adam kalkmış trabzon defans yaparak lider oldu diyor, kahretti beni ya
sezon boyunca beşiktaşla oynasak da sezon boyunca ispanyol kırması schusteri ..t etsek ne tatlı olurdu
Alıntı: yatara tarafından yazılan Su Schusterin Kizinin filan bi Trabzonlu Sevgilisimi vardi neki Trabzona bukadar düsman simdide atip tutio ki Trabzon ve Bursa defans futbolu oynatio diye
Defans oynayan Trabzonspor'un 27, Bursaspor'un 21, Kayserisporun ise 17 golü var.. Atak oynayan Beşiktaş'ın da 17 golü var. Averajımız bile Beşiktaş'ın attığından fazla.
Konuşsun dursun
En son İrfan KUMAŞ tarafından düzenlendi; 09.11.2010, 03:58.
maci yonetecek hakemi bOrsasipor dan daha fazla onemsiyorum.. abitoglu - bulent yildirim ve kuddusi isimli kimil zararlilarindan birini gordugum an anlayacagim ki bu macta bir pislik var,, hakemlere posta koymak icin bOrsasiporun formasinin sirtina reklam verebilen federasyon yoneticilerin var oldugu bir ligde boyle pisliklerin yapilma ihtimali de pek dusuk degil..
adam kalkmış trabzon defans yaparak lider oldu diyor, kahretti beni ya
sezon boyunca beşiktaşla oynasak da sezon boyunca ispanyol kırması schusteri ..t etsek ne tatlı olurdu
Biz o salak herifin basinda oldugu hangi takimla oynarsak yeneriz.
Fare bakisli adam.
Neyse.....
Geçen yıl ki maçın kopyası bir oyun olur..Bursa'nın geriye yaslanarak defansın arkasına adam kaçıracağı aşikar..kanatları iyi kullanıyorlar ama Ali Tandoğan'ın olmaması hem sağ kanat akınlarına hem de defans uyumuna darbe vuracaktır..ayrıca çok etkili duran top kullanan bir adamdı Ali Tandoğan..
Hakeza Vederson'un defansif yetersizliği de Bursa defansını hırpalayacaktır..bu eksiler birebir sahaya yansıyacaktır..
Kanatlarda ki bu açıkları iyi kullanmalıyız..Bursa'nın tek tutar dalı defansta ki Ömer-İbrahim ikilisi..aralarına Umut ve Burak'ı sokup o ikiliyi bozarsak maçı kazanma ihtimalimiz yükselir..
Yorum