Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kimse yazmamış ben yazayım...

Bu tribünleri görünce beynime kan fışkırıyor...

Özellikle maraton vede kapalı tribünde çok büyük boşluklar vardı...

İlk yarı taraftarımız resmen maçı sinema kıvamına getirdi...

Yani şu takımı ateşlemeyeceksek şu maçlara ilgi göstermeyeceksek...

Vallahi bize şampiyonluk hayal...

Maç öncesi stadyumu tribünleri gösteriyor..

Herkesin elinde poşetle çekirdek...

Herkes kemirip duruyor..

İddaa ediyorum Trabzondan başka dünyada hiç bir tribünde bu kadar çekirdek tüketilmez..

Yahu vallahi billahi ekran başında çıldırıyoruz...
    Eski kullanıcı adı: olikos61
    Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
    Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Burak'ı taraftarın kabullenmesi gerek. Attığı golden sonraki sevinci Burak'ın takımı ne kadar sahiplendiğini açıkça gösteriyor.
      abi Burak çok güzel gülüyor ve buna bana sempatik geliyor..ayrıca onun oyununu iştahlı diye tanımlayabilirim, evet gerçekten çok iştahlı

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benim icin Bu takimin ana Iskeleti Onur,Egemen,Serkan,Selcuk ve ara sira dinlendirmesi sartiyla Colman.Geri kalan pozisyonlar Senol Hocanin taktigine göre belirlenir.Ama bu oyuncular sakatlik veya ceza durumu olmadigi süre ilk 11 yeri hazir.

Bide bu macta cok dikatimi cekti bizim oyuncular dogrudüzgün Kafa topuna cikamiyorlar.Selcuk onca güzel orta kesti cezasahasina ama Jaja haric dogrudüzgün kafa vuran olmadi.Ne Timing dogruydu ne isabet nede yeterince güc yoktu kafa vuruslarinda.
        Egemeni bole cok hırslı vs diye takım iskeletine koymaya karsıyım.
        ne yazık ki egemen pozisyon alma konusunda cok kotu. hırsına lafım yok ama glo nun yerini alamaz. ben olsam defsnta glo mustafa denerim.
        takım iskeleti de onur cale glo serkan selcuk colman dır
        Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
        İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Serkan ve Engin muhtesemdi.Umarim Hiddink de kesfetmistir bu ikiliyi.

Yorum

• İlk yarıda geç çıkmamızda Mustafa'nın rolü olabilir mi mesela?
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Kimse belirtmiyor ama korner ve faullerde cok tehlikeliyiz.Frikik olunca eskiden atamayız diyordum şimdi ise penaltı olmuş gibi seviniyorum .Selcukta kendini geliştirmiş Yattara gibi ortalar açıyor

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ceyhun iyi kullanılır ve maçlara psikolojik olarak iyi hazırlanması sağlanırsa Trabzonspor'un bir numaralı asistçisi olur . Kötü bir devrenin faturasını tek futbolcuya kesmek doğru değil . Orta alanla savunma arasında oynatılmaya çalışılması bana göre doğru değil ancak Şenol hocanın takdirine de saygı duyuyorum . Fakat taraftarında bu fiziksel özelliklerde bir orta alan savunmacısı yetiştirmenin kolay olmadığını bilmesi gerek .

Ceyhun eğer hamle zamanlamalarını oturtabilir ve o bölgenin pozisyon alan tecrübesini geliştirirse bir ön alan savunmacısı olarak tek uzun pasları daha verimli kullanma şansını yakalayacağız ki bu da özellikle iç saha maçlarında sorun olabilen oyun tempomuza iyi anlamda katkı sağlayacaktır .

Yorum

• İlk olarak zifandir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu akşam bi kere daha gördük ki kapanan takımlara karşı topu oyuna hızlı sokabilen - buna stoper de dahil - cabuk dusunebılen ve dusundugunu süratle icraate döken adamlara ihtiyaç var..bkz.JAJA-engin

Ceyhun iyidir hoştur ama oyun görüşü çok kısıtlıdır ve tek meziyeti orta sahada top kapmaktır ki bugun onu da yapamamıstır....
                  İyi bir Colman ve Selcugunuz varsa ceyhun el freni vazifesi görür hele ki kapanan takımlara karşı....

Biz yeri gelecek yine 3 ortasaha ile oynayacagız mesela inönüde , ama su bi kere daha gorulmustur ki bu adam ceyhun olmamalıdır.Devre arasında bize bir solbek bir de canavar gibi bi ortasaha lazım ...

Engin olmadan da o sol kanadın işlemesini beklemek hayalcilik olur....

Alanzinho'ya gelince skor avantajı yakalanan maclarda oyuna sonradan girer spektaküler hareketler yapar başka da bir katkısı olamaz hele hele fızık gucune dayalı kapanan takımlara karşı....Artık ısrar edilmemeli diye dusunuyorum.....
                  Açıkcası Ceyhun'u ben begeniyorum hee o olmazsa Barış var bence cok yetenekli ve hırslı biri

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Hoca'nın kadro seçimi yanlıştı bunu kabul etmek lazım rakibin nasıl bir oyun oynayacağı da belliydi böyle maçlarda topa hakim, isabetleri pasları olan ve hızlı oynayan oyuncuları tercih etmemiz gerekirdi ilk yarı bu tarz oyuncu eksikliğinden tempomuzu bir türlü artırmadık ayrıca G.b'nin özellikle 2.bölgede yaptığı pres oyun kuramamamıza neden oldu özellikle Selçuk, Colman gibi oyuncularımızı iyi kilitlediler hücumdaki oyuncularımızın da organize olamaması,sorumluk almamaları, hareketsiz oluşu Gençlerbirliği'nin ekmeğine yağ sürdü sonuçta ilk yarı çok pasif bir Trabzonspor izledik. Bir de geriden oyun kurma görevini Mustafa Yumlu'ya verilmesine anlam veremedim teknik kapasitesi düşük ve pasları sert olan bir oyuncu Mustafa ayrıca ağır oynuyor bu görevi Egemen'in yerine getirmesi gerekirdi gelecek haftalarda bu durum umarım değişir.
                    İkinci yarıda ise beklediğimiz Trabzonspor sahnedeydi Selçuk sazı eline aldı takımı hücuma sürükledi, Serkan bindirmeleriyle rakibin sol tarafını çökertti. Burak hareketliliğyle ve fizik gücüyle rakip savunmanın dengesini bozdu, Jaja akıl dolu paslarıyla ve hızlı oyunuyla tempomuzu artırdı, Engin taşıdığı toplarla sol tarafa hareket getirdi tüm bunlar maçı kazanmamızı sağladı rakibin de zaten bu oyuna karşı yapacağı bir şey yoktu. İkinci yarı göstedikleri performanstan dolayı oyuncularımızı kutluyorum hep böyle devam etmemiz dileğiyle...
                    Trabzon SK 1967
                    #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Transfer başlığında çoğu kez üzerinde durduğumuz fiziksel yeterlilik ve uzun boylu futbolcu tercihleri meselesi var . Takip edenler bilir .

Bunun faydalarını anlatıyoruz ama bir yerde somut örnekler konuyu desteklemeli .

Alanzinho eğer konu sadece top tekniği ise Jaja kadar iddialı bir isim . Ancak top tekniğini konuşturan günümüzde fiziksel dayanıklılık olunca Alanzinho kalabalık ortasahalara karşı sınıfta kalıyor .

Jaja'nın top kontrolünde rakibe avantaj kaptırdığı pozisyonlarda fiziğini nasıl konuşturduğunu çok iyi takip etmek gerek .

Asıl altını çizmek istediğim konu ise Jaja'nın duran topta rakip için bir tehlike unsuru olabiliyor olmasıdır . 190 lık boy , kıvrak bir zeka ve top tekniği ile birleşince ortaya çıkan bir Fatih Tekke golü oldu .

Günümüz futbolunda , bilhassa üst düzey müsabakalarda gollerin en az yüzde 30'unu duran toplar sonucu geldiği düşünülürse Ceyhun Jaja gibi topçuların önemi bir kat daha artıyor .

Standart bir taktik kurgu da rakip cezahasına 5-6 oyuncu ile giderken 5-6 futbolcununda bir an boş kalsa golü atabilecek tehlikede olması şampiyonluk gibi ince hesaplarla ulaşılabilecek seviye için takımda aranması gereken ön koşullardan biri olmalıdır .
                      2. golümüzde aklıma geldi, 4-5 sene öncesinin feneri gibiyiz nerdeyse her 10 duran topta bir golümüz var ve kafa vuracak , iyi zıplayan Burak, Egemen, Umut, jaja, Mustafa,Giray gibi oyuncularımız var...birini tutsan öbürü çakar kafayı...tabi bir de ortaları kafaya yapıştıran Selçuk faktörü de var...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İlk yarıda geç çıkmamızda Mustafa'nın rolü olabilir mi mesela?
                        Geç çıkmamızdaki problemi biraz önce belirtmiştin zaten Geç çıkmaktan ziyade çıkacak sağ çizgiden başka yerimizin olmayışıydı. Oraya da önlem alınınca çıkacak yerimiz kalmadı. İkinci yarıyı hatırlarsak sağda Serkan ile solda Engin ile göbekte de Jaja ile çıkma şansımız vardı ve bir çok kez ters top atabilme şansımız oldu. İlk yarı bana eski Yattara'lı formu hatırlattı. At sağ tarafa olursa olur olmazsa ne yapalım..

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ceyhun iyi kullanılır ve maçlara psikolojik olarak iyi hazırlanması sağlanırsa Trabzonspor'un bir numaralı asistçisi olur . Kötü bir devrenin faturasını tek futbolcuya kesmek doğru değil . Orta alanla savunma arasında oynatılmaya çalışılması bana göre doğru değil ancak Şenol hocanın takdirine de saygı duyuyorum . Fakat taraftarında bu fiziksel özelliklerde bir orta alan savunmacısı yetiştirmenin kolay olmadığını bilmesi gerek .

Ceyhun eğer hamle zamanlamalarını oturtabilir ve o bölgenin pozisyon alan tecrübesini geliştirirse bir ön alan savunmacısı olarak tek uzun pasları daha verimli kullanma şansını yakalayacağız ki bu da özellikle iç saha maçlarında sorun olabilen oyun tempomuza iyi anlamda katkı sağlayacaktır .
                          Ceyhuna büyük haksızlık yapılıyor, takımda az da olsa kötü oynama lüksü olmayan tek oyuncu gibi duruyor ve hemen hocanın kementini yiyor.. Ceyhunda kötü oynadığı maçlarda da ısrar etmek lazım..

Yorum

• ilk yarı hatalı kadronun doğurduğu sonuç.. ikinci yarı düzgün müdahalenin getirdiği oyun ve skor.. maçın özeti bu şenol hocanın kararları..

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ceyhuna büyük haksızlık yapılıyor, takımda az da olsa kötü oynama lüksü olmayan tek oyuncu gibi duruyor ve hemen hocanın kementini yiyor.. Ceyhunda kötü oynadığı maçlarda da ısrar etmek lazım..
                              Biri üçüncü ligde diğer standard ta yıldız olmayan bir takım oyuncusu iken üzerinde durduğum iki futbolcuydu Fellaini ve Ceyhun . Benim görüşüm halen değişmedi biri büyük sürpriz yapan milli takım performansı ile arka bahçeden ön bahçe Premier lige transfer oldu . Biz hala bekliyoruz .

Yorum

• Bu arada yedigimiz gol de bariz ofsayt.
                                Yan hakemin carpmayı fark edip etmemesi onemli degil.
                                cunku kalecinin onunde o sekilde duran birine top carpmasa da bariz ofasyt.
                                yan hakemin bunu atlaması bize pahalıya mal olmadı neyseki
                                Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                                İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X