Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yenilmezsek kaybimiz büyük olmaz ama yenersek kazancimiz cok büyük olur.

Antep veya bu bu mactan birisini kazanmamiz gerektigine inaniyorum,ezikler kötü giderken puan farkini arttirmaliyiz.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlginç bir hamle olur tabi...Colman ın yerine Alanzinho....Okay Karacan ne der buna merak ettim şimdi...Bu gün hanidiyse Shuster i haklı çıkarmış da arkadaş
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Keza kabul edelim ki bazen bizim silah tutukluk yapıyor...Sanki bir şey kesik gibi dişliler işlemiyor...Beni en çok korkutan bu....
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Duran toplar maçın sonucunu etkiler gibi geliyor..
          Bir de Bursa geride olduğu anlarda demoralize olup maçı bırakmıyor.
          Dikkati bir an bıraktığınızda birden patlama yapabiliyorlar.
          Kanatlar ve duran top organizasyonları çok önemli.
          Hem biz,hem onlar için çok önemli.
          Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
          Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
          Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• Herkes Bursaya gitti Bende Bursadan kalkıp Ankaraya geldim bu nasıl şanstır anlamadım gitti maça kalsam pazar gününe kalacaktı benim ankaraya gelme işim inşallah yeneceğiz bunları kalbimiz orda ...
            Lakin Benim Bursa ATATÜRK Stadındaki TRABZONSPOR taraftarınden bir ricam var....

Bize Süper Kupa Maçında Liverpool Diye Bağıran Bursasporluları ve büyüklüğün ne olduğunu anlamaları ve utanmaları adına Şampiyonlar liginde başarı dileklerimizi ileten bişeyler yapsınlar yüzü olan kızarsın derim
            Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Şu maç başlasada bitse artık.
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• şoförden ilginç taktik merzifondayız
                yeter ki onursuz olmasın aşk! MÜTEŞEKKİRİZ..

Yorum

• Bu güne kadar 2 Fener, bir BJK, bir Antalya, bir Eskişehir bir Karabük ve sayılırsa Ankaragücü maçını geriden gelip çevirdiler...Hepsini kazanmadılar belki ama mağlup da olmadılar...Dolayısıyla bir gol bulduğumuzda rahatlayacağımız bir takım değil karşımızdaki...Çok şükür biz de değiliz artık

Yorum

• dikkatimi çekti...ntvsporda gün boyu yapılan haberlerde bu maç için ''Anadolu Derbisi'' terimini kullanıyorlar...
                    '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Keza kabul edelim ki bazen bizim silah tutukluk yapıyor...Sanki bir şey kesik gibi dişliler işlemiyor...Beni en çok korkutan bu....
                      Lider oyuncu eksikliği maalesef...
                      Biraz Engin insiyatif alırsa bu görevi yerine getiriyor ama yetmiyor tabiki...
                      Lider oyuncu olmayınca takım hep beraber yükselip hep beraber yığılıyor...
                      "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                      Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Herkes Bursaya gitti Bende Bursadan kalkıp Ankaraya geldim bu nasıl şanstır anlamadım gitti maça kalsam pazar gününe kalacaktı benim ankaraya gelme işim inşallah yeneceğiz bunları kalbimiz orda ...
                        Lakin Benim Bursa ATATÜRK Stadındaki TRABZONSPOR taraftarınden bir ricam var....

Bize Süper Kupa Maçında Liverpool Diye Bağıran Bursasporluları ve büyüklüğün ne olduğunu anlamaları ve utanmaları adına Şampiyonlar liginde başarı dileklerimizi ileten bişeyler yapsınlar yüzü olan kızarsın derim
                        Murat Abi Ankara'ya geldiysen maçı bizle izlersin o zaman
                        Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• 0-0.5 olsun bizim olsun. Yenemezsek yenilmeyelim...
                          Yine Yeni Yeniden

Yorum

• Gelsin gelsin topluca gelsin Bursaspor.

İçim rahat Allahın izniyle.

Bu rehavet filan değil.

Aslanlar gibi sahaya çıkıp o maçı almak için herşeyini yapacak bir kadro var sahada.

Yenilselerde sırtındaki formanın hakkını verecekler ya bunu bilmek bile bana yetiyor!

Yorum

• Varsın desinler be Emre...Ne zararı var bunun...3 büyüklerden biri değiliz diyorum ben de...Değiliz işte canım...Bu gün "büyük" kavramının içini ne dolduruyor? Altyapı? Duruş? Kulüp Kültürü?...Hayır...Büyük denilince eski Türk filmlerinde zengin züppe tiplemesi geliyor benim aklıma....Ve o kareye Trabzonspor u hiç yakışıtıramıyorum

Yorum

• İki takım da sonuna kadar mücadele eden, duran toplarda etkili olabilen, kaliteli oyunculardan kurulu. Ama Trabzonspor'u bir adım önde görüyorum. Bence atıyorum şimdiye kadar 150 maç oynanmışsa en kaliteli ilk 5'e rahatlıkla girebilecek bir maç. Belki de ligin en kaliteli maçını izleyeceğiz. Ligin daha ortalarındayız. Ama iki takım arasındaki rekabet bunu sağlayabilir. İNŞAALLAH kazanan taraf oluruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X