Güneş, Engin Baytar'ın maç sonrası yaptığı sevinç gösterilerine ilişkin olarak ise, ''Ben olayı görmedim ama çıkan tartışmalardan dolayı üzüldüm. Sevinmek herkesin hakkı ama bazen de dikkatli olmak gerekir. Cenaze evinin olduğu yerde düğün yapılmaz. Biz oyuncularımızı uyarırız gerekirse ceza da veririz'' değerlendirmesinde bulundu
arkadaşlar bir grub toplanıyor takımı karşılamaya gidecek trabzonda olup gitme imkanı varsa gidip takımımızı karşılaşın lütfen trabzonspor aşkına birde enginin üçlüsü varmı ?
bu bursalılar nankor abi sen git son maçta onları şampiyon yap onlar gitsin egemene kufur etsin trabzona kafa tutsun felan filan daha dünki bebeler çok sürmedi zirvedeki halleri
BURSA KÜMEYE !!!
Bursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
neden olmasın bu bizim gunumuz 3lude cekeriz turda atarız pustralılardanmı korkucaz
korku değil pursalılar şerefsizin önde gideni bu pisliklere 50 tirilyon para kazandırdık ama adamın sahasında yapmasaydık biz kazanırdık!neyse boşver sen bildiğin gibi düşün kardeş ben başka şey diyom sen başka.
Yorum