Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sarıyerli_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bursa antep olablr ama o stada lider gidersek.. benim tahminim 60000 seyircimizle o ihtimal olmaz ibbyi ezeriz istanbulda.. şimdiden bir tahmin dediğimiz şekilde o stada gidersek o maç ya pazartesi ya cuma olur ..

evet her sene bunu yaşıyoruz. yönetimin şimdiden bu konuda federaysonla temasa geçmesi lazım. pazar gündüz bile olsa bizim için farketmez.. hafta içi ya da geç saatlere koymasınlar yeter..

Yorum

• bu kez olacak ya. farklı bu sezon, şenol hocadan mıdır nedir bilmem ama sanırım 7 geliyor, öyle hissediyorum. çocukluğumdan beri sakladığım 7 numara formamla ibb maçına gideceğim. şotanın formasıydı.
      Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• İlk olarak sarıyerli_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bursa antep olablr ama o stada lider gidersek.. benim tahminim 60000 seyircimizle o ihtimal olmaz ibbyi ezeriz istanbulda.. şimdiden bir tahmin dediğimiz şekilde o stada gidersek o maç ya pazartesi ya cuma olur ..
        o maçta 80 bin trabzonsporlu taraftar hayal ediyorum, bana göre o stadı tamamiyle dolduracak kapasite bizde mevcut yeter ki diger taraftar grublarıyla iletişim içinde olup organize olalım. gerci bu konu ile alakalı bi başlıkta açtım ama bmn yöneticleri konuyu kapatma geregi duydular nedense...
        Eski kullanıcı adı: olikos61
        Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
        Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• bu arada ;

o deıl de arkadaslar nasıl caktık cıncona )))))))

Yorum

• http://www.medyatrabzon.com/news_detail.php?id=20096 gişe bomboştu ne kuyruğu
            Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak ö.saral tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ßence Jaja nın bir şutu gol olur çok fena odaklandım o şutlardan biri kaleye girecek.. BU MAÇI ALMALIYIZ BAŞKA YOLU YOK !
              Bence de. Adam gerçekten feci şu t çekiyor ama nedense kaç maçtır böyle müsait şut çekebileceği bir pozisyon bulamadı. Bu maçta öyle 2 tane müsait pozisyon bulursa bence 2 gol atar.

Yorum

• Onlar küfreder sonra buralarda gelip bursanın taraftarına methiyeler düzersiniz. Pardon atkılarına !
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu arada ;

o deıl de arkadaslar nasıl caktık cıncona )))))))
                  hahah fenev ve 8taşa çaktığımız gibi
                  '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Onlar küfreder sonra buralarda gelip bursanın taraftarına methiyeler düzersiniz. Pardon atkılarına !
                    olimpiyatta gördük kimin ne olduğunu
                    Şampiyon takım taraftarı burnunun dibindeki stada bir avuç gelip liverpool diye tezahürat etti
                    Biz ise olimpiyata sığmadık herkes haddini bilecek
                    '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• ------------------- onur ---------------------

serkan-------giray--------egemen-----cale

--------selçuk-----------------colman------

---burak-----------jaja--------engin--------

------------------umut---------------------

burağın iyi niyetine lafım yok ama bu maç taktiksel olarak ceyhunla başlanabilir.. sadece taraftar olarak içimden geçenleri yazıyorum .. ama şenol hocam en iyisini bilir tam destek şenol güneş ...
                      Şenol Güneş'e TAM DESTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• Colman maça yetiştirilmeli. sadece 1 antremana bile çıksa yetiştirilmeli.

Ölüsü yeter

Yorum

• Vakit azaldıkça heyecanım artıyor.. Evet "futbol mantığı" bereberliğin de kötü olmadığını söylüyor ama ben karadenizliyim arkadaş.. Kanım kaynıyor.. Maç öncesi ne kadar "berabberlik yeter" de dese beynim ekran karşısına geçtiğimde bordo mavi renkler sahaya yayıldığında içimden yüreğimden gelen ses her şeyi bastırıyor..
                          "Hay di be bir gol be..".. Atarsak "haydi bir daha".. Atarsak "haydi bir daha".. Atarsak "haydi bir daha".. Atarsak "haydi bir daha".. Atarsak "haydi bir daha"..
                          Ne oldu maç öncesi "beraberlik yeter" diyen o futbol beyefendisine?.. Yok arkadaş..
                          Bu sevda bende olduğu müddetçe bu ateş gönlümü yaktıkca bizim takım kazanmadan bana rahat yok..
                          Ha bu sevda 7 bitirdi bizi..
                          20+10+20+11 = 61
                          2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• Coştu Trabzonspor önünde durulmayi
                            İstanbul takimları bırakun ağlamayi
                            sever mi Trabzoni istanbul'un basini
                            yazmaktan mi yoruldi Trabzon destanini

Haydi Uşaklar
                            ölümüne trabzon !

Yorum

• *her iki takımda yan toplara çok dikkat etmeli..

*ali tandoğan'ın eksikliği bize hem defansif hem de ofansif açıdan büyük avantaj sağladı..

*ıvankov'u uzaktan topa tutmak lazım...zira en zaaf noktası cepheden gelen toplar..

*sercan'a aradan atılan toplarda dikkat etmek lazım...gs gibi bursa'nın tek hücum kaynağı pino(sercan) değil..

*oyunu kanatlara yaymamız lazım..

*umut'a güvenmemiz lazım..
                              https://twitter.com/akfgr

Yorum

• colmanın oynaması yarın belli olacakmış o adam mutlaka oynamalı
                                Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X