Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biraz ağır olacak ama hala mantalitesi düşük yorumlar görmek beni üzüyor , lütfen tuttuğunuz takıma layık mantıklı yorumlar yapalım , son şampiyonla oynuyoruz , namağlup bir takımla oynuyoruz , onların sahasında oynuyoruz ,gençlerbirliği maçının 2.yarısı hariç ortalama denebilecek bir futbol oynuyoruz ve hala rahat alırız ,erken işi bitiririz v.b yorumlar yapılıyor bırakın bu kahve jargonunu ayaklarımız yere bassın hiç mi tarihten ders almadınız ne zaman burnumuzu büyütüp kendimiz dev aynasında gördüğümüzde sonuç hep hüsran oldu ama hala bunda ısrar eden komik arkadaşlarımız mevcut ,

Her nekadar yerin dibinede soksam bu tip düşünenleri bu hafta inşallah onlar haklı çıkar)))::::
    Kahpe Bizans;
    Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
    Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• İlk olarak onurts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Biraz ağır olacak ama hala mantalitesi düşük yorumlar görmek beni üzüyor , lütfen tuttuğunuz takıma layık mantıklı yorumlar yapalım , son şampiyonla oynuyoruz , namağlup bir takımla oynuyoruz , onların sahasında oynuyoruz ,gençlerbirliği maçının 2.yarısı hariç ortalama denebilecek bir futbol oynuyoruz ve hala rahat alırız ,erken işi bitiririz v.b yorumlar yapılıyor bırakın bu kahve jargonunu ayaklarımız yere bassın hiç mi tarihten ders almadınız ne zaman burnumuzu büyütüp kendimiz dev aynasında gördüğümüzde sonuç hep hüsran oldu ama hala bunda ısrar eden komik arkadaşlarımız mevcut ,

Her nekadar yerin dibinede soksam bu tip düşünenleri bu hafta inşallah onlar haklı çıkar)))::::

Sana katiliyorum...maalesef 2 iyi macla hemen havalara giriyoruz...oysa Futbol, nezaman rakibini kücümsersen, havaya girersen, cezayi kesiyor...

Yorum

• beraberlik iyi sonuçtur..

galip gelebileceğimizi zannetmiyorum..

Yorum

• Volkan şenin kanadında Cale oynuyor. Ben bu kanattan en az 2 gol yiyeceğimizi düşünüyorum. 2 gol veya fazlasını atarsak bence maçı alırız.

Cale kadar rezalet bir sol bek daha önce görmedim. Her maç daha bir nefret ediyorum kendisinden.

Bursaspor güçlü takım. Kimse maçı erkenden koparacağımızı flan düşünmesin. Kondisyon olarak da mental olarak da maçtan düşmüyorlar. Yenemiyorsak yenilmememiz gereken bir maç.

Ama diğer yandan Liderlikteki ciddiyetimizi göstermek için KAZANMALIYIZ
          En son Emre Emiroğlu tarafından düzenlendi; 10.11.2010, 09:35.

Yorum

• Namağlup ifadesi ile ilgili araya girmek istiyorum :

11 maçta hiç kaybetmediler . Peki galibiyet sayısı , 7 .

4 maç berabere kalarak kaybettiler . Kaybettikleri puan 8 . 3 maç kaybeden takımın kaybettiği puan ise 9 .

Trabzonspor'un kaybettiği maç sayısı 3 , Bursaspor'un kaybettiği maç sayısı ise 4 .
            Puan durumu
            Trabzonspor 26
            Bursaspor 25

3 puanlı sistemde kaybetmemek bir şey ifade etmiyor . Ne kadar çok kazandığın önemli .

Hafatasonu önemli olan takımımızın kazanması . İki tarafında kaybetmesi (beraberlik) , sadece Bursaspor ile aramızda bir avantaj yaratabilir . Diğer taraftan fener Antep deplasmanından galibiyet çıkarırsa ligin genel taplosunda Trabzon'a -2 puan yazdırır .

Yorum

• Bu maçı sadece liderlik için değil,Bursalıları bi süre daha susturmak için almalıyız. Süper Kupa'dan sonra sesleri kesilmişti,şimdi yine başladılar. Valencia'dan neyimiz eksik bizim 4 atamasak,2 atarız
              '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
              Kazım Koyuncu

Yorum

• Arkadaşlar Bursada yaşayan biri olarak;dünakşam Bursasporlu arkadaşlarla yemekteydik,adamlar bizden çekinmiyor değil hane feva muhabeti geçince konuda onu bir kenara atmışlarbile Başkanımıza "Bursapor sadece şampiyon oldu büyük olması için taraftarınında çoğalması lazım"sözleri için çok tepkililer hakaret edecekmiş çapulçu gurupları ısrarla bunu dile getiriyorlar buyüzden ciddi tartışmalarımız oldu.Beni maçtan çok ;eğer başkanımıza edecekleri enufak hakaret ve küfür olursa bunlar ilgilendirir ve bu çok ciddi yara açar Sadri Başkan bu ülkede enson hakaret edilecek spor adamıdır!Bursalı kardeşlerimiz eğer bu sayfalara girerse buna dikkat etsinler bizim için bazı değerler vardır bunlara edilecek hakaretler kolay kaldırılmaz dikkatlerine sunulur önlerine de gelir!!!Anlayana...

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Volkan şenin kanadında Cale oynuyor. Ben bu kanattan en az 2 gol yiyeceğimizi düşünüyorum. 2 gol veya fazlasını atarsak bence maçı alırız.

Cale kadar rezalet bir sol bek daha önce görmedim. Her maç daha bir nefret ediyorum kendisinden.

Bursaspor güçlü takım. Kimse maçı erkenden koparacağımızı flan düşünmesin. Kondisyon olarak da mental olarak da maçtan düşmüyorlar. Yenemiyorsak yenilmememiz gereken bir maç.

ben de bir taraftar olarak senden nefret ediyorum ne olacak. memnun kalacak mısın. cale den önce kaç tane sol bek gördün sen sölesene

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Volkan şenin kanadında Cale oynuyor. Ben bu kanattan en az 2 gol yiyeceğimizi düşünüyorum. 2 gol veya fazlasını atarsak bence maçı alırız.

Volkan şen sadece yerlerde sürünmesini bilir sen merak etme Cale hakkından gelir,ayrıca nefret ettiğin adam Trabzonspor formasını giyiyor sende o giydiği müddetçe mola ver Trabzonsporumuzu tutma böylece nefretin geçer.

Yorum

• İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar Bursada yaşayan biri olarak;dünakşam Bursasporlu arkadaşlarla yemekteydik,adamlar bizden çekinmiyor değil hane feva muhabeti geçince konuda onu bir kenara atmışlarbile Başkanımıza "Bursapor sadece şampiyon oldu büyük olması için taraftarınında çoğalması lazım"sözleri için çok tepkililer hakaret edecekmiş çapulçu gurupları ısrarla bunu dile getiriyorlar buyüzden ciddi tartışmalarımız oldu.Beni maçtan çok ;eğer başkanımıza edecekleri enufak hakaret ve küfür olursa bunlar ilgilendirir ve bu çok ciddi yara açar Sadri Başkan bu ülkede enson hakaret edilecek spor adamıdır!Bursalı kardeşlerimiz eğer bu sayfalara girerse buna dikkat etsinler bizim için bazı değerler vardır bunlara edilecek hakaretler kolay kaldırılmaz dikkatlerine sunulur önlerine de gelir!!!Anlayana...
                      Sadri Şener her gün lehlerine demeç verse bu güruh yine küfür eder..

"adamlar bizden çekinmiyor değil"..yani az bir şey kaale alıyorlar bizi..inşallah böyle düşünüyorlardır..bu yolda öğrenecekleri çok şeyler var daha..

Hala kendilerinin şampiyon olduğunu zannediyorlar..
                      Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sadri Şener her gün lehlerine demeç verse bu güruh yine küfür eder..

"adamlar bizden çekinmiyor değil"..yani az bir şey kaale alıyorlar bizi..inşallah böyle düşünüyorlardır..bu yolda öğrenecekleri çok şeyler var daha..

Hala kendilerinin şampiyon olduğunu zannediyorlar..
                        Kabahat bizde hayatımda ilk defa ama ilkdefa kadıköydeki maçta dünya başıma yıkıldı çünkü bu pursasporluları iyi tanırım bunlar nankörün ağababasıdır oyüzden o ana Trabzon diye gıçlarını yırttılar ama maalesef onların gıçları yırtılmaya alışık olduğu için bugün söverler.Bu kansızlar olimpiyat stadında değilmi Liverpool diye bağıran?Elbette küfür de ederler ama neyse 2.yarı Avni Akere gelecekler güzel karşılanırlar orda...

Yorum

• Trabzonspor her yerde kazanmak için oynar..şerefi için oynar..Trabzonspor'un müzesinin kupa dolu omasının sebebi budur..

Geçen yıl fenerle de şerefimiz için oynadık ve adamları şampiyonluktan ettik..bin kere iddiaya girerim ki aynı durumda Bursa olsaydı 5 yer geri dönerdi..biz satılık değiliz..ama onlar defalarca sattılar kendilerini..tıpkı bjk'nin Bursa'ya aynı hafta yattığı gibi..
                          Herkese Merhaba

Yorum

• Maçın sonucunu tahmin etmek için bir sürü istatistik verisini göz önünde bulunduruyorsun.
                            Bunlara baktığımda maçın sonucu en az %80 beraberlik çıkıyor.Kalan %20 ise bizim tarafta.
                            T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• colman oynamayabilirmiş.fotomaçta yazıyor.bizim için bu çok kötü olur.
                              Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Namağlup ifadesi ile ilgili araya girmek istiyorum :

11 maçta hiç kaybetmediler . Peki galibiyet sayısı , 7 .

4 maç berabere kalarak kaybettiler . Kaybettikleri puan 8 . 3 maç kaybeden takımın kaybettiği puan ise 9 .

Trabzonspor'un kaybettiği maç sayısı 3 , Bursaspor'un kaybettiği maç sayısı ise 4 .
                                Puan durumu
                                Trabzonspor 26
                                Bursaspor 25

3 puanlı sistemde kaybetmemek bir şey ifade etmiyor . Ne kadar çok kazandığın önemli .

Hafatasonu önemli olan takımımızın kazanması . İki tarafında kaybetmesi (beraberlik) , sadece Bursaspor ile aramızda bir avantaj yaratabilir . Diğer taraftan fener Antep deplasmanından galibiyet çıkarırsa ligin genel taplosunda Trabzon'a -2 puan yazdırır .
                                abi colman oynamazsa oyun nasıl olur tahminin var mı
                                Entropi İyidir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X