İstanbuldan gece yola çıkıp sabah 'ten 11'3 kadar sıra bekleyip 11'de o izdihamda bilet alma şansını yaklaayan insanlar biri olmak nasip oldu. 2.30 - 3 gibi inşallah maça geçip kazanaıp döneceğiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Ben maçı yarın zannediyordum, dün akşam okuyorum buraları diyorum "Allah Allah, millet niye maç havasına girmiş"
Maçın ilk yarısını da izleyemeyeceğim, takımımıza güveniyorum fakat oynadığımız oyun biraz tedirgin ediyor beni.
Umarım fazla zorlanmayız, gerçi bursasporun orta sahasının bizi zorlayabileceğini de düşünmüyorum.
Yorum
-
benim de aklıma direk o geldiİlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKocaeli maçı gibi olur mu tribün

En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 13.11.2010, 14:16.
Yorum
-
kale arkasındakilerden birisi benim ama ben sahaya atlıyamadımmİlk olarak Bahadır Kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
keşke atlasaymışsınİlk olarak Harun_ayar_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekale arkasındakilerden birisi benim ama ben sahaya atlıyamadımm
Yorum
-
İlk olarak mekatronik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealalım şu maçı ya. jaja olur alan olur farketmez. ivankov tamda jajalık ama. uzaktan uzaktan alır. yeterki kaleyi bulsun o toplar. çok ümitliyim ya
evet bence de. Jaja bugün ivankovun kalecilik kariyerini sona erdirebilir.
Yorum
-
Allah'tan tek dileğim bugün şu bursa'yı eze eze yenip, farklı bir galibiyet alıp şu şeref yoksunu taraftarlarının bir kez daha avuçlarını yaladığını görmek.
Ne olur bugün bu isteğim olsun.. Bugün alınacak farklı bir galibiyet Trabzonspor taraftarlarına verilecek en büyük hediyedir.. Hele Bursa'da yaşayanlara..
Yorum
-
Bence şaibeli falan değil abi , gol kararı cıkmasaydı şaibeli olurdu yardımcı iyi yakalamışİlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiz dinleyin beni, açın TRT 1'i. Adana şimdi bir tane attı şaibeli bir gol, süper zevkli maç....
Vakit nasıl geçiyor anlamazsınız....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum