Ceyhun ağır ama attığı uzun paslar ve çektiği şutlar etkili olur orta saha Selçuk-Barış-Ceyhun şeklinde de olabilir fakat bu durumda Engin-Jaja ikilisinden biri yedek kalır bu da pek hoş olmaz..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
biraz ağır oldu galiba. sene başında alsak herkes bayram ederdi.sakatlığı bjkede iyileşti.kilo almayan bir yapısı var.dedesini tanırım pire gibi. şenol hocanın elinde devre arası antremanı yerse çatır çatır oynar. hh de yok, alınabilir bence. disiplinmi, biz de okadar oynadı iç sorun çıkarmadı. bu formaya aşık tekke, hayatının en büyük hayali şampiyonluk için herşeyi yapar...İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi 34 yasinda 2 senedir ne oynadigi belli olmayan bir adam...
objektif olalim biraz. bize ne faydasi olacak bu saatten sonra. o devir kapandi...
bursa macini düsünelim, suanki takima destek olalim!
Yorum
-
Colman yoksa umutun orta sahayı rahatlatacak kadar stoperleri zorlaması gerek selçukun ofansa daha fazla katkı vermesi enginin burakın ve jajanında orta sahaya yaklaşarak pas yüzdemizi arttırması gerek.Ceyhunda basit ve etkili olmalı.
Umutun özellikle hücumda tutacağı topların önemi büyük ama vücudunu kullanarak top saklama yönünde eksikliği var topu ayağına aldıktan sonrakı duruşu yanlış iki ayağı birbirine çok yakın duruyor rakip stoperin en küçük arkadan hamlesinde dengesi bozuluyor yapması gereken stoperle araya dirsek mesafesi koyarak hafif çarpraz ve bacaklarıı omuz genişliğinden daha fazla açık şekilde pozisyon almak.
Gelelim jajaya şutları kaliteli ama gs maçında çektiği şutlar zorlama şutlardı öyle gol olmaz.Şut işlerinde pozisyonun gelişimi çok önemli mesela defanstan seken bir top mesela verilen güzel bir pas, şut ozaman çekilir.
Konsantrasyonumuzu yüksek tutup kora kor mücadeleye girmeliyiz.Şampiyonluğu ne kadar istediğimiz herkese göstermeliyiz mesela schuster bunu gördü o yüzden böyle açıklamalar yapıyor bizdeki inancı gördüğü için tedirgin olduğundan böyle konuşuyor başka görmeyenlerede maçlarımızı kazandıkça tedirgin etmeye devam edecez.
Yorum
-
Kayseri'deyken de solbek olmayınca Tayfun'u sol bek oynatmıştı. Hayatının maçını oynamıştı Tayfun bize karşıİlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErtuğrul Sağlam yeni oyuncu denemek söz konusu olunca hayli muhafazakardır...Gerçi Şenol hoca da öyle....Ben Keçeli yi oynatacağını düşünüyorum....
Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
bu formaya asik olabilir, hayalleri olabilir lafim yok.İlk olarak karaman6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiraz ağır oldu galiba. sene başında alsak herkes bayram ederdi.sakatlığı bjkede iyileşti.kilo almayan bir yapısı var.dedesini tanırım pire gibi. şenol hocanın elinde devre arası antremanı yerse çatır çatır oynar. hh de yok, alınabilir bence. disiplinmi, biz de okadar oynadı iç sorun çıkarmadı. bu formaya aşık tekke, hayatının en büyük hayali şampiyonluk için herşeyi yapar...
suanda gol sorunu cekmiyoruz Allaha sükür, lider futbolcuyada ihtiyaci yok takimin. hepsi birbirini tamamliyor. elestirilen umut bile suan estiriyor. herkes sampiyonluga kilitlenmis...
tekke besiktasin futbolcusudur. bizde suan kupaya odaklanalim.
sirf tekkenin hayalini gerceklestirmek icin onu almak yanlis olur.
benimde hayallerim var ve suan takima cok güveniyorum...
Yorum
-
Bu konuya gelelim bencede. Çok zorluyor. Gerekli- gereksiz vuruyor toplara.İlk olarak Murat Keçeci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelelim jajaya şutları kaliteli ama gs maçında çektiği şutlar zorlama şutlardı öyle gol olmaz.Şut işlerinde pozisyonun gelişimi çok önemli mesela defanstan seken bir top mesela verilen güzel bir pas, şut ozaman çekilir.
Olgunlaşacak atakları da etkiliyor bu.
Daha dikkatli ve özenli olmalı bu konuda.
Ayrıca son maçta çokta beğenmedim ben.
Çok çabuk bırakıyor mücadeleyi. Pek kovalamıyor gibi geldi.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
-
pek degil hic kovalamiyor. seyrediyor. pres yapilirken onunda katilmasi lazim, yoksa zaten pres ise yaramaz, bosuna yorulmus oluruz.İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu konuya gelelim bencede. Çok zorluyor. Gerekli- gereksiz vuruyor toplara.
Olgunlaşacak atakları da etkiliyor bu.
Daha dikkatli ve özenli olmalı bu konuda.
Ayrıca son maçta çokta beğenmedim ben.
Çok çabuk bırakıyor mücadeleyi. Pek kovalamıyor gibi geldi.
Yorum
-
Bülent Yıldırım iki sezon önce Beşiktaş maçında orta sahada kendisini yere atıp yaklaşık 60 metreden takımına frikik kazandırmayı amçladığı iddiasıyla Barış memiş'e ikinci sarıdan kırmızı çıkarmıştı.
O gün bugündür çekinirim ondan.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
aslinda bu tartiŞmayi kapatalim, yarin Çok Önemlİ bİr maÇimiz var, ama Şunu da kabul edelİm kİ sadece umutla-tek forvetİmİz- Şampİyon olmamiz Çok zor.muhakkak hazir bİr santrafora İhtİyacimiz olacak.İlk olarak tsezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu formaya asik olabilir, hayalleri olabilir lafim yok.
Suanda gol sorunu cekmiyoruz allaha sükür, lider futbolcuyada ihtiyaci yok takimin. Hepsi birbirini tamamliyor. Elestirilen umut bile suan estiriyor. Herkes sampiyonluga kilitlenmis...
Tekke besiktasin futbolcusudur. Bizde suan kupaya odaklanalim.
Sirf tekkenin hayalini gerceklestirmek icin onu almak yanlis olur.
Benimde hayallerim var ve suan takima cok güveniyorum...
Yorum
-
evet abi kapatlim.İlk olarak karaman6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaslinda bu tartiŞmayi kapatalim, yarin Çok Önemlİ bİr maÇimiz var, ama Şunu da kabul edelİm kİ sadece umutla-tek forvetİmİz- Şampİyon olmamiz Çok zor.muhakkak hazir bİr santrafora İhtİyacimiz olacak.
o gerekli olan forvetide transfer döneminde avrupadan getirttiririz. söyle niang gibi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum