Bu arada takım Bursa'ya geldi mi?...Takım nerede konaklayacak Almira'da mı yoksa Holiday Inn'de mi yoksa Kervansaray'da mı...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
edit..İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada takım Bursa'ya geldi mi?...Takım nerede konaklayacak Almira'da mı yoksa Holiday Inn'de mi yoksa Kervansaray'da mı...
Takımımızın Spor Toto Süper Ligi'nin 12. haftasında deplasmanda oynayacağı Bursaspor karşılaşması için planlanan seyahat programı açıklandı.
PROGRAM ŞÖYLE:
Gidiş Tarihi ve Saati
ð 12.11.2010 Cuma TK 3967 Trabzon – Bursa Saat 14.00 / 15.45 (THY Özel Uçak)
ð Saat: 13.00 Trabzon Havalimanı buluşma
Yönetim Grubu Otel Konaklama Bilgileri
ð Bursa Almira Hotel;
(Ulubatlı Hasan Bulvarı No:5 BURSA Tel: 0224 250 2020 www.almira.com.tr
Stadyuma Hareket
ð Otelden saat 14.30’da otobüs ile Bursa Atatürk Stadyumu’na hareket edilecektir.
Müsabaka Tarih ve Saati
ð 13.11.2010 Cumartesi Saat: 16.00 (Bursa Atatürk Stadyumu)
Bursaspor – Trabzonspor (Spor Toto Süper Lig Müsabakası)
Dönüş Tarihi ve Saati
ð 13.11.2010 Cumartesi TK 3968 Bursa – Trabzon Saat 20.35 / 22.10 (THY Özel Uçak)
ð Müsabakabitiminde stadyumun önünden Bursa Havalimanı’na (Yenişehir) hareket edilecektir.
Açıklamalar
ð BURSA DEPLASMANI PROGRAMINA KATILMAK İSTEYEN KİŞİLER, 10 KASIM 2010 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 12.00’ YE KADAR KULÜBÜMÜZÜN İLGİLİ BİRİMİNE ÖDEME VE KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN MÜRACAAT ETMESİ GEREKMEKTEDİR.SEYAHAT BEDELİ VE DAHİL HİZMETLER :ð OTEL KONAKLAMA FORMUNUN EKSİKSİZ DOLDURULARAK AŞAĞIDA BELİRTİLEN FAKS NUMARASINA BİLDİRİLMESİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.
- Uçak bedeli + Otel konaklama (oda kahvaltı)
- Maç bileti,
- Otobüs transferleri (Havaalanı otel+ otel stadyum+ stadyum havaalanı)
Toplam Ücret : 750,00.-TL
L.C.V;
Osman AYDIN
Tel : 462-325 09 67 /1154
Emel BEKLEMİŞ
Tel: 462-325 09 88
FAX:462-325 94 03
Yorum
-
geçen sene mudanyada kalmıştılarİlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleedit..
Takımımızın Spor Toto Süper Ligi'nin 12. haftasında deplasmanda oynayacağı Bursaspor karşılaşması için planlanan seyahat programı açıklandı.
PROGRAM ŞÖYLE:
Gidiş Tarihi ve Saati
ð 12.11.2010 Cuma TK 3967 Trabzon – Bursa Saat 14.00 / 15.45 (THY Özel Uçak)
ð Saat: 13.00 Trabzon Havalimanı buluşma
Yönetim Grubu Otel Konaklama Bilgileri
ð Bursa Almira Hotel;
(Ulubatlı Hasan Bulvarı No:5 BURSA Tel: 0224 250 2020 www.almira.com.tr
Stadyuma Hareket
ð Otelden saat 14.30’da otobüs ile Bursa Atatürk Stadyumu’na hareket edilecektir.
Müsabaka Tarih ve Saati
ð 13.11.2010 Cumartesi Saat: 16.00 (Bursa Atatürk Stadyumu)
Bursaspor – Trabzonspor (Spor Toto Süper Lig Müsabakası)
Dönüş Tarihi ve Saati
ð 13.11.2010 Cumartesi TK 3968 Bursa – Trabzon Saat 20.35 / 22.10 (THY Özel Uçak)
ð Müsabakabitiminde stadyumun önünden Bursa Havalimanı’na (Yenişehir) hareket edilecektir.
Açıklamalar
ð BURSA DEPLASMANI PROGRAMINA KATILMAK İSTEYEN KİŞİLER, 10 KASIM 2010 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 12.00’ YE KADAR KULÜBÜMÜZÜN İLGİLİ BİRİMİNE ÖDEME VE KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN MÜRACAAT ETMESİ GEREKMEKTEDİR.
ð OTEL KONAKLAMA FORMUNUN EKSİKSİZ DOLDURULARAK AŞAĞIDA BELİRTİLEN FAKS NUMARASINA BİLDİRİLMESİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.
SEYAHAT BEDELİ VE DAHİL HİZMETLER :
- Uçak bedeli + Otel konaklama (oda kahvaltı)
- Maç bileti,
- Otobüs transferleri (Havaalanı otel+ otel stadyum+ stadyum havaalanı)
Toplam Ücret : 750,00.-TL
L.C.V;
Osman AYDIN
Tel : 462-325 09 67 /1154
Emel BEKLEMİŞ
Tel: 462-325 09 88
FAX:462-325 94 03Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...
Yorum
-
ondan önceki senede yine almira'da kalmıştılar...genel tercih almira oluyor..İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçen sene mudanyada kalmıştılar
Yorum
-
her yerde biletler yok satıyor deniliyor ama yok öyle bi şey gişeler bomboş.bizim açık kaleyi doldurmamız lazımİlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleondan önceki senede yine almira'da kalmıştılar...genel tercih almira oluyor..Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...
Yorum
-
ben istanbul'Da olmama rağmen trabzon tarafından biletimi ayarladım...2 sene önce bursa tarafından almıştım bende...içimde trabzonspor forması var diye almamışlardı içeriye...sonra gidip polisle konuşmuştum maça 5 dakka kala açık kale arkası biletiyle deplasman tribününe girmiştim...trabzon tarafından alamayanlar kesinlikle açık kale arkası alsın...İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher yerde biletler yok satıyor deniliyor ama yok öyle bi şey gişeler bomboş.bizim açık kaleyi doldurmamız lazım
Yorum
-
inşallah girebilirsin...ama giremezsende zaten açık kale'de trabzonlularla dolucak...tek fark misafir tribününün açısı sahayı görmek açısından daha güzel..İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaçık kaleden 4 tane aldım bakalım maç başlamadan bizim tarafa girebilecek miyiz.
Yorum
-
evet haklısın..son 10 dakika kala 2. turnikeyi açmışlardı...umarım bu sene öyle birşeyle karşılaşmayız..İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleofsaytten gol yediğimiz sene çektiğimiz turnike çilesini yaşayan bilir..4-5 turnike daha var..1'ini açıyorlar misafir takım tribünü eziyet çeksin diye..yaklaşık 2 saat beklemiştik
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum