Trabzonspor'a karşı ofansif oynamaya kalkışmak her takım için hüsrandır. Bursa eğer maçı kazanacağız ofansif oynayalım mantığıyla çıkarsa havasını alır..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Cale'ye nefretim kişisel olarak değil. Sizin de benden kişisel olarak nefret etmeniz inanın umrumda değil !İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben de bir taraftar olarak senden nefret ediyorum ne olacak. memnun kalacak mısın. cale den önce kaç tane sol bek gördün sen sölesene
Cale sol bekmi ki ondan öncesini göreyim ? Adamda ne hırs var , ne teknik... Her pozisyonda karşımdakine kıçımı dönüp ayağımı kaldırmakla beklik olacaksa bende bek olabilirim.
Hemen yanımda oynayan stoperi 1 stoper 0,5 sol bek oynatacaksam bende bek olabilirim.
Her maç kademe hatası , hiçbir kanat oyuncusunun ayağına girmez , karşısına geçer ayağını kaldırır. Bıraksana alllah aşkına. Cale nin iyi bir bek olmadığı görmek için Trabzonsporun geçmiş beklerine bakmanın bir anlamı yok. Yurt içinden ve yurt dışından onca maç seyrediyor , görüyoruz sonuçta. ! Bu takımın en zayıf halkası olduğunu iddia ediyorum.. Hem verdiği açıklar hemde onun kanadından yediğimiz gollerde kanıtımdır !
Cale inanılmaz basit çalım yiyebilen biri. Volkanın zorlanacağını düşünmüyorum. Üstüne gitmesi yeterli olacaktır.İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVolkan şen sadece yerlerde sürünmesini bilir sen merak etme Cale hakkından gelir,ayrıca nefret ettiğin adam Trabzonspor formasını giyiyor sende o giydiği müddetçe mola ver Trabzonsporumuzu tutma böylece nefretin geçer.
Yukarıda ki cümlem sizin içinde geçerli. Cale ye nefretim kişiliğine değil , Futboluna.
Trabzonsporu tutuyor olmamın sebebi hiçbir zaman 1 futbolcu olmadı , tutmama sebebimde 1 futbolcu olamaz.
Basit cümleler bunlar. Bir futbolcumuzu beğenmiyorum diye hatta nefret edecek kadar beğenmiyorum diye Trabzonsporumu tutmayı bırakıcam ? Ben takım tutmuyorum. Takım tutmak seçenektir..
Trabzonspor ve Trabzon benim hayatımdayken seçmek ve tutmak gibi bir şansım yok zaten.
Yorum
-
Düşüncelerinde bir kısım haklısın.Cale olsa da olur olmasa da tarzı bir oyuncu.Ama bizim sol kanattan goller yememizin nedeni Cale değil.Önünde hiçbir zaman belli bir oyuncu olmadı.Galatasaray maçında mesela Gs atak yapıyor Engin daha yerini almamış koşarak geri dönüyor.Oysa Engin çokdan pozisyonunu almalı mesela.Cale de zaten kademesi iyi olan oyuncu.İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer maç kademe hatası , hiçbir kanat oyuncusunun ayağına girmez , karşısına geçer ayağını kaldırır. Bıraksana alllah aşkına. Cale nin iyi bir bek olmadığı görmek için Trabzonsporun geçmiş beklerine bakmanın bir anlamı yok. Yurt içinden ve yurt dışından onca maç seyrediyor , görüyoruz sonuçta. ! Bu takımın en zayıf halkası olduğunu iddia ediyorum.. Hem verdiği açıklar hemde onun kanadından yediğimiz gollerde kanıtımdır !
Yorum
-
Abdullah Ercan,Volkan Bekiroğlu Cale'den daha iyilerdi..İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben de bir taraftar olarak senden nefret ediyorum ne olacak. memnun kalacak mısın. cale den önce kaç tane sol bek gördün sen söleseneölümüne trabzon !
Yorum
-
aynen oyle persembe gunu mac bıletını herkes bursa acıktan alsın bursadakı arkadaslarımİlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bütün çevre illerden taraftar geliyor biz yine bursa tribününde izlicez herhalde yılda bir kez geliyor takım buraya onda da destek veremiyoruz.
bızım tarafın bıletı mac gunu saat 10 da satısa cıkacak 10 u 5 gece bıter bıletler2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
sercan'ı boş bırak.
duran toplarda ömer erdoğan'ı tut.
ivankov'a uzaktan şut çek.
cale'yi çalımlayan volkan'a kademe yap.
atakları sağ kanattan değil, sol kanattan yap.
3 puanı kap."Tek yapılması gereken gençlerimize, çocuklarımıza inanmak, fırsat tanımak. Eğer iyi organize olunursa, iyi planlamalar yapılırsa mutlaka başarı geliyor."
Mustafa Reşit Akçay
Yorum
-
maçın anahtarı ivankov'a uzaktan ve havadan şut çek.allah aşkına şu adamın yediği gollere bakın...hepsi uzaktan ve havadan şutları yiyor....bunu birisinin bizim topçulara söylemesi lazım...en basit örnek kupa finali zaten
şenol hocayı yolda görsemde söylesem
içimde kalmasa bari 
Yorum
-
ben belki bir ihtimal bizim biletlerden bulabilirim yoksa bursa açık alcaz.orda da maçın başlamasına yakın trabzonlu olduğumuz anlaşılınca eninde sonunda yan tarafa bizimkilerin oraya geçerizİlk olarak ugur6101 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen oyle persembe gunu mac bıletını herkes bursa acıktan alsın bursadakı arkadaslarım
bızım tarafın bıletı mac gunu saat 10 da satısa cıkacak 10 u 5 gece bıter bıletler
Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...
Yorum
-
Liderin havası başka olur pozisyon vercegimizi bile düşünmüyorum
Bursada da düşüş hakim. kırıkhansporla da kupada mücadele edecek
Bizim tek yapmamız gereken Gs macının 2.yarısındaki oyunu oynamak
Bursa düşünsün gerisiniAyık Olun, Ayık Olmak İyidir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum