Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Digitürk WebTv'den maçı almayı düşünüyorum,görüntü kalitesi nasıldır,takılma falan olur mu?

Yorum

• engın oynamayabılır bence de bu hafta antremanları kacırdı
      ama bursada yedeklerde sercan ve ergıc var dıkkatlı olmalıyız
      2.yarı bızım engın,yattara ıle rakıbı bozabılır senol hoca
      kazanacagız her turlu mac bızım cok rahatım gecen haftada boyleydım
      inşallah alacagız macı
      2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Digitürk WebTv'den maçı almayı düşünüyorum,görüntü kalitesi nasıldır,takılma falan olur mu?
        Rahat bir şekilde satın alabilirsin , takılma falan olmuyordu bende ayrıca hd yayın oluyor

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Heyecana gerek yok.. Herkes kafasına göre 'Muhtemel 11' yapıyor. Engin tabiki oynayacaktır.

Can Karyağdı'nın verdiği ve bana göre en gerçekçi 11'de Colman'ın yerine Ceyhun gözüküyor.. Alanzinho falan yok.
          sen kadro yazarken kafana göre olmuyoda biz yazarkenmi oluyor kardeşim.

Yorum

• youtube aracılıgı ile bir tane 3 lü paylassanızda hepten çossak

Yorum

• İlk olarak Harun_ayar_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              youtube aracılıgı ile bir tane 3 lü paylassanızda hepten çossak

bugün Egemen'den goller bekliyorum .. .

Yorum

• İlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sen kadro yazarken kafana göre olmuyoda biz yazarkenmi oluyor kardeşim.
                Yok abi sana değildi mesajım. Her kanal, her haber ajansı kafasına göre yapıyor dedim.

Yanlış anlaşıldı sanırım..

Yorum

• Az önce arkadaşımı aradım, maratondan bilet almışlar maça girecekler ama ilginçtir etrafında kim varsa Trabzonsporluymuş ve maratona girecekmiş

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Rahat bir şekilde satın alabilirsin , takılma falan olmuyordu bende ayrıca hd yayın oluyor

Eyvallah teşekkürler Çağdaş Korsan olarak izleyecektim ama şimdi donar falan deli olurum pc başında

Yorum

• Jaja ve Alan çok iyi arkadaşlar saha içinde de gayet iyi anlaşabilir bu ikili. Sanırım Engin'in antrenman eksiği var ondan oynamıyo olabilir.
                      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Statta çalan melodi.

Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Egemen bugün gol atarsa neler olur acaba..
                          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yok abi sana değildi mesajım. Her kanal, her haber ajansı kafasına göre yapıyor dedim.

Yanlış anlaşıldı sanırım..
                            tamam ben bunu kastettiğini bilmiyordum ama yazından benim anladığım gibi anlaşılıyor.neyseki şimdi anlaşıldı kardeşim.

Yorum

• Karadeniz ekibi, 10 kilit istatistikte bugünkü rakibi Bursaspor'a fark atmış durumda.. Trabzonspor, sadece puan cetvelinde değil birçok alanda da zirveye ambargo koydu

Spor Toto Süper Lig'de zirve yarışının seyrini belirleyecek maç öncesinde Trabzonspor, istatistiklerde rakibi Bursaspor'a her alanda üstünlük kurmuş durumda... Sadece puan cetvelinin değil, istatistiklerin de zirvesinde olan Karadeniz Fırtınası, kilit niteliğindeki verilerde Bursaspor'u geride bıraktı. Ligin en çok gol atan 2. takımı konumundaki bordomavililer 11 haftada 27 kez fileleri havalandırırken, rakibi Bursa 21 gol attı. Gol pozisyonu konusunda da Trabzonspor'un (80),
                              Bursaspor'a (63) üstünlüğü bulunuyor.

Bursa'nın bir adım önünde
                              26 puanla zirvede yer alan Trabzonspor, en çok pozisyona giren, en çok asist yapan, en çok isabetli şut atan, en fazla şut atan takım olma unvanlarını elinde bulunduruyor. Bu sezon özellikle etkili orta sahasıyla dikkat çeken Karadeniz ekibi, pas oranlarında da Bursaspor'a fark attı. 4 bin 887 pas yapan Fırtına, bunların 3 bin 779'un olumlu kullandı. Yeşil-beyazlı rakip ise 4 bin 144 pasta 3 bin 131 isabet sağladı. İkili mücadelelerde de üstünlük kuran Fırtına, toplam topla oynama süresinde de (04:32:39) rakibinin hayli önünde.
                              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Az önce arkadaşımı aradım, maratondan bilet almışlar maça girecekler ama ilginçtir etrafında kim varsa Trabzonsporluymuş ve maratona girecekmiş
                                Stadın büyük bölümünde Trabzonspor taraftarı olacak bugün. Bakalım Bursasporlu taraftarların tepkisi ne olacak maç sonu; Hem ağır yenilğiye hemde stadın rakibin hakimiyetinde kalmasına..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X