Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben bursa'yı yendiğimize sevinmiyorum.

Bu maçta hepsini yendik !

O hepin içinde medyası var, yayıncı kuruluşu var, iç düşmanlar var, rakipler, spor yorumcuları var.

Yorum

• Anadolunun abisi oldugumuzu unutmayalim. Unutanlara anlatalim. Bizim basarilarimiz günlük degil devamli vardir. Bizimle sidik yaristirmaya kalkanlar nedense uzun süre gecmeden cevaplarini aliyorlar ve alacaklarda. Bundan sonra ki takimlara duyurulur. Bize saygi duyun sizi yukari cekelim, Forza sampiyonummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
      BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• Burak'ın golünü yemese hakem 7 olurdu en az.
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• bursasipora ben şunu demek istiyorum:

Biz sizin babanınız biz ne dersek o olurrrr.....

Yorum

• Omer erdogan bursanin oyununu cok begenmis ve macin tek hakimi kendileriymis...Simdi buna neremle gulmem lazim?
            Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• İlk olarak Tyler Durden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hayatimda belki de ilk defa bu cumleyi kullanacagim ama keske gecen sene fb bizi yenseydide bu sonradan gormelerin bi taraflari kalkmasaydi.son 10 dakika surekli kufur ettiler..
              ne ekersen onu bicersin. O macda adam gibi mücadele ettik. maci satmadik.
              Bugün görüyorum ki meyvelerini aliyoruz. Bu cok önemli birsey!

Yorum

• Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                BordoMavi.Net
                burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Yarın Trabzon'a doğru yola çıkıyoruz üstümde formamla Karadeniz sahil yolunu bertaraf edeceğim yapacam olacak
                  Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Ertuğrul maçı radyo verdi sanıyor Türkiye izledi maçı... Ezzeee ezzzeee Tebrikler, ŞAMPİYONLUK yolunda başarılar Trabzonspor...

Yorum

• Maca gitmedim biletim vardi baskasina verdim evde seyrettim

iste bu ya gozlerimden yas akti..

Helal olsun

Sampiyonmus .. Biz s. S.

Bursali arkadaslara sunu diyorum ve dedim

Omrunuzce. Sampiyonluk yok bir daha bu takima

Senola dua edin

Yaaaaa bordoooo

Yorum

• Gururluyum ,mutluyum ve iyiki trabzonsporluyum.emeği geçen herkeze yüreklerine sağlık diyorum.

Yorum

• Timsah buğulama servise hazırdır.
                          Afiyet olsun.
                          T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi seyretmeyin şunları yaw, bunların ne oldukları belli Ş.L. finalide oynasak bunlar bizi konuşmaz, hoş o finale çıkarsak bunlar canlarına kıyar

Ridvan Dilmen: "Trabzonspor bu ülkenin en büyük takımlarından biridir 27 yıldır şampiyon olmasada trabzonspor bir firmadır"
                            Onur Recep Kivrak

Yorum

• bursaspor ligin en az gol yiyen takımı. ama iki maçta bizden 5 gol yediler. bu da gösteriyor ki rakibi ciddiye aldığımızda ezemeyeceğimiz rakip yok. Trabzonspor bu ligin en güçlü takımıdır. en güçlü ve en saygın takımıdır. bunu herkes kabul edecek.

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çıldıracağımmmmmmmmmmmmmmmm
                                Rıdvan-Güntekin 15 dakikadır Bursa diyor, ağızlarına bizim adımızı almadılar daha !!!! bu kadar hazımsızlık da olmaz yahu.
                                aynen ya bende dinliyorum yok böyle bişi ya. insan bir trabzonspor demezmi. jaja lafı tıkadı ağzına ya ondandır. nasıl futbolcuymuş gösterdi.
                                bak ya parantez açacaklarmış trabzonspora. bu kadar olur pes
                                Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X