Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence sağ bek Keçeli oynar...
    Biraz ters olmaz mı?
    ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• colman son maclarda aksıyodu sanırsam sakatlıgı ıle ılgılı bence dınlenmesı ıyı olcak dırı bır orta saha lazım ben olsam serkanı da ortada oynatırdım

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biraz ters olmaz mı?
        Ertuğrul Sağlam yeni oyuncu denemek söz konusu olunca hayli muhafazakardır...Gerçi Şenol hoca da öyle....Ben Keçeli yi oynatacağını düşünüyorum....
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Tek bir futbolcuya endeksli değiliz arkadaşlar.Bizde sistem çalışır.Colman olsaydı daha iyi olurdu ama olmasada yerini doldururuz.

Yorum

• bursa macinin kalan 23 mactan sadece 1 tanesi oldugunu unutmayalim. sonuc ne olursa olsun ilk yariyi lider bitirecegimize inancim tam.

Yorum

• colmanın yerine engin,enginin yerinde ise alanzinho oynamalıdır..kanaatimce engin colmanın yerinde hem tekniği hemde hırsı ile hiç sırıtmayacaktır..

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ertuğrul Sağlam yeni oyuncu denemek söz konusu olunca hayli muhafazakardır...Gerçi Şenol hoca da öyle....Ben Keçeli yi oynatacağını düşünüyorum....
                Asıl mevkii olan Solbekte forma vermediği Keçeli'yi sağbek oynatacaksa bundan büyük ikram olmaz...
                ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  colmanın yerine engin,enginin yerinde ise alanzinho oynamalıdır..kanaatimce engin colmanın yerinde hem tekniği hemde hırsı ile hiç sırıtmayacaktır..
                  +1967 .........
                  2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• böyle bir ortasahayla cikacaz galiba. zaten bekledigimizde bu.

........selcuk.....ceyhun.......
                    burak.......jaja(alan).....engin

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Uşaklar bu sabah namazdan sonra öyle güzel bir rüya gördüm ki hâlâ etkisinde ve kıpr kıpırım. Maçla ilgiliyse şimdiden üç puan bizim; değilse kusura bakmayın ben de rüyanın yalancısıyım.
                      Ahahaha..işimiz rüyalara kaldıysa yandık..

Reel olalım..
                      Herkese Merhaba

Yorum

• Konsantrasyon!
                        ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                        KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Sıkıntımız şu: duran toplarda ve kenar ortalarda hem Onur hem de savunma hata yapabiliyor....Ki rakibin de önemli silahı yan ve duran toplar....

İkinci bir konu orta sahayı çabuk geçmleri....Süper kupa finalinde üçlü göbeğin buna izin vermemesi, kanatlarında kapalı olması Bursa yı çaresizleştirdi....Oysa şimdiki oyun anlayışımız Bursa'nın işine gelecek cinsten....
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• 1 puan da iyidir liderliği korumak adına.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• bence senol hocanın colman ve selcuk ıkılısını bozmaması lazım yoksa ıntihar olur..

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• bursada sakatlar kımler yaw.bılen varmı.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X