Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çok güzel çok muhteşem bir galibiyet alarak galibiyet serimizi perçinledik ve herkesi susturduğumuza inanıyorum.

maç sonunda enginin çıkıp 3lü çektirmezi çok güzel bir hareket.

bursasporluların bunu hazmedememesi ise futbol ahlakını ve kültürünü bilmediklerinin açık bir göstergesi.
    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ooooooooooooooooooooooo

Hişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşt

1
      2
      3 LALALALAALYYY LAAAAA TRABZONNNN
      Engin'in 3'lüsünü bulan var mı hiç ?
      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Resmi sitede maçın istatistikleri verilmiş ve topla oynama yüzdesinde %61deyiz.

Yanlış olma ihtimali nedir?
        Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 61 - Bursaspor:% 39

Bence güzel bir ortalama

Yorum

• Discovery Lig Tv'ye dava açmış.Timsah avlama belgeselleri bizimdi diye.
          Lig Tv şuan savunma hazırlıyormuş.
          T R A B Z O N S P O R

Yorum

• egemen in formasını mı giymiş o?
            KAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Serefsizlige hiyakarliga adiligie Oscar verilseydi heralde acik ara bu Oscari bursa alirdi.

Varmidir yeryuzunde bunlar kadar igrenc serfsiz bir topluluk
              haklısın dünyada bunlar kadar nankör insan ben görmedim göremiyecezde.Hep yazdım burda biz bu adilere bu şampiyonluğu tatdırmayacaktık.

Yorum

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Discovery Lig Tv'ye dava açmış.Timsah avlama belgeselleri bizimdi diye.
                Lig Tv şuan savunma hazırlıyormuş.
                offfffffff harikasın abiççççççççççççççççççççç

Yorum

• Takım olabilmek..

Umut » 6 gol
                  Jaja » 5 gol
                  Burak » 4 gol
                  Teofilo » 4 gol
                  Yattara » 3 gol
                  Selçuk » 2 gol
                  Egemen » 1 gol
                  Alanzinho » 1 gol
                  Glowacki » 1 gol
                  M.Yumlu » 1 gol

Bu arada Türk oyuncularımızın toplamda attığı gol sayısı 14..

Yabancı oyuncularımız (Yattara dahil) da onlardan geri kalmamış.. onların da toplamda 14 golü var.

Yorum

• bulan varsa linki yollarsa çok iyi olur
                    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak semihkilic61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hhahahahhah çok iyi baktım kardeşim hemen cevabını yapıştırdım)))
                      Bende gördüm Abi bende cevabını yazdım hemen

Yorum

• İlk olarak kerni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sahaya giren bursalı engine yetişecek sandım bir an. engin farkında değildi çünkü. allahtan çevik kuvvet geldi hemen .
                        o esnayı izleyemedim ama eğer engine dokunabilseydiler trabzon tribünü komple saha inerdi bundan adım gibi eminim

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Takım olabilmek..

Umut » 6 gol
                          Jaja » 5 gol
                          Burak » 4 gol
                          Teofilo » 4 gol
                          Yattara » 3 gol
                          Selçuk » 2 gol
                          Egemen » 1 gol
                          Alanzinho » 1 gol
                          Glowacki » 1 gol
                          M.Yumlu » 1 gol

Yabancı oyuncularımız (Yattara dahil) da onlardan geri kalmamış.. onların da toplamda 14 golü var.

Onur da en az Ivankov kadar yetenekli penalti atisinda.
                          Penaltilarimizi o kullansin.
                          Golü olmayan tek oyuncu o, ilk onbirde.

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Takım olabilmek..

Umut » 6 gol
                            Jaja » 5 gol
                            Burak » 4 gol
                            Teofilo » 4 gol
                            Yattara » 3 gol
                            Selçuk » 2 gol
                            Egemen » 1 gol
                            Alanzinho » 1 gol
                            Glowacki » 1 gol
                            M.Yumlu » 1 gol

Hay MAŞALLAH İNŞALLAH zamanla daha da iyi olacağız

Yorum

• BURSA (CİHAN)- Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Bursapor ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmanın ardından stat dışında olaylar çıktı.

Maçın ardından Engin Baytar'ın taraftarlarına üçlü çektirmesine kızan yeşil - beyazlı taraftarlar, stat dışında ortalığı birbirine kattı. Bursaspor taraftarları, Trabzonspor forması ve bayrağı yaktı. Kızgın taraftarlar, bordo - mavili forma satan seyyar satıcılara saldırdı. Seyyar satıcıları aklı selim bazı taraftarlar korumaya çalıştı. Bu arada, Bursasporlu taraftarlar kendi aralarında da kavga etti.

Öte yandan, Trabzonsporlu futbolcular Alanzinyo ve Cale, bir taraftarın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Taraftarın forma isteğine karşılık birşey yapmayan iki futbolcu, "Aç aç aç" diye tezahürat yapınca taraftarı kırmayıp çantalarını açarak formalarını verdiler.
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Beyler maçın başlarında bizim tribün neden birbirine girdi.
                                Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
                                Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X