İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Ertuğrul Sağlam yeni oyuncu denemek söz konusu olunca hayli muhafazakardır...Gerçi Şenol hoca da öyle....Ben Keçeli yi oynatacağını düşünüyorum....İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz ters olmaz mı?Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Asıl mevkii olan Solbekte forma vermediği Keçeli'yi sağbek oynatacaksa bundan büyük ikram olmaz...İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErtuğrul Sağlam yeni oyuncu denemek söz konusu olunca hayli muhafazakardır...Gerçi Şenol hoca da öyle....Ben Keçeli yi oynatacağını düşünüyorum....ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
+1967 .........İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecolmanın yerine engin,enginin yerinde ise alanzinho oynamalıdır..kanaatimce engin colmanın yerinde hem tekniği hemde hırsı ile hiç sırıtmayacaktır..2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Ahahaha..işimiz rüyalara kaldıysa yandık..İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUşaklar bu sabah namazdan sonra öyle güzel bir rüya gördüm ki hâlâ etkisinde ve kıpr kıpırım. Maçla ilgiliyse şimdiden üç puan bizim; değilse kusura bakmayın ben de rüyanın yalancısıyım.
Reel olalım..
Herkese Merhaba
Yorum
-
Sıkıntımız şu: duran toplarda ve kenar ortalarda hem Onur hem de savunma hata yapabiliyor....Ki rakibin de önemli silahı yan ve duran toplar....
İkinci bir konu orta sahayı çabuk geçmleri....Süper kupa finalinde üçlü göbeğin buna izin vermemesi, kanatlarında kapalı olması Bursa yı çaresizleştirdi....Oysa şimdiki oyun anlayışımız Bursa'nın işine gelecek cinsten....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum