Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ertuğrul Sağlam'dan şöyle bir açıklama beklerdim doğrusu;

''Trabzonsporlu bir taraftar sahaya girmediği için maçı kazanamadık. Bütün rakip takım taraftarları bize karşı bu sene. Kimse sahaya girmiyor ve biz hükmen galip gelemiyoruz'' (!)
    ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
    "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ertuğrul Sağlam'dan şöyle bir açıklama beklerdim doğrusu;

''Trabzonsporlu bir taraftar sahaya girmediği için maçı kazanamadık. Bütün rakip takım taraftarları bize karşı bu sene. Kimse sahaya girmiyor ve biz hükmen galip gelemiyoruz'' (!)
      Haklısın Cafer abi.

Arka sayfalarda kalmasın.

Engin'in üçlü videosu ve Bursa taraftarına övgülü sözler
      En son Canberk tarafından düzenlendi; 14.11.2010, 13:39.
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tamam bursa tribününde maç izlersin de bu renkler ne Selamiii

Bir açıklama istiyoruz!!!
        Bütün gün Bursa'da böyle gezdi. Sorduğumuzda riske atmaya ne gerek var arkadaş diyordu.
        21.12.2009 Unutmayacağız...
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
        Cemil Usta
        Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Bence egemenin ömeri cektigi pozisyon bile penaltilik bir pozisyon degil.

Tamam egemen cekiyor ama ömerinde egemenin kolunu tuttugunu es gecmemek lazim.

Bursada karabük lehine verilen daha baska,orada adam rakibini resmen asagiya cekmisti.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Dursun Ali Bahçekapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kupa macı öncesi Serkan cift sarıdan kırmızı kart görürse kupa macında oynayamaz ama hemen akabinde oynanacak olan lig macında oynar..
            Cezalı Duruma düştüğü için sarı kartları da sıfırlanır diye biliyorum

Özkan Sümer Teknik Direktörümüz oldugu dönemde Abdullah bilerek cift sarıdan kırmızı görmüş kupada oynamamış ama haftasonu oynanacak önemli lig macında forma giymişti
            İlk cümleniz doğru ikincisi yanlış. Sarı kartlar silinmez, 3 sarı karttan devam eder.
            TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Kaç Bin taraftarımız vardı acaba.
              Bursa tarafıyla birleşince bayaa çıkar heralde .
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İlk cümleniz doğru ikincisi yanlış. Sarı kartlar silinmez, 3 sarı karttan devam eder.
                Nasil silinmiyor,4. sariyi da görmüs oluyor oyuncu.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak stormtiger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  1 e 100 girmisler diyorsun da o zaman bizim taraftar herhalde daha yasamiyor. Oyle bir sonuc cikiyor senin dediginden ortaya.?????
                  Abi bizimkiler toplu halde çıkmış, öyle dediler bana. Yani o tarafta sıkıntı yok.
                  Ama maçı Bursa tarafında yada Maraton'da falan izleyen bir taraftarımıza saldırmışlar maçtan sonra.. O tek başınaymış.

Yoksa bizim taraftakilerle alakası yok olayın.

Yorum

• erken golü açıkcası ben beklemiyordum ikinci yarı ıkına sıkına atabilirsek atarız atamazsak berabere biter diye düşünüyodum

ilk 15 dakikada 2 fark öne geçip oyunu kontrollü bitirdik

takım savunması çok güzel bu savunmayla yersek kaza golü yeriz başkada kolay kolay gol yemeyiz

ben akşam takımı çok beğendim

ilk yarı kalan maçları firesiz alırız gibi geliyor bana tabi o zamana kadar rakiplerimiz daha puan kayıpları yaşayacaklar

devre arasına güzel bi puan tablosuyla girme ihtimalimiz çok yüksek

inşallah bi kazaya uğramayız
                    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Futbol Disiplin Talimatı;
                      MADDE 92 - SARI KART UYGULAMALARI
                      "(3) Bir futbolcunun bir müsabakada sarı kart görmesinden sonra, doğrudan kırmızı kart veya ikinci bir sarı kart nedeniyle kırmızı kart görmesi halinde söz konusu sarı kartlar hakem raporlarında belirtilmez ve toplam 4 (dört) sarı kart hesabında dikkate alınmaz."
                      McLas was Here

Yorum

• bursaspor şampiyon olduğunda dostça mesajların gündelik olduğunu söylemiştik.ama bazı arkadaşlar kardeş bile ilan etmişti bursayı. ne fener ne bjk ne gs içlerınde en haysiyeti bozuk bursaspordur.
                        trabzonspor-bursaspor maçında ne olursa olsun trabzondayım.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kesin abi,eskisehir tas gibi takim isimiz hic de kolay degil.

Taraftar olarak havaya girmemek adina önlemleri baslatiyorum.
                          bu yorumdan sonra maçı kesin aldık demektir

Yorum

• Haumuydu Bursaspor ?

Yorum

• Bursa deplasmanı her yönüyle 4-4 lüktü
                              Trabzondan gelen Trabzonlu Gençler grubuna teşekkür ederim öncelikle jan başkana helal olsun bursa böyle bir tribün görmemişti texas sustu bizi dinledi
                              Ayrıca trabzondan gelen gruplrarın bileti hazır dyen arkadaşlar jan mari bursadan 5-10 kişyi sıraya sokup almışlar bileti 15 tane eksik kalmıştı onlarıda çıkarsız grup olarak kendini tanıtan biletimiz yok diyen arkadaşların abilerinden aldı 15 tane karaborsa Tribün olarak süperdik jan başkana katkılarından dolayı sonsuz teşekkürler.
                              Trabzon Bir Sevda TrabzonsPor bir Destandır...

Yorum

• Selami'ye laf yok..
                                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X