Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak muts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    inşallah bugünden sonra liderliği kimseye bırakmayacağız...

Insallah.....
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Şenol hoca ilk yarıda ki taraftardan şikayetçi.
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• şu an o kadar mutluyum ki ...

Yorum

• - Ünal Hoca'nında Hakkını Yemiyelim Senide Tebrik Ederiz Ünal Hocam..
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            - Yattaradan Umudu Kestim..Alanzihonun İse İç Saha Maçlarında Yedek Kalması Taraftarıyım..

Kesinlikle Katılıyorum.Ceyhununda kendine çeki düzen vermesi gerekir.Cale yerinede bir adam bulduk mu Fırtına Kasırgaya dönüşür.
            "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
            "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• 2. yarıdaki takıma yan bakılmaz..
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• gençlerbirliği teknik direktörünün maçtan önce Trabzonspora farklı bir taktik uygulayacağım demişti sanırım 7 yememek için bir taktik uyguladı tebrik etmek lazım 3 yedi...
                TRABZONSPOR
                iyi ki varsın Eren Bülbül...
                İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Ben 1. golde kaleci onurun hatası olduğunu düşünüyorum. Her zaman toplara çıkan adam çıkması gereken pozisyonda yerinde durdu. Top havalanmış havada birkaç saniye kalmış orada çıkıp topu alması gerekirdi. Golü yedik oradan. Bunlara dikkat etmesi gerekiyor onurun.

Yorum

• Ah Şenol Hocam az daha yakıyondun bizi.
                    Manisa maçından sonra kazanan takımımı bozmamakla hata yaptım diyorusun ama yine aynı hataya devam ediyorsun.
                    ALLAH'a şükür kazanmasını bildik.
                    Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• - Vedersonu Alsaydık İyi Olucakmış
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Arkadaslar macin ozetini youtube veya benzeri bi seteye koyabilicek bi arkadas var mi?
                        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İkinci yarıda ileriye oynamaya başlayınca oyunu çözdük. Engin ve Jaja kendi evimizde mutlaka kadroda olmalı. Bu tip oyuncular olmadan (güçlü ve hırslı) rakibi baskı altına alamayız.

İlk yarıda değinmiştim seyirciye(bağırmadığı için taraftar olamıyor) Şenol Güneş çok net dille mesajı gönderdi. Eminim benim gibi tv başında bağıranların ve seyirciye sitemde bulunanların sayısı azımsanmayacak sayıdadır.

Etkisi olmayan sayısız taraftar grubu... Herkes ayrı telden çalıyor.Acilen profili değiştirmemiz lazım.
                          "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şenol hoca ilk yarıda ki taraftardan şikayetçi.
                            Bizde Şenol Hocadan.!
                            Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• Cale napay ya ?

Yorum

• Her şeyden önce takımın geri düştükten sonra 70. dakikaya kadar bile oyun disiplininden kopmayıp oyunu çevirmesi bence çok güzel bir olay. Bu oyuncularımıza ayrı bir güven verecektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X