Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• oyy şusterim sana neler ederim

alıntıdır

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak invincible tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Beşiktaşın hocası her maç sonrası atıp bizim hakkımızda atıp tutmasına çok sinirlendim.. onun için bu resmi yaptım.. altına ne yazsam acaba

süper bir çalısma

Yorum

• Konsantrasyon!
        ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
        KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          konsantrasyon!
          +1967....

Yorum

• adam kalkmış trabzon defans yaparak lider oldu diyor, kahretti beni ya
            sezon boyunca beşiktaşla oynasak da sezon boyunca ispanyol kırması schusteri ..t etsek ne tatlı olurdu
            2014 / 2015
            LOADING....

Yorum

• Ben bu şusterin futboldan anladığına inanmıyorum.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu macta oyun icinden bursa nin bize sikinti yasatacagini düsünmüyorum.

Yalniz duran toplarda bursa etkili bir takim,ona karsi önlemimizi almamiz lazim.

Herseye ragmen evsahibi avantajiyla bursa favoridir bence.

senden bu kadar olumlu msj okumak bile ne güzel

Yorum

• bu yada bundan sonraki maç kadroda mutlaka rotasyona gidilmeli, yoksa beşiktaş gibi fizikten patlarız
                  2014 / 2015
                  LOADING....

Yorum

• Alıntı:
                    yatara tarafından yazılan
                    Su Schusterin Kizinin filan bi Trabzonlu Sevgilisimi vardi neki Trabzona bukadar düsman simdide atip tutio ki Trabzon ve Bursa defans futbolu oynatio diye

Defans oynayan Trabzonspor'un 27, Bursaspor'un 21, Kayserisporun ise 17 golü var.. Atak oynayan Beşiktaş'ın da 17 golü var. Averajımız bile Beşiktaş'ın attığından fazla.

Konuşsun dursun

bizim deyişle;

afkursun dursun...
                    En son İrfan KUMAŞ tarafından düzenlendi; 09.11.2010, 03:58.

Yorum

• Çok fena maç olacak.. Kazananın hakedecegi bir maç olsun.. Bizde TV başında keyifle izleyelim..
                      Tebrüce İstediğinizi Elde Edemediğinizde Kazandıklarınızdır...

Yorum

• maci yonetecek hakemi bOrsasipor dan daha fazla onemsiyorum.. abitoglu - bulent yildirim ve kuddusi isimli kimil zararlilarindan birini gordugum an anlayacagim ki bu macta bir pislik var,, hakemlere posta koymak icin bOrsasiporun formasinin sirtina reklam verebilen federasyon yoneticilerin var oldugu bir ligde boyle pisliklerin yapilma ihtimali de pek dusuk degil..

Yorum

• İlk olarak mcshadow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          adam kalkmış trabzon defans yaparak lider oldu diyor, kahretti beni ya
                          sezon boyunca beşiktaşla oynasak da sezon boyunca ispanyol kırması schusteri ..t etsek ne tatlı olurdu
                          Biz o salak herifin basinda oldugu hangi takimla oynarsak yeneriz.
                          Fare bakisli adam.
                          Neyse.....
                          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• 1-3 bizimdir mac
                            Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• İlk olarak SaLDo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              1-3 bizimdir mac
                              Yok daha neler. İki tane defans yapan takım bir maçta toplam 4 gol atacak öyle mi?
                              TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Geçen yıl ki maçın kopyası bir oyun olur..Bursa'nın geriye yaslanarak defansın arkasına adam kaçıracağı aşikar..kanatları iyi kullanıyorlar ama Ali Tandoğan'ın olmaması hem sağ kanat akınlarına hem de defans uyumuna darbe vuracaktır..ayrıca çok etkili duran top kullanan bir adamdı Ali Tandoğan..
                                Hakeza Vederson'un defansif yetersizliği de Bursa defansını hırpalayacaktır..bu eksiler birebir sahaya yansıyacaktır..
                                Kanatlarda ki bu açıkları iyi kullanmalıyız..Bursa'nın tek tutar dalı defansta ki Ömer-İbrahim ikilisi..aralarına Umut ve Burak'ı sokup o ikiliyi bozarsak maçı kazanma ihtimalimiz yükselir..
                                Herkese Merhaba

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X