Erdal söyleyen oldu mu bilmiyorum ama Kerkük değil Balkan toprakları alınana kadar siyah-beyaza çevirmişlerdi.
Söyleyen olmadı Şenol abi...Ama seninki daha makul duruyor...Sonuçta Kerkük ü savaşla kaybetmedik....Muhtemelen Balkan harbinin ardından olmuştur...Merak etttim bak şimdi bakayım buna
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
bursalı arkadaşlarla geçtiğim maytabın haddi hesabı yok
şuan kaç kişi var yarın kaç kişi olur stada giren girmeyen kaç kişi oluruz orada
birisi söyleyebilr mi?
Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!
Ne kadar kaptırdığımızın farkında mıyız? Olası kötü sonucun bizi ne kadar etkileyeceğini bilmiyor muyuz?
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Sonuçta 3 ihtimalli maç. Biz takımımıza güveniyoruz. Onlar da kendi takımlarına güveniyor. Yarın belli olacak. Kadro kalitemiz bence çok üstün bu maçı alıcaz. Ben bu maçta jajaya çok güveniyorum. Bence bu maç onun maçı olacak.
Bu bekletiler, gerek bizim üzerimizde gerekse dolaylı yoldan takımı etkiliyor. İyi takımız, çoşkumuz iyi, yakaladığımız enerji muhteşem. Benim de içimden galibiyet geçiyor ama, temkinli olmakta fayda var.
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Bu bekletiler, gerek bizim üzerimizde gerekse dolaylı yoldan takımı etkiliyor. İyi takımız, çoşkumuz iyi, yakaladığımız enerji muhteşem. Benim de içimden galibiyet geçiyor ama, temkinli olmakta fayda var.
Haklısın...
Ama takım iyi, yakaladığımız enerji muhteşem, coşkumuz da iyi diyorsun...
Bırak da beklentiler yüksek olsun (:
Hem yüksek beklenti denilen nedir ?
Bursa'yı yenmek (:
Yorum