İlk olarak affetmez3461 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Aslında alakası yok. Maçın skoruna göre hamle yaptı Şenol hoca. Goller erken olmasa idi böyle olmayacaktı bence. 2-0 öned iken bile ilerde iyi bastık top oynatmadık çoğu zaman. Eh yaani kendi sahasında 0-2 oynayan bi takım azcık baskı yapsın daaa. Önemli olan o baskıda posizyon vermemekti.İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslinda dogru yapiyor, bencede cok iyi degiliz...devrearasi gerekli hamleleri yapabilirsek, acikara Sampiyon olabiliriz
Yorum
-
Bugün Wolfsburg-Schalke macinda benzer pozisyonda Hakem direk Kirmizi cikardiİlk olarak Murat Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarcus ozan ipekin ceyhuna yaptigi harekete kirmizi diyor“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
- Nuhohlu@
- Abi O Nedir Şimdi Ya...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbim haddim değil belki ama "Bursa'dan erkek çıksa..." demenizi doğru bulmuyorum. Forumda Bursa'lı bir çok kardeşimiz/abimiz var.
Onlar olmasa bile Bursa şehri için böyle konuşmak doğru değil. Kaldı ki bize yakışmaz.
Bursaspor Tribunlerinden. darililacak durum yok.Bursaspor tribunleri adam degildir.Erkek hic degillerdir herzaman diyorum
Bir bu korpeler bide Sivas olene kadar kinim bu pisliklere bitmez (Taraftar bazinda)ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
Yani Onur topu elinden kaçırsa şampiyon olmayacaksın..tutacakken tutmasa şampiyon değilsin..90+4'te kucağına gelen topu,ileri değil geri atsa şampiyon değilsin..
Adam ol da seni şampiyon yapan takıma,camiaya biraz saygı göster bari..
Maç başlıyor adamlar üçlü çekiyor;küfürle..küfürle maça başlayan adamlar bunlar..küfürle başlayanları şampiyon yaptık biz..Herkese Merhaba
Yorum
-
İlk olarak ölümüne61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo bursa yönetiminin ib.. neliği ben bursada olmama rağmen karaborsadan aldım 20 liralık bilete 30 lira verrdik o da bursa tarafı
araya koytduğun .. nın anlamı ne? Formaliteden koymuşsun gibi geldiTrabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK
Yorum
-
sÖylenmez ayipİlk olarak sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- nuhohlu@
- abi o nedir Şimdi ya...
))
Yorum
-
Erdal Hocam biz sabahtan beri yazıyoruz yapmayın, etmeyin diye biz yorulduk arkadaşlarımız yorulmadı top tüfek muhabbetindenİlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGözünüzü seveyim şu top tüfek gay guy muhabbetlerini yapmayalım....Şenol hoca yı örnek alalım...Saygıyı hak edene saygı gösterelim...Etmeyene ise verilecek en büyük ceza yok saymaktır....Yok sayın....
ne yazık ki bu konuda 3 istanbul takımının çok fena etkisinde kalmışız 25 sene boyunca ..nasıl düzelecek bu dejenerasyon?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum