeden yeniyoruz, sIkildik yahu
            Giray garipleri sevindirmek icin cok ugrasdi ama beceremedi

Geleni yen, gideni yen.
            Caiz olan budur yavruuuuuuuuuum
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Altan Atabay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu espriyi face de paylaşıyorum
              Hangi espiriyi? Hoşbulduk bu arada
              BÜLENT

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Besiktas`i kupadan elersek Yildirim Demirören kesin operasyon yapar.
                Herr Schuster`i gönderir,
                John Benjamin Toshack,Daniel Amokachi`yi alir,Guti ile üclü cektirir taraftara.
                İrfan Abi sen ne düşünüyorsun bu Gaziantep'in stoperi Danny hakkında ?
                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Burak Yılmaz her zamanki gibi idi Burak ...Politik oldu cevap biliyorum....
                  alanzinho yattara devri bitmis gercekten bu mac iyice kanitladi bunu iyi bir isteyeni ciksada okutsak hemen bari.......

Yorum

• Şenol Hocaa Bursayıı çözdüü.. sonra skor nasıl korunurr tüm Türkiye'ye gösterdi.. Son 10 dakkada rezil ettii... ne gerek vardı 6 tane defans oyuncusuyla oynamaya ne mantık bu anlamış değilim.. Şenol hocadan ıyısı yok fakat en ıyısı buysa basımız yıne bıgun belaya gırecekk.. Sadri başkana laf atanda Futboldan zerre anamıyor demektr arkadaşş... bu trabzonspor dusmanı mı dostu mu anlmıyorum yonetımdekılerı.. yau lıderız 6 hafta ustuste kazanmısız gıder bı salıhoglu denen adam ıstıfa eder ne hayrı dokunmasssa takıma bu zamana kadar allah razı osun bıraktıgı ıcın.. sımdıde mahmut AKSU cıkmıs medyaya acıklama yapıyo sadrı senerle bır sonrakı donem yokum dıyeee. oll olmaa mahmut beyy bu takımın kafasını karstırma yeterr.. sen veya başkaasıı TRABZONSPOR Kimseye muhtac degıl... Bu takıma zarar vermeyın destek olun Bİ ZAHMET
                    En son ercansimsek61 tarafından düzenlendi; 14.11.2010, 01:24.
                    TRABZON61ErcanŞİMŞEK61TRABZON

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yalnız dikkat edelim, hemde çok dikkat edelim,şerefsizler pusuda, hatta peşinde...

İstediklerini vermekle kandırmaya çalışıyorlar.

Yönetim uyuma, bu adamları seçim malzemesi yapma, attır imzayı, bitir eziyeti...
                      Kesinlikle Kadroda tutulmasi gereken Futbolcumuz.
                      Herkes Egemende sorun cikmazmis gibi bakiyor ama ben o kadar emin degilim.
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Teofilo'dan haber alınamıyor mu hala ?

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İrfan Abi sen ne düşünüyorsun bu Gaziantep'in stoperi Danny hakkında ?
                          Seyretme firsatim olmadi.
                          Itiraf edeyim artik,ben cok kiskanc biriyim.
                          Askim Trabzonspor`dan baskasini takip etmiyorum.

Yorum

• Heh sağolasın .
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yok Erdal abi tehlikelik bir durum Hatta kendisinin gösterdiği gelişmeden bahsedecektim bile diyebilirim.İstersen özelden kısa bir özet geçerim başını ağrıtmadan
                              Burda bahsetsen o anıdan ve gelişmeden

Yorum

• Neyse cümleden hayırlı geceler.

Hepinizi seviyor ve sonsuz teşekkür ediyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X