Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Senol abi fikra dinlemeye geldiysen gec kaldin.
    Gec oldu kapatiyoruz.
    Valla mahrum bıraktın bizi İrfan
    Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Erdal söyleyen oldu mu bilmiyorum ama Kerkük değil Balkan toprakları alınana kadar siyah-beyaza çevirmişlerdi.
      Söyleyen olmadı Şenol abi...Ama seninki daha makul duruyor...Sonuçta Kerkük ü savaşla kaybetmedik....Muhtemelen Balkan harbinin ardından olmuştur...Merak etttim bak şimdi bakayım buna
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Haydi hayırlı sabahlar....Allah emanet olun...
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Ben eminim Erdal uzun yıllar önce bir yerde okumuştum

Yorum

• bursalı arkadaşlarla geçtiğim maytabın haddi hesabı yok
            şuan kaç kişi var yarın kaç kişi olur stada giren girmeyen kaç kişi oluruz orada
            birisi söyleyebilr mi?
            Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
            Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Haydi hayırlı sabahlar....Allah emanet olun...
              Sana da Hayırlı sabahlar umarım yarın gece keyifli keyifli sohbet ederiz.

Yorum

• Hepinize Allah rahatlik versin,yarin Bursa zaferini kutlayacagiz, uykusuz kalacagiz.
                Bu gece yatip dinlenelim.

Yorum

• Ne kadar kaptırdığımızın farkında mıyız? Olası kötü sonucun bizi ne kadar etkileyeceğini bilmiyor muyuz?
                  yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne kadar kaptırdığımızın farkında mıyız? Olası kötü sonucun bizi ne kadar etkileyeceğini bilmiyor muyuz?
                    aynen soyledigin gibi biraz fazla ucuyoruz olasi bi maglubiyette fena patliyoruz, fazla cosmamak lazim biraz sakin...
                    İnsan ol evlat!

Yorum

• Sonuçta 3 ihtimalli maç. Biz takımımıza güveniyoruz. Onlar da kendi takımlarına güveniyor. Yarın belli olacak. Kadro kalitemiz bence çok üstün bu maçı alıcaz. Ben bu maçta jajaya çok güveniyorum. Bence bu maç onun maçı olacak.

Yorum

• ne olduda uyku tutmadimi uşaklar

Yorum

• Uyku tutmuyor, zaman gecmek bilmiyor Trabzonsporumuzdan 12 saat 35 dakika sonra yeni bir zafer bekliyoruz.....Bugun anlasilan uyku yok, heyecan cok!
                          Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

Ne kadar kaptırdığımızın farkında mıyız? Olası kötü sonucun bizi ne kadar etkileyeceğini bilmiyor muyuz?
                            Kötü sonucun her türlüsü moral bozuyor...
                            Hazırlık maçı bile olsa...
                            Hamiş

Yorum

• Bu bekletiler, gerek bizim üzerimizde gerekse dolaylı yoldan takımı etkiliyor. İyi takımız, çoşkumuz iyi, yakaladığımız enerji muhteşem. Benim de içimden galibiyet geçiyor ama, temkinli olmakta fayda var.
                              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

Bu bekletiler, gerek bizim üzerimizde gerekse dolaylı yoldan takımı etkiliyor. İyi takımız, çoşkumuz iyi, yakaladığımız enerji muhteşem. Benim de içimden galibiyet geçiyor ama, temkinli olmakta fayda var.
                                Haklısın...
                                Ama takım iyi, yakaladığımız enerji muhteşem, coşkumuz da iyi diyorsun...
                                Bırak da beklentiler yüksek olsun (:
                                Hem yüksek beklenti denilen nedir ?
                                Bursa'yı yenmek (:
                                Hamiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X