Öyle olsaydı ben şimdiye kadar Burak ı yüz defa sildim ama adam Milli Takımda
Bir oyuncuyu ya da kişiyi silmesi kolaydır ama kazanması zordur. O yüzden biz oyuncularımızı kazanmak için çalışalım varsın gerisi onlara kalsın.
Zaten Giray bahsedildiği gibi birisi değil. Ben beğeniyorum kendisini!
Bende beğeniyorum Abi senin gibi Giray'ı her zaman arkasındayım.
Her futbolcunun bir zaafı vardır
Bizim üstümüze düşen futbolcularımızın moralini yükseltmek
Murat Abi Ankara'ya geldiysen maçı bizle izlersin o zaman
Mustafa geldim bende bu yazıyı önce Ankara başlığına yazacaktım sonra buraya yazdım Çok yoğunum ama oraya yetişmeye çalışıcağım yetişemessem evde izleyeceğim iletişime geçelim birlikte olmak varyaa herşeyden öte kesin alırız ozaman Ankara ekibine aygünüde dahil ettikmi bizi kimse tutamaz zaten kesin yeneriz))
Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Aslanlar gibi sahaya çıkıp o maçı almak için herşeyini yapacak bir kadro var sahada.
Yenilselerde sırtındaki formanın hakkını verecekler ya bunu bilmek bile bana yetiyor!
Abi Bursaspor'un sağ kanatında Ali Tandoğan yok sakatlığı sebebiyle
Bu maçda özellikle Engin'den beklentilerim fazla.Sol kanatta oynuyor.Büyük ihtimalle yarın karşısında Mustafa Keçeli oynayacaktır.Jaja ve Selçuk'un da uzaktan şutları bizim için çok önemli bir faktör.Seken topları da tamamlamak Umut ve Burak'ın işi kim atarsa atsın yenelim yeter ALLAH bereket versin.
1-0 olsun bizim olsun ALLAH bereket versin önemli olan bizim için 3 puan
Varsın desinler be Emre...Ne zararı var bunun...3 büyüklerden biri değiliz diyorum ben de...Değiliz işte canım...Bu gün "büyük" kavramının içini ne dolduruyor? Altyapı? Duruş? Kulüp Kültürü?...Hayır...Büyük denilince eski Türk filmlerinde zengin züppe tiplemesi geliyor benim aklıma....Ve o kareye Trabzonspor u hiç yakışıtıramıyorum
erdal abi zengin züppeler örneğine katılıyorum ama ne bileyim işte bursasporla beraber anılmaktansa öbürleriye beraber anılmak istiyor insan...arkadaşlarla futbol muhabbeti yapıyoruz adam bir örnek verirken 3 büyükler diyor deliye dönüyorum... aslında bunların hepsi basının kamuoyunu aldatmacası bence...onlar başlattı bu 3 büyük terimini...
neyse aslında güzel birşey bu maçın derbi olması...bundan sonra senede bir derbi daha fazladan yapacağız(tabi bursa yarın öbürgün ligden düşmezse)
'7'''ŞAMPİYON'''7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
A2 Milli Takımı'nın 14-17 Kasım tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştireceği kampın kadrosu belli oldu. Aday kadroya başarılı oyuncularımız Mustafa ve Ferhat da davet edildi.
Milli Takım aday kadrosunda şu futbolcular bulunuyor: Kaleciler: Cenk Gönen (Beşiktaş), Mahmut Bezgin (Gaziantepspor), Fehmi Mert Günok (Fenerbahçe) Savunma: Uğur Uçar (Ankaragücü), Orhan Şam (Gençlerbirliği), Mustafa Yumlu (Trabzonspor), Saffet Gurur Yazar (Karşıyaka), Eren Güngör (Kayserispor), Mahmut Tekdemir (Büyükşehir Belediyespor), Hasan Ali Kaldırım (Kayserispor), Ferhat Öztorun (Trabzonspor) Orta Saha: Aydın Yılmaz (Galatasaray), Yiğit İsmail Gökoğlan (Manisaspor), Zeki Korkmaz (Büyükşehir Belediyespor), Sercan Kaya (Bucaspor), Abdullah Durak (Kayserispor), Emin Yalın (Göztepe), Ferhat Kiraz (Boluspor), Turgut Doğan Şahin (Ankaragücü) Forvet: Mehmet Batdal (Galatasaray), Serdar Deliktaş (Gaziantep BŞ Belediyespor), Tevfik Köse (Büyükşehir Belediyespor), Ömer Hasan Şişmanoğlu (Kayserispor)
cumartesiye geçiş yaptık maça saatler kaldı heyecanımdan uyku tutmuyor
inşallah kazanırız...
yola çıkıp bursa yolunda olan tüm taraftarımıza hayırlı yolculuklar inşallah kazasız belasız keyifli bir yolculuk sonucunda bursada olurlar. dikkatli olun...
bilet kuyruğuna girmiş olan taraftarlarında Allah yardımcısı olsun inş. hiçbir sorun yaşamazsınız...
Ha büyük görmek isteyen 2 sene daha sabretsin...Önce biz sabredelim sonra onlar...Kosova da Selanik de Bakü de Gürcistan da bordo mavi bayraklarla sevinç gösterilerini yayınlarken ne diyecekler bakalım ))
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Ha büyük görmek isteyen 2 sene daha sabretsin...Önce biz sabredelim sonra onlar...Kosova da Selanik de Bakü de Gürcistan da bordo mavi bayraklarla sevinç gösterilerini yayınlarken ne diyecekler bakalım ))
Hollanda, Belcika, Almanya, Avusturya, Isvicreyide ekleyelim yeri gelmisken.
"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Bursaspor'lu arkadaşlara teşekkürler...Ama bence başlığa yazmasalar daha iyi...Olmuyor biri bir şey diyor biz cevap veriyoruz yok yere geriliyoruz....
Kabul edelim ki tribün kardeşliği, zirve iddiası olan takımlar söz konusu olunca içi dolacak bir kavram değil...Saygı olmalı burda esas...Ve bilin ki hak ettiğiniz sürece bu saygıyı Trabzonspor'dan daha iyi gösterecek camia bulamazsınız....Hak ettiğiniz sürece....
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Takımımız Bursa Yenişehir Havaalanı'nda taraftarlarımızca çiçeklerle karşılandı.
Kafilemiz, karşılamak üzere havaalanına kadar gelen Bordo-Mavililer Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ve oyuncularımıza büyük sevgi gösterilerinde bulundular. Daha sonra taraftarlarımızın oluşturduğu konvoy eşliğinde Çelik Palas Oteli'ne hareket eden ekibimiz burada kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.
Varsın desinler be Emre...Ne zararı var bunun...3 büyüklerden biri değiliz diyorum ben de...Değiliz işte canım...Bu gün "büyük" kavramının içini ne dolduruyor? Altyapı? Duruş? Kulüp Kültürü?...Hayır...Büyük denilince eski Türk filmlerinde zengin züppe tiplemesi geliyor benim aklıma....Ve o kareye Trabzonspor u hiç yakışıtıramıyorum
ben geçen senelerde 3 - 4 büyükler ve trabzon anlayışın burda tartışmaya açmak istemiştim. ama üzerinde durulmadı.
biz4 büyüklerden biri değiliz. biz tek iz farklıyız diğer üçüne benzemeyen onların büyüklük algısını yerlebir eden takımız. 4 büyük demek diğerlerinin de büyüklüğünü onlaylamak onlardan biri olmaya öykünmek demektir.
lütfen artık 4 büyük lafını kullanmayalım bizi tarif eden birşey değildir.
Yorum