trt yi izlemek isteyen burdan izleyebilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Ben bu kadar top şişirme nedenini kesinlikle colman eksikliğine bağlıyorum..Cünkü colmanın yerinde oynayan ceyhun bu işi yapabilecek seviyede ve kapasitede değil. Topu alan defans oyuncuları iki kişiyi arıyor selçuk ve colman dolayısıyla İş sadece selçuk üzerine kalınca şişirmeye başladıkİlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelelim bana göre en önemli meselemize....Neden bu kadar top şişirdik???
Yorum
-
Serkan'ı beğenmedim bugün çok savruktu ama savruk halinde bile katkı sağlıyor doğruya doğruİlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbalski Egemen ve Cale nin yanında bir de Serkan ın müdahalesi var...Bence o da önemli idi...Yalnız Ozan dan yediği çalımı da yakıştıramadım Serkan a
Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
Antep belki dahil olmaz ama kayseri ilk 3 de yer bulabilir, neden olmasin. Bizim acimizdanda iyi zaten yarisda olmasi, puan kapmasi. Sonunda sampiyon olmasindaİlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon sonunda sıralama şu olursa şık olur mesela Sedat, 1. Trabzonspor Şenol Güneş
2- Kayserispor Şota Arveladze
3- G.Antep Tolunay Kakfas
"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
feribotta konuşma imkanı buldum ufak bi tartaklama olayı olmuş şeftali kurtlarına karşıİlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUuu ancak dönebildik. Anlat anlat bitmez. Urfa'yı geçti yaşadıklarımız valla. Çok şükür. Hepinize tekrar tebrikler, teşekkürler.
"Şampiyon şampiyon bursa şampiyon. güldürmeyin i.neler bu mu şampiyon?"
Ekranlara yansıdı mı bilmem. Burada anlatılıp anlatılmadığını da bilmiyorum da Bursasporlu yöneticileri dövmüş bizimkilerden bir çocuk
Yorum
-
- Bugün Engin'de Baya Kötüydü...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Güneş, Engin Baytar'ın maç sonrası yaptığı sevinç gösterilerine ilişkin olarak ise, ''Ben olayı görmedim ama çıkan tartışmalardan dolayı üzüldüm. Sevinmek herkesin hakkı ama bazen de dikkatli olmak gerekir. Cenaze evinin olduğu yerde düğün yapılmaz. Biz oyuncularımızı uyarırız gerekirse ceza da veririz'' değerlendirmesinde bulundu.
-------------
Seviyorum seni be Hocam!Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Stadyum´da Sercan´in aciklamalarini dinledim...2. golde faul varmis..musmus!!!
Biran önce Ezik formasi giysinde rengini bilelim...cakma Seftaliler
“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
2. yarıda genel olarak top bursadaydı ama olmasaydı daha iyiydi adamlar sadece top tuttu..Ne düzgün bi atak ne başka bi şey..Cılız organizasyonlar.
Yorum
-
.....
Anlat Anıl abi anlatİlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUuu ancak dönebildik. Anlat anlat bitmez. Urfa'yı geçti yaşadıklarımız valla. Çok şükür. Hepinize tekrar tebrikler, teşekkürler.
"Şampiyon şampiyon bursa şampiyon. güldürmeyin i.neler bu mu şampiyon?"
Ekranlara yansıdı mı bilmem. Burada anlatılıp anlatılmadığını da bilmiyorum da Bursasporlu yöneticileri dövmüş bizimkilerden bir çocuk
Böyle hikayeleri çok severim ve sabaha kadar dinlerim. Dök içindekilerini bize.
O duyguları görmesekte yüreğimizden yaşayabiliriz bunu unutmayalım
Yorum
-
Acaba bunda Hiddinkin sucu varmidir?İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerkan'ı beğenmedim bugün çok savruktu ama savruk halinde bile katkı sağlıyor doğruya doğru
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Anıl, dinliyoruz seni...Mümkünse küfürsüz
))
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Bugün selcuk bile iyi degildi ama süper bir ara pasi atti o ayri.
Serkan ve engin de iyi degildiler,jaja ilk 15 dakikadan sonra oyunda pek gözükmedi.
Bizim takim bazen sadece gerektigi kadar oynuyor,fazlasini zorlamiyor.
Böyle kazanmaya devam edersek sorun yok, istedigimiz zaman iyi oynayabildigimiz bir gercek."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum