Ceyhun'dan vazgeçme hocam...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Recep abi grup psikolojisi bu,ne olacağı hiç belli olmaz..Merinos'un oraya da dikkat etmek lazım..stada çıkarken..İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArmağan ben o kadar guti olan bursalı görmedim hiç kardeşim....ölümüne trabzon !
Yorum
-
Spor bültenlerinde sürekli ince ince "son dört sezonda Bursa'da galip gelemeyen Trabzonspor" vurgusunun yapıldığı cümleler dikkatimi çekiyor. Bu da üzerimizde baskı oluşturmaya yönelik bir medya stratejisi olabilir. Bilmeyen de son dört sezonda hep Bursaspor'un galip geleceğini sanacak. Oysa son dört sezonda Bursa'da oynanan maçlarda üç beraberliğimiz ve Sercan'ın ofsayttan atmış olduğu golle aldığımız bir mağlubiyet var. Onun öncesinde Bursa'daki son mağlubiyetimizi taa 2000-01 sezonunda aldık.
Maça gelince, Şenol Hoca Colman'ın yokluğunda formayı Ceyhun'a verir diye düşünüyorum, Selçuk-Ceyhun ikilisinin önünde de Jaja oynar. Bursaspor kalecisi Ivankov son maçlarda oldukça formsuz bir görüntü çiziyor, uzaktan şutlarda da zaafı var, Ceyhun ve Jaja'nın, hatta Selçuk'un şutlarıyla bunu değerlendirebiliriz.
Yorum
-
Demek ki kazanma zamanımız gelmiş..kötü de oynasak kazanacağız..İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSpor bültenlerinde sürekli ince ince "son dört sezonda Bursa'da galip gelemeyen Trabzonspor" vurgusunun yapıldığı cümleler dikkatimi çekiyor. Bu da üzerimizde baskı oluşturmaya yönelik bir medya stratejisi olabilir. Bilmeyen de son dört sezonda hep Bursaspor'un galip geleceğini sanacak. Oysa son dört sezonda Bursa'da oynanan maçlarda üç beraberliğimiz ve Sercan'ın ofsayttan atmış olduğu golle aldığımız bir mağlubiyet var. Onun öncesinde Bursa'daki son mağlubiyetimizi taa 2000-01 sezonunda aldık.
Maça gelince, Şenol Hoca Colman'ın yokluğunda formayı Ceyhun'a verir diye düşünüyorum, Selçuk-Ceyhun ikilisinin önünde de Jaja oynar. Bursaspor kalecisi Ivankov son maçlarda oldukça formsuz bir görüntü çiziyor, uzaktan şutlarda da zaafı var, Ceyhun ve Jaja'nın, hatta Selçuk'un şutlarıyla bunu değerlendirebiliriz.
Bursa'da bir formsuzluk var..eskisi gibi 90 dakika konsantre oynayamıyorlar..o kadar kontrol insanı sıkardı ve sıkıldılar..maçın başı bence önemli..bu tür fomsuz takımlar maçın başında sonuca gitmek isterler..Herkese Merhaba
Yorum
-
La Armağan korkma..Trabzon'dan desteğe geliriz olmazsa..İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRecep abi grup psikolojisi bu,ne olacağı hiç belli olmaz..Merinos'un oraya da dikkat etmek lazım..stada çıkarken..
Polis önlemleri alır..canınızı sıkmayın..
Herkese Merhaba
Yorum
-
Sağlam gitmek lazım aslındaİlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLa Armağan korkma..Trabzon'dan desteğe geliriz olmazsa..
..şöle bi Sürmene işi olsa
...Polise hiç güvenmem o konuda..Sağduyuya kalmış o iş
ölümüne trabzon !
Yorum
-
Haklısın, Murat. Seyirci desteğiyle maça hızlı başlamak ve erken bir gol bulmak isteyebilirler.İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemek ki kazanma zamanımız gelmiş..kötü de oynasak kazanacağız..
Bursa'da bir formsuzluk var..eskisi gibi 90 dakika konsantre oynayamıyorlar..o kadar kontrol insanı sıkardı ve sıkıldılar..maçın başı bence önemli..bu tür fomsuz takımlar maçın başında sonuca gitmek isterler..
Bu arada Ertuğrul Hoca sakat olan Ali Tandoğan'ın görevini Mustafa Keçeli'ye verecektir. Çünkü Mustafa yarım yamalak da olsa her iki ayağını da kullanabiliyor. Ancak o bölgede formda bir Engin'le başa çıkamaz.
Yorum
-
Bilet satılacak yer Kültürparkın yanındaki yermi hacı. Bursaspor'un biletlerininde satıldığı yer..İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağlam gitmek lazım aslında
..şöle bi Sürmene işi olsa
...Polise hiç güvenmem o konuda..Sağduyuya kalmış o işMario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
bugünden beri kaç kez yazdım bilmiyorum ama, hiçbirTrabzonsporlunun daha bir yerde dayak yediğini vs vs vs durumu görmedim, duymadım, okumadım. 3 otobüs KSK'lının bursalıları nasıl özdileke soktuğunu iyi biliriz kendi memleketlerinde...İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLa Armağan korkma..Trabzon'dan desteğe geliriz olmazsa..
Yaaaa kardeşim, bayrak diyip geçme....İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCapon bayrağının ne anlamları varmış cahil kalmışız
Tribünü kaplayacak büyüklükte açalım o zaman anca karşılar.
Yorum
-
Biz eskiden spor salonunun ordan alıyorduk..şimdi yoğunluk sebebiyle kültürparkın oraya almışlar heralde stadın vip girişi tarafı heralde..İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilet satılacak yer Kültürparkın yanındaki yermi hacı. Bursaspor'un biletlerininde satıldığı yer..ölümüne trabzon !
Yorum
-
aslında ceyhun tam bu maçın adamı gibi geliyor bana Bursaspor organize atağı pek olmayan bi takım duran toplarda etkililer
içeri doldur boşaltlarda ceyhun geçit vermiyor kesinlikle biraz pas oranını düzgün tutarsa bu maçta faydalı olur ama lütfen duran toplara dokunmasın hiç bi zaman etkili olmuyor yerden gidip baraja takılıyor hep
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
az kümeye diye bağırmadılar bu maçtada bize karşı saygısızlık edeceklerine eminim çok kişiliksiz taraftarları var o yüzden maç sonunda çok haklı gerekçelerle açılır o bayrak
Yorum