Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
-
- Ünal Hoca'nında Hakkını Yemiyelim
Senide Tebrik Ederiz Ünal Hocam..
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Yattaradan Umudu Kestim..Alanzihonun İse İç Saha Maçlarında Yedek Kalması Taraftarıyım..
Kesinlikle Katılıyorum.Ceyhununda kendine çeki düzen vermesi gerekir.Cale yerinede bir adam bulduk mu Fırtına Kasırgaya dönüşür."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
- Vedersonu Alsaydık İyi Olucakmış
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İkinci yarıda ileriye oynamaya başlayınca oyunu çözdük. Engin ve Jaja kendi evimizde mutlaka kadroda olmalı. Bu tip oyuncular olmadan (güçlü ve hırslı) rakibi baskı altına alamayız.
İlk yarıda değinmiştim seyirciye(bağırmadığı için taraftar olamıyor) Şenol Güneş çok net dille mesajı gönderdi. Eminim benim gibi tv başında bağıranların ve seyirciye sitemde bulunanların sayısı azımsanmayacak sayıdadır.
Etkisi olmayan sayısız taraftar grubu... Herkes ayrı telden çalıyor.Acilen profili değiştirmemiz lazım."Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
-
Bizde Şenol Hocadan.!İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol hoca ilk yarıda ki taraftardan şikayetçi.Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum