Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İstanbuldan gece yola çıkıp sabah 'ten 11'3 kadar sıra bekleyip 11'de o izdihamda bilet alma şansını yaklaayan insanlar biri olmak nasip oldu. 2.30 - 3 gibi inşallah maça geçip kazanaıp döneceğiz.
    öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
    MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
    BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• kaldı 2 saat hayırlısı ile bi atlatalım önümüz açık beraberlik fena sayılmaz inşallah yeneriz
      Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• Ben maçı yarın zannediyordum, dün akşam okuyorum buraları diyorum "Allah Allah, millet niye maç havasına girmiş"

Maçın ilk yarısını da izleyemeyeceğim, takımımıza güveniyorum fakat oynadığımız oyun biraz tedirgin ediyor beni.
        Umarım fazla zorlanmayız, gerçi bursasporun orta sahasının bizi zorlayabileceğini de düşünmüyorum.

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kocaeli maçı gibi olur mu tribün
          benim de aklıma direk o geldi

En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 13.11.2010, 14:16.

Yorum

• Maça 1 S. 50 Dk. Kaldı

Yorum

• kayacağız Bursaya affı yok

Yorum

• İlk olarak Bahadır Kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                benim de aklıma direk o geldi

http://www.youtube.com/watch?v=Tc1m6cl3myg
                kale arkasındakilerden birisi benim ama ben sahaya atlıyamadımm

Yorum

• Zamanın geçmesini istiyorsanız, açın TRT 1'i Adanaspor - Orduspor maçını seyredin, gayet güzel ve zevkli bir maç oluyor.

Bende nedense hiç heyecan yok, maça gidememek içimde ki tüm şevki kırdı desem yeri galiba.

Yorum

• İlk olarak Harun_ayar_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kale arkasındakilerden birisi benim ama ben sahaya atlıyamadımm
                    keşke atlasaymışsın

Yorum

• İlk olarak mekatronik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      alalım şu maçı ya. jaja olur alan olur farketmez. ivankov tamda jajalık ama. uzaktan uzaktan alır. yeterki kaleyi bulsun o toplar. çok ümitliyim ya
                      evet bence de. Jaja bugün ivankovun kalecilik kariyerini sona erdirebilir.

Yorum

• İyi haberlerinizi bekliyorum , ucakta olacagım için macı izleyemeyeceğim .

Yorum

• Evet arkdaşlar ben yavaş yavaş çıkıyoruum alıcagııızz bu maçı herkese iyi seyirler.

Yorum

• Siz dinleyin beni, açın TRT 1'i. Adana şimdi bir tane attı şaibeli bir gol, süper zevkli maç....

Vakit nasıl geçiyor anlamazsınız....

Yorum

• Allah'tan tek dileğim bugün şu bursa'yı eze eze yenip, farklı bir galibiyet alıp şu şeref yoksunu taraftarlarının bir kez daha avuçlarını yaladığını görmek.

Ne olur bugün bu isteğim olsun.. Bugün alınacak farklı bir galibiyet Trabzonspor taraftarlarına verilecek en büyük hediyedir.. Hele Bursa'da yaşayanlara..

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Siz dinleyin beni, açın TRT 1'i. Adana şimdi bir tane attı şaibeli bir gol, süper zevkli maç....

Vakit nasıl geçiyor anlamazsınız....
                                Bence şaibeli falan değil abi , gol kararı cıkmasaydı şaibeli olurdu yardımcı iyi yakalamış

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X