Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada takım Bursa'ya geldi mi?...Takım nerede konaklayacak Almira'da mı yoksa Holiday Inn'de mi yoksa Kervansaray'da mı...
    ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu arada takım Bursa'ya geldi mi?...Takım nerede konaklayacak Almira'da mı yoksa Holiday Inn'de mi yoksa Kervansaray'da mı...
      edit..

Takımımızın Spor Toto Süper Ligi'nin 12. haftasında deplasmanda oynayacağı Bursaspor karşılaşması için planlanan seyahat programı açıklandı.

PROGRAM ŞÖYLE:
      Gidiş Tarihi ve Saati
      ð 12.11.2010 Cuma TK 3967 Trabzon – Bursa Saat 14.00 / 15.45 (THY Özel Uçak)
      ð Saat: 13.00 Trabzon Havalimanı buluşma

Yönetim Grubu Otel Konaklama Bilgileri

ð Bursa Almira Hotel;
      (Ulubatlı Hasan Bulvarı No:5 BURSA Tel: 0224 250 2020 www.almira.com.tr

Stadyuma Hareket
      ð Otelden saat 14.30’da otobüs ile Bursa Atatürk Stadyumu’na hareket edilecektir.

Müsabaka Tarih ve Saati
      ð 13.11.2010 Cumartesi Saat: 16.00 (Bursa Atatürk Stadyumu)
      Bursaspor – Trabzonspor (Spor Toto Süper Lig Müsabakası)

Dönüş Tarihi ve Saati
      ð 13.11.2010 Cumartesi TK 3968 Bursa – Trabzon Saat 20.35 / 22.10 (THY Özel Uçak)
      ð Müsabakabitiminde stadyumun önünden Bursa Havalimanı’na (Yenişehir) hareket edilecektir.

Açıklamalar
      ð BURSA DEPLASMANI PROGRAMINA KATILMAK İSTEYEN KİŞİLER, 10 KASIM 2010 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 12.00’ YE KADAR KULÜBÜMÜZÜN İLGİLİ BİRİMİNE ÖDEME VE KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN MÜRACAAT ETMESİ GEREKMEKTEDİR.
      ð OTEL KONAKLAMA FORMUNUN EKSİKSİZ DOLDURULARAK AŞAĞIDA BELİRTİLEN FAKS NUMARASINA BİLDİRİLMESİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.
      SEYAHAT BEDELİ VE DAHİL HİZMETLER :
      - Uçak bedeli + Otel konaklama (oda kahvaltı)
      - Maç bileti,
      - Otobüs transferleri (Havaalanı otel+ otel stadyum+ stadyum havaalanı)

Toplam Ücret : 750,00.-TL

L.C.V;

Osman AYDIN
      Tel : 462-325 09 67 /1154

Emel BEKLEMİŞ
      Tel: 462-325 09 88

FAX:462-325 94 03
      https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        edit..

Takımımızın Spor Toto Süper Ligi'nin 12. haftasında deplasmanda oynayacağı Bursaspor karşılaşması için planlanan seyahat programı açıklandı.

PROGRAM ŞÖYLE:
        Gidiş Tarihi ve Saati
        ð 12.11.2010 Cuma TK 3967 Trabzon – Bursa Saat 14.00 / 15.45 (THY Özel Uçak)
        ð Saat: 13.00 Trabzon Havalimanı buluşma

Yönetim Grubu Otel Konaklama Bilgileri

ð Bursa Almira Hotel;
        (Ulubatlı Hasan Bulvarı No:5 BURSA Tel: 0224 250 2020 www.almira.com.tr

Stadyuma Hareket
        ð Otelden saat 14.30’da otobüs ile Bursa Atatürk Stadyumu’na hareket edilecektir.

Müsabaka Tarih ve Saati
        ð 13.11.2010 Cumartesi Saat: 16.00 (Bursa Atatürk Stadyumu)
        Bursaspor – Trabzonspor (Spor Toto Süper Lig Müsabakası)

Dönüş Tarihi ve Saati
        ð 13.11.2010 Cumartesi TK 3968 Bursa – Trabzon Saat 20.35 / 22.10 (THY Özel Uçak)
        ð Müsabakabitiminde stadyumun önünden Bursa Havalimanı’na (Yenişehir) hareket edilecektir.

Açıklamalar

ð BURSA DEPLASMANI PROGRAMINA KATILMAK İSTEYEN KİŞİLER, 10 KASIM 2010 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 12.00’ YE KADAR KULÜBÜMÜZÜN İLGİLİ BİRİMİNE ÖDEME VE KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN MÜRACAAT ETMESİ GEREKMEKTEDİR.

ð OTEL KONAKLAMA FORMUNUN EKSİKSİZ DOLDURULARAK AŞAĞIDA BELİRTİLEN FAKS NUMARASINA BİLDİRİLMESİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

SEYAHAT BEDELİ VE DAHİL HİZMETLER :
        - Uçak bedeli + Otel konaklama (oda kahvaltı)
        - Maç bileti,
        - Otobüs transferleri (Havaalanı otel+ otel stadyum+ stadyum havaalanı)

Toplam Ücret : 750,00.-TL

L.C.V;

Osman AYDIN
        Tel : 462-325 09 67 /1154

Emel BEKLEMİŞ
        Tel: 462-325 09 88

FAX:462-325 94 03
        geçen sene mudanyada kalmıştılar
        Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          geçen sene mudanyada kalmıştılar
          ondan önceki senede yine almira'da kalmıştılar...genel tercih almira oluyor..

Yorum

• Ziya Doğan teknik direktörümüzken Holıday Inn'de kalmışlardı maçı 2-1 kaybetmiştik..Ersen atmıştı golü..O kara yıllar 14.olmuştuk ilk yarı sonunda..hocayla otele girip konuştuğumda,ben tutamayacağım sözü vermem diyip 2.yarı takımı ligin lideri yapmıştı ve 4.olmuştuk..
            ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ondan önceki senede yine almira'da kalmıştılar...genel tercih almira oluyor..
              her yerde biletler yok satıyor deniliyor ama yok öyle bi şey gişeler bomboş.bizim açık kaleyi doldurmamız lazım

Yorum

her yerde biletler yok satıyor deniliyor ama yok öyle bi şey gişeler bomboş.bizim açık kaleyi doldurmamız lazım
                ben istanbul'Da olmama rağmen trabzon tarafından biletimi ayarladım...2 sene önce bursa tarafından almıştım bende...içimde trabzonspor forması var diye almamışlardı içeriye...sonra gidip polisle konuşmuştum maça 5 dakka kala açık kale arkası biletiyle deplasman tribününe girmiştim...trabzon tarafından alamayanlar kesinlikle açık kale arkası alsın...

Yorum

• açık kaleden 4 tane aldım bakalım maç başlamadan bizim tarafa girebilecek miyiz.

Yorum

açık kaleden 4 tane aldım bakalım maç başlamadan bizim tarafa girebilecek miyiz.
                    inşallah girebilirsin...ama giremezsende zaten açık kale'de trabzonlularla dolucak...tek fark misafir tribününün açısı sahayı görmek açısından daha güzel..

Yorum

• ofsaytten gol yediğimiz sene çektiğimiz turnike çilesini yaşayan bilir..4-5 turnike daha var..1'ini açıyorlar misafir takım tribünü eziyet çeksin diye..yaklaşık 2 saat beklemiştik
                      ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ofsaytten gol yediğimiz sene çektiğimiz turnike çilesini yaşayan bilir..4-5 turnike daha var..1'ini açıyorlar misafir takım tribünü eziyet çeksin diye..yaklaşık 2 saat beklemiştik
                        evet haklısın..son 10 dakika kala 2. turnikeyi açmışlardı...umarım bu sene öyle birşeyle karşılaşmayız..

Yorum

• Bilet sıkıntısı çok moralimi bozuyor..
                          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• bursada yasinyan herkez acik kale arkasina yüklensin
                            böylece diger sehirlerden gelenler BMN, gurbetci gencler falan
                            misafir tribününde bilet bulabilsin

Yorum

• Bu maci da alirsak ben Trabzonspordan korkmaya baslrim

Yorum

• Futbolcularımızın form grafiği düşük olmasın yeter.Bu maç bizim evelALLAH.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X