Digitürk WebTv'den maçı almayı düşünüyorum,görüntü kalitesi nasıldır,takılma falan olur mu?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
engın oynamayabılır bence de bu hafta antremanları kacırdı
ama bursada yedeklerde sercan ve ergıc var dıkkatlı olmalıyız
2.yarı bızım engın,yattara ıle rakıbı bozabılır senol hoca
kazanacagız her turlu mac bızım cok rahatım gecen haftada boyleydım
inşallah alacagız macı2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Rahat bir şekilde satın alabilirsin , takılma falan olmuyordu bende ayrıca hd yayın oluyorİlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDigitürk WebTv'den maçı almayı düşünüyorum,görüntü kalitesi nasıldır,takılma falan olur mu?
Yorum
-
sen kadro yazarken kafana göre olmuyoda biz yazarkenmi oluyor kardeşim.İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHeyecana gerek yok.. Herkes kafasına göre 'Muhtemel 11' yapıyor. Engin tabiki oynayacaktır.
Can Karyağdı'nın verdiği ve bana göre en gerçekçi 11'de Colman'ın yerine Ceyhun gözüküyor.. Alanzinho falan yok.
Yorum
-
İlk olarak Harun_ayar_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyoutube aracılıgı ile bir tane 3 lü paylassanızda hepten çossak
bugün Egemen'den goller bekliyorum .. .
Yorum
-
Yok abi sana değildi mesajım. Her kanal, her haber ajansı kafasına göre yapıyor dedim.İlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen kadro yazarken kafana göre olmuyoda biz yazarkenmi oluyor kardeşim.
Yanlış anlaşıldı sanırım..
Yorum
-
İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRahat bir şekilde satın alabilirsin , takılma falan olmuyordu bende ayrıca hd yayın oluyor
Eyvallah teşekkürler Çağdaş
Korsan olarak izleyecektim ama şimdi donar falan deli olurum pc başında
Yorum
-
tamam ben bunu kastettiğini bilmiyordum ama yazından benim anladığım gibi anlaşılıyor.neyseki şimdi anlaşıldı kardeşim.İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok abi sana değildi mesajım. Her kanal, her haber ajansı kafasına göre yapıyor dedim.
Yanlış anlaşıldı sanırım..
Yorum
-
Karadeniz ekibi, 10 kilit istatistikte bugünkü rakibi Bursaspor'a fark atmış durumda.. Trabzonspor, sadece puan cetvelinde değil birçok alanda da zirveye ambargo koydu
Spor Toto Süper Lig'de zirve yarışının seyrini belirleyecek maç öncesinde Trabzonspor, istatistiklerde rakibi Bursaspor'a her alanda üstünlük kurmuş durumda... Sadece puan cetvelinin değil, istatistiklerin de zirvesinde olan Karadeniz Fırtınası, kilit niteliğindeki verilerde Bursaspor'u geride bıraktı. Ligin en çok gol atan 2. takımı konumundaki bordomavililer 11 haftada 27 kez fileleri havalandırırken, rakibi Bursa 21 gol attı. Gol pozisyonu konusunda da Trabzonspor'un (80),
Bursaspor'a (63) üstünlüğü bulunuyor.
Bursa'nın bir adım önünde
26 puanla zirvede yer alan Trabzonspor, en çok pozisyona giren, en çok asist yapan, en çok isabetli şut atan, en fazla şut atan takım olma unvanlarını elinde bulunduruyor. Bu sezon özellikle etkili orta sahasıyla dikkat çeken Karadeniz ekibi, pas oranlarında da Bursaspor'a fark attı. 4 bin 887 pas yapan Fırtına, bunların 3 bin 779'un olumlu kullandı. Yeşil-beyazlı rakip ise 4 bin 144 pasta 3 bin 131 isabet sağladı. İkili mücadelelerde de üstünlük kuran Fırtına, toplam topla oynama süresinde de (04:32:39) rakibinin hayli önünde.Kadir Has Üniversitesi
Yorum
-
Stadın büyük bölümünde Trabzonspor taraftarı olacak bugün. Bakalım Bursasporlu taraftarların tepkisi ne olacak maç sonu; Hem ağır yenilğiye hemde stadın rakibin hakimiyetinde kalmasına..İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz önce arkadaşımı aradım, maratondan bilet almışlar maça girecekler
ama ilginçtir etrafında kim varsa Trabzonsporluymuş ve maratona girecekmiş 
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum