Senol hocamin ellerinden opmek lazim gercekten burakdan bile fazlasi ile yararlaniyor allahin izni ile eger bu ciddiyetimizi bozmaz isek sampiyonuz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
sen hala evdemisin :=)İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKusura bakmayın daha fazla dayanmayacağım.
Seni Seviyorum TRabzonsporum.
Meydana mı gitsem ne yapsam.Atamadım enerjimi.elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...
...KONSANTRASYON...
Yorum
-
buna bittim yaaa...İlk olarak inception61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYANAYRIZ şuster reizzz
ççççççççççççççççççççç
Yorum
-
Ezikbahçedeykenİlk olarak Canİlker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerıdvan dilmen: boluspoerdayken 9 maç gol yememiştik, sonraki trabzonla olan maçımızda 2. dakkada pat diye yedik golü.
Trabzonspor, Napoli, Roma, B.Dortmund, Benfica, Valencia, Liverpool.
Everywhere is TRABZON for us !
Yorum
-
bursanın çirkefliklerine fazla takılmayın.ben bursayı bildim bileli böyleler bizim maçlarda bu ruh hallari çok normal.kızmamak lazım.dört gol beş avansla kupanın rüyasını bile göremediler.bizi ancak hakem hatası ile beşmetre ofsayttan yenebiliyorlar.ama ertğurul hocanında maskesi düştü trabzondaki maçta yaptıklarını cahilliğine vermiştim ama bu sefer yaptıkları çirkeflikten başka birşey değildi.yada Trabzonspor korkusu yüreğine kadar işlemiş olsa gerek.İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
Hayde hayde vur hayde Trabzon
Yorum
-
Bu Jaja nasıl bir adam yahu. Bu kadar rahat gol atan adam görmedim.
Umut her zaman ki gibi müthiş mücadele etti. Geçen hafta Engin'in Servet'e yaptığını bu hafta Umut Ömer'e yaptı. Umut için söyleyecek söz bulamıyorum. Muhteşemsin Umut.
Burak rakipler için kabus gibi bir adam oldu. Fiziğini çok iyi kullanmaya başladı.
Yolumuz açık aynen devam. Yükseliş devam ediyor.
Yorum
-
İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Saygı duymayı öğrenececekler. Bizim adımız Trabzonspor !
Maçın başından sonuna dek etmedikleri hakaret, küfür kalmadı.
Şampiyon olmak önemli değil, önemli olan "adam olmak."
Budur işte
Helal olsun...
Yorum
-
Son dakika geLişmesi: Trabzonspor kLübü Başkanı Sadri Şener İngiLtere'de oLma sebebini açıkLandı; "Türkiye'de rakip kaLmadı, Premier Lig'de oynamak için resmi başvuruLarı yapıyoruz.." =Dİlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleface iletisi için güzel yazı bekliyorum
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum