Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şimdiden uyarıyorum sizi...İhtimal vermiyorum ama olur da yarın kazanamazsak bile şampiyon olacağız...Ama bu son değil başlangıç olmalı...Biz 84 de şampiyonluk dışında yeni bir hedef koymayı beceremediğimiz için kaybetmeye başladık...Hedef şampiyonluk olunca eee zaten oluyoruz oldu....Aynı hataya düşmeyelim....Hedef Avrupa kupası....Şampiyonluk vesile sadece
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Facebook'ta bulunan "beğen" butonuna ihtiyaç duyuyorum Erdal abi yazdıkça.
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kulübümüzün Ali Tandogan`a yaptigi ziyaret cok anlamliydi.Yönetim kurulumuza tesekkür ediyorum.
        Rakipten ziyade,insaniz.
        Bende İrfan Abi sana aynen katılıyorum.Bende ziyaretten dolayı teşekkür ederim vesile olanlardan da ALLAH razı olsun bence çok güzel bir düşünce
        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlker Mesut u ara fotoğraf çeksin bol bol...Medya üşengeç oldu bu saatte kimse gidip haber yapmaz bu müthiş hadiseyi....Nostaaljiye bak be...Trabzonsporlular 20 yıl sonra yeniden geceden bilet kuyruğunda....Büyüklük budur
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yaşça büyükler bilir eskiden sabah ezanına müteakip bilet kurukları olurdu...Şu anda Bursa da kaardeşlerimiz gecenin bu saatinde bilet kuyruğuna girmişler....Büyüklük mü demiştik ...Tam da böyle bir şey işte...Nev-i şahsına münhasır derler eskiler....Özgün diyebiliriz ...

Kesinlikle Erdal Abi çok güzel bir durum bizim çocuklar saat 22:30 gibi girdiklerinde 50 kişi falandı saat 00:00 da 250 kişinin üzerindeydi oradaki kitle ve stadın etrafını Bize Her Yer Trabzon diye inletiyordular Sanırım tarihin en ilginç deplasman organizasyonuna doğru gidiyoruz Hani şöyle stadın dışından da 4000-5000 kişi desteklese hiç fena olmaz

İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İlker Mesut u ara fotoğraf çeksin bol bol...Medya üşengeç oldu bu saatte kimse gidip haber yapmaz bu müthiş hadiseyi....Nostaaljiye bak be...Trabzonsporlular 20 yıl sonra yeniden geceden bilet kuyruğunda....Büyüklük budur
            Şimdi ilettim Erdal Abim Allah fedakarlıklarını karşılıksız bırakmayacaktır İnşallah
            En son İlker Akçay tarafından düzenlendi; 13.11.2010, 00:40.

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ya biz sabaha karşı girecektik kuyruğa şimdiden o kadar kişi varsa bizim gitmemize gerek kalmayacak gibi
              Birazdan bende gidiyorum Remzi

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Facebook'ta bulunan "beğen" butonuna ihtiyaç duyuyorum Erdal abi yazdıkça.
                Bende hem Erdal Abi'de hemde İrfan Abi'de hep beğen butonuna tıklayasım geliyor

Yorum

• Herseye ragmen beraberlik kokan bir mac!

Bugün Dortmund´un sahada gösterdigi hirsi ve azmi yarin bizde gösterirsek, aliriz maci..alirsak 29 Puanimiz olacak
                  “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Samet BuLut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Birazdan bende gidiyorum Remzi
                    ALLAH kolaylık versin Abi

İNŞALLAH yarın Lider olarak dönecek takımımız Trabzon'a

Yorum

• Abartısız söylüyorum ,şu kadro şartlarında (kupa maçları dahil) 15 maçlık bir seri bekliyorum...

5'i gitti 10'u kaldı hadi geçmiş olsun ...
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Saat şu anda burada 23:41.Türkiye saati 00:41 Bu Konuyu 56 Aktif Üye Görüntülüyor 56 (56 Üye ve 0 Misafir)

Yorum

• Tarihin en ilginç deplasmanı Avrupa kupası finaline gittiğimizde olacak...61 kemençe, 61 tulum, 61 davul....Avrupa horonu ve kolbastıyı tanıyacak.....

Yorum

• Gecenin esprisi:
                            Bakayım beğenecekmisiniz.

Beşiktaş`ın Teknik Direktörü Herr Schuster o Guti`yle Trabzonlulara hava atmaya devam eder:
                            "Siz Trabzonluların böyle bir tekerlemesi yok:
                            -Guti,Guti pense"

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şimdiden uyarıyorum sizi...İhtimal vermiyorum ama olur da yarın kazanamazsak bile şampiyon olacağız...Ama bu son değil başlangıç olmalı...Biz 84 de şampiyonluk dışında yeni bir hedef koymayı beceremediğimiz için kaybetmeye başladık...Hedef şampiyonluk olunca eee zaten oluyoruz oldu....Aynı hataya düşmeyelim....Hedef Avrupa kupası....Şampiyonluk vesile sadece
                              Olacaz Erdal abi.

Allahın izniyle kim ne derse desin ben bu sene hiç olmadığı kadar inanıyorum şampiyonluğa.

İnsanlar Trabzonspor her zaman iyi gider kötü bitirir gibi cümleler varsın kullansınlar. Bu sene bitirdiğimizde yiyecekler cümleleri.

Türkiyem Bordo Mavi olacak Allahın izniyle.

Yorum

• Var mı Gece'nin 12'sinde yarın sabah 10'da satışa çıkacak biletler için 200 kişi kuyruğa giren bir başka takım taraftarı.?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X