Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak affetmez3461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    su maça gıdemedım ya ne akdar pırmanım ya maç gunu bılet satmakda ne oluyor gıselerden ya okadar yolu tepıp ıstanbuldan bursaya gıtcez sonrada bılet yok dıye ızlemeden doncez olcak sey değıl buna bır cozum bulmalı yonetım artık...
    o bursa yönetiminin ib.. neliği ben bursada olmama rağmen karaborsadan aldım 20 liralık bilete 30 lira verrdik o da bursa tarafı

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aslinda dogru yapiyor, bencede cok iyi degiliz...devrearasi gerekli hamleleri yapabilirsek, acikara Sampiyon olabiliriz
      Aslında alakası yok. Maçın skoruna göre hamle yaptı Şenol hoca. Goller erken olmasa idi böyle olmayacaktı bence. 2-0 öned iken bile ilerde iyi bastık top oynatmadık çoğu zaman. Eh yaani kendi sahasında 0-2 oynayan bi takım azcık baskı yapsın daaa. Önemli olan o baskıda posizyon vermemekti.

Yorum

• Bugünden sonra Bursayi sildim defterden serefsizler egemen acilar icinde elinlen gösteriyor topu atin disari sakatlandim adamlar bastirio göre göre topu disari atmiolarda

Yorum

• İlk olarak Murat Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Marcus ozan ipekin ceyhuna yaptigi harekete kirmizi diyor
          Bugün Wolfsburg-Schalke macinda benzer pozisyonda Hakem direk Kirmizi cikardi
          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• ne pislik adamlarmış bunlar yav! geldik,yendik,gidiyoruz bu kadar basit.

bu ne çirkeflik, bu ne çekememezlik , bu ne nankörlüktür arkadaş!
            Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
            -ismail-

Yorum

• - Nuhohlu@

- Abi O Nedir Şimdi Ya...
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abim haddim değil belki ama "Bursa'dan erkek çıksa..." demenizi doğru bulmuyorum. Forumda Bursa'lı bir çok kardeşimiz/abimiz var.

Onlar olmasa bile Bursa şehri için böyle konuşmak doğru değil. Kaldı ki bize yakışmaz.

Bursaspor Tribunlerinden. darililacak durum yok.Bursaspor tribunleri adam degildir.Erkek hic degillerdir herzaman diyorum

Bir bu korpeler bide Sivas olene kadar kinim bu pisliklere bitmez (Taraftar bazinda)
                ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Yani Onur topu elinden kaçırsa şampiyon olmayacaksın..tutacakken tutmasa şampiyon değilsin..90+4'te kucağına gelen topu,ileri değil geri atsa şampiyon değilsin..
                  Adam ol da seni şampiyon yapan takıma,camiaya biraz saygı göster bari..
                  Maç başlıyor adamlar üçlü çekiyor;küfürle..küfürle maça başlayan adamlar bunlar..küfürle başlayanları şampiyon yaptık biz..
                  Herkese Merhaba

Yorum

• ertuğrul yine boşa ağlamışsın la umarım izliyosundur

Yorum

• Bu Marcus Merk'i çok seviyorum ya adama helal olsun valla,doğru neyse onu diyor.

Yorum

• İlk olarak ölümüne61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        o bursa yönetiminin ib.. neliği ben bursada olmama rağmen karaborsadan aldım 20 liralık bilete 30 lira verrdik o da bursa tarafı

araya koytduğun .. nın anlamı ne? Formaliteden koymuşsun gibi geldi
                        Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK

Yorum

• İlk olarak sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          - nuhohlu@

- abi o nedir Şimdi ya...
                          sÖylenmez ayip ))

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gözünüzü seveyim şu top tüfek gay guy muhabbetlerini yapmayalım....Şenol hoca yı örnek alalım...Saygıyı hak edene saygı gösterelim...Etmeyene ise verilecek en büyük ceza yok saymaktır....Yok sayın....
                            Erdal Hocam biz sabahtan beri yazıyoruz yapmayın, etmeyin diye biz yorulduk arkadaşlarımız yorulmadı top tüfek muhabbetinden ne yazık ki bu konuda 3 istanbul takımının çok fena etkisinde kalmışız 25 sene boyunca ..nasıl düzelecek bu dejenerasyon?

Yorum

• aleykümselam Erdal Abi
                              Entropi İyidir.

Yorum

• Helal Be markus. Ertuğrul hocam baka nasıl sizin maça atıf yaparak cevap verdi sana.
                                Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X