Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haklısın...
    Ama takım iyi, yakaladığımız enerji muhteşem, coşkumuz da iyi diyorsun...
    Bırak da beklentiler yüksek olsun (:
    Hem yüksek beklenti denilen nedir ?
    Bursa'yı yenmek (:
    La yeneceğukkk ona laf yok ama yenilince ateş attırıyoruz ya
    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• mudurnudan sevgilerle... kalkış akçaabat varış bursa.. yol istikameti mudurnudan sonra bilecik ve bursa )
      yeter ki onursuz olmasın aşk! MÜTEŞEKKİRİZ..

Yorum

• Kayseride yendi simdi bu mac bizim icin dahada önemli.Insallah gülen taraf biz oluruz!!!

Yorum

• Şuan kültürkparktayız ve şehir merkezinden daha çok insan var.
          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Bursaspor ile 69. randevu

Takımımız ile Bursaspor, yarın Bursa Atatürk Stadı'nda yapacakları maç ile birlikte ligde 69. kez karşı karşıya gelecekler.

Bugüne dek 2 takım arasında yapılan 68 lig maçında, Bordo-Mavili ekibimizin galibiyetlerde 35-8 üstünlüğü bulunuyor. 25 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

Takımımız, söz konusu karşılaşmalarda 101 gol atarken kalesinde 46 gol gördü.

-BURSA'DAKİ MAÇLAR-

Bursa'da yapılan maçlarda takımımız 13 galibiyet, Bursaspor ise 8 galibiyet elde etti. 13 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Takımımız, 42 kez rakip fileleri havalandırırken kalesinde 33 gole engel olmadı.

İki takım arasında oynanan maçlarda en farklı galibiyeti ise 1988-89 sezonunda 6-0'lık sonuçla takımımız elde etti.
            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• GENÇLER sikinti yok çakacağız

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Vallahi o Mesut ile Anıl'a bağlı muhtemelen telefonla çekiyorlar bu yüzden maçtan önce olma ihtimali çok zor..Büyük ihtimal maçtan hemen sonra paylaşacaklardır hem resim ve videoları hemde gece yaşananların detaylarını
                Hayırlısı olsun biz bugün yenelim ALLAH'ın İzniyle İNŞALLAH sonrada sunsalar olur
                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Galiptir bu yolda mağlup... Hadi hayırlısı bakalım...
                  “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Uşaklar saat 11 gibi Üsküdardan özel arabamla eskihisar üzerinden maça gidecem. Arabamda 3 kişilik yer mevcut.Arzu eden 3 arkadaşı götürebilirim. Ayrıca numaralıdan olmak üzere 1 adet fazla bilet var,arzu eden 130 TL karşılıgı numaralı bilete sahip olabilir. Özelden irtibata geçebilir ilgili arkadaşlar.
                    Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Bugün 13 Kasım . 13 e tek çizik yeter.1-3
                      Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                      UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Geliyoruz.
                        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Alanzinho değil de Ceyhun oynar inşallah. Selçuk'a yüklenmesin orta saha da.
                          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Aman uşaklar

İyi durun orada safları sıklaştırın , kazasız belasız bitirin maçı
                            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• 5 haftadır ben maca ozel bı seyler karaladıkca kazanıyor bu takım , totemim cok fena tutuyor , yazmamak mumkun mu bu sartlarda........

2 hafta once de Gs macından zıyade bursayı bursada yenmenın daha kıymetlı olacagını asıl govde gosterısının bu olacagını soylemıstım...Gs macını kucumsemek ıcın soylemıyorum ama o gs yı yenmemız bı zarurıyettı , bursa'yı yenmek ıse lezzet olacak...

"Yenemesek bıle yenılmememız gereken mac" lafı var ya o ıste bızım takımın yapabılecegı bı sey gıbı gorunmuyor malesef... Bu takım ya ıyı oynar macı koparır goturur , ya da kotu oynar ve ısın gusel tarafı o kotu oynadıgı mac berabere bıter....Ben bu sene 3 yenılgıden fazla yenılgı gorecegımızı dusunmuyorum.......Macı berabere tutmayı becerebılecek bı kadromuz yok bence .....

Colman ın yoklugunda canım bıraz sıkkın ne yalan soylıym , sayesınde oyuna hukmettıgımız , oyunun temposunu ayarladıgımız bır adamdan bahsedıyorum....İşte o bolgede Ceyhun yerıne Barıs Ataş oynarsa bence orta sahada etkınlıgımız daha yuksek olur.....Hobbit bursalıları ceyhunla kovalayamazsınız ancak ve ancak onların tıpınde çimleri yiyen Barış Ataş yapar bu işi ... Oraya Alanzinho 'yu koymaksa, rulette butun servetı bırakın kırmızı sıyahı "0" a koymaya benzer, tutması hıc mumkun deıl.....Aman ha hocam...

Formda Umut , Engin ve Jaja ıle bu macı kopartırız , son bı not : Hocam herkesı kazandın, sakatım deyıp lıverpool macında oynamak ıstemeyen , gıtmek ıstıyorum dıye cıglık atan adamı gol krallıgına oynatıyosun , teo denen adama pıyasa yaptırdın bi taraflarını kaldırttın , senden tek ricam ligin en yetenekli adamını artık su takıma kazandır.....Kimse farkında deil ama sağlam bi yatttara ile bu takım maç basına 10 pozısyona girer 3'unu atsa her mac 4 gol yemesı gerekır mac kaybetmesı ıcın....Bu mac burak-yattara degısıklıgı olmaz belkı ama ılerleyen haftalarda kaptanı takımın onunde gormek ıstıyorum sahsen........

Uzatmayayım , bu maçı alırız arkadaşlar rahat olun , GS maçından daha rahat olacak uşaklar , ne de olsa adı küçük bugunku takımın , bugun gergin olan taraf bursalılar olacak , yıne sabırlı yıne sakın bı sekılde alırız 3 puanı ... Hadı usaklar vura vura getırın şampiyonluğu......

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Geliyoruz.
                                şu resmı görüp heyecanlanmamak mümkün mü
                                maçın havasına erkenden girdim
                                geçmez şimdi sanıyeler dakikalar saatler

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X