Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kayserisporda kazandı ilk 3 tescilleniyor. istanbul imrenerek bakıyor. Beter olsunlar.
    Bu sene en fazla golü ilk yarının sonlarında ve 70 den sonraki dakikalarda attık. yarıdan fazlası bu şekilde.
    Sonuna kadar sabırlı olmalıyız yine.
    Jajadan gol bekliyorum. o füzeler bu maç yerini bulacak bence.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Maça 15 Saat 38 Dakika Kaldı
      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Çıkar topumuzu oynarız, Bursa da ağzı açık izler.. gerilmeye gerek yok..
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Ömer, dert etme başlığı Ertuğrul Sağlam okumuyor...Bizim eksikliklerimizi söylüyoruz....İyi taraflarımızı zaten herkes söylüyor...Ne yapalım bordo mavi diye bağıralım mı ...Hep diyorum mesela maç öncesi akşamlar ve maçtan kısa süre önce radyo yayına girmeli....Kazım la başlayıp Fuat usta ile bitirmeli
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Trabzonspor-Eskişehir maçını Süleyman Abay yönetecekmiş.

Yorum

• Maç sonucu olarak içimden 2-1 yeneceğiz diye düşünüyorum

Serkan sanki Umut'a asist yapacak gibime geliyor.Bir tane de Egemen gol atacak gibi bir his var içimde

Yorum

• Umut Bulut maça damga vuracak gibime geliyor , Süper Kupadaki Teofilo kasırgasını Umut yaşayacak bu maç
                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Jajajajajajajajajajajaja
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• jaja'nın uzaklardan bi gol atmasını çok istiyorum, tabiiki kim atarsa atsın yeterki kazanalım ama jaja sanki atarsa açılacak gibi.
                    inş. lehimize sonuçlanan keyifli bi maç olur.

hadi Trabzonum al liderliği geri.

Yorum

• Kulübümüzün Ali Tandogan`a yaptigi ziyaret cok anlamliydi.Yönetim kurulumuza tesekkür ediyorum.
                      Rakipten ziyade,insaniz.

Yorum

• En kötü beraberlik alırız diye düşünüyorum.

Önce 2, ardından 0.

Yorum

• Yaşça büyükler bilir eskiden sabah ezanına müteakip bilet kurukları olurdu...Şu anda Bursa da kaardeşlerimiz gecenin bu saatinde bilet kuyruğuna girmişler....Büyüklük mü demiştik ...Tam da böyle bir şey işte...Nev-i şahsına münhasır derler eskiler....Özgün diyebiliriz ...
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• bu macıda alırsak kolay kolay daha yenılmeyız.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Zor bir maç olacaktır ama İNŞALLAH kazanan taraf biz olacağız

Yorum

• Ya biz sabaha karşı girecektik kuyruğa şimdiden o kadar kişi varsa bizim gitmemize gerek kalmayacak gibi
                                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X