Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Acun Ilıcalı’nın AA muhabirine yaptığı açıklama şu şekilde,
    “Haftasonu oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi hakkında tahmin yürütmek istemediğini söyleyen Ilıcalı: "Ben maç hakkında tahminde bulunmak istemiyorum. Uğursuzluk getiriyor. Çünkü daha önce iki üç kez tahminde bulundum ve üçünde de Fenerbahçe kaybetti. Bu yüzden bu konuda tahminde bulunmuyorum. Ama tabii bugün Fenerbahçenin favori olması bu maçı kazanacağı anlamına gelmiyor. Eğer Fenerbahçe iddiasız Trabzonspor’u Kadıköy'de yenemiyorsa futbolda her şey olabilir demektir" diye konuştu.

»
    Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafından Düzenlenmiştir.
    » Mesajın forum kurallarına uygun olmadığı tespit edilmiştir (Genel Kurallar).
    » Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajları düzenleme ve silme hakkına sahiplerdir.
    » Foruma üye olan herkes
    Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    » Gerekli durumlarda itirazlarınız için:
    bordomavi@bordomavi.net
    En son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 20.10.2010, 22:14.

Yorum

• ona fb *gs derbısını sordular kım kazanır dıe o da cvp veremem cunku fb ıddasız trabzonsporaa puan vererek sampıyon olamadı felan dedı
      Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Acun Ilıcalı’nın AA muhabirine yaptığı açıklama şu şekilde,
        “Haftasonu oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi hakkında tahmin yürütmek istemediğini söyleyen Ilıcalı: "Ben maç hakkında tahminde bulunmak istemiyorum. Uğursuzluk getiriyor. Çünkü daha önce iki üç kez tahminde bulundum ve üçünde de Fenerbahçe kaybetti. Bu yüzden bu konuda tahminde bulunmuyorum. Ama tabii bugün Fenerbahçenin favori olması bu maçı kazanacağı anlamına gelmiyor. Eğer Fenerbahçe iddiasız Trabzonspor’u Kadıköy'de yenemiyorsa futbolda her şey olabilir demektir" diye konuştu.
        Doğru söylemiş bizim iddiamız varmıydı ?

İddiasız olan Trabzonsporu yenemeyen Fb iddialı Trabzonspor geldiği zaman ne hallere düşer kim bilir

Ben düşünmek bile istemiyorum
        En son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 20.10.2010, 22:15.
        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
        Real Madrid
        Manchester United
        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• acun dogru soylemis..bizim hicbir iddiamiz yoktu yenemediler bile..oda biliyorki iddiamiz olsa sittin sene yenemezler
          tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Acun bizim takımı ağzına almasa çok iyi olacak uyuz ediyor ,

Yorum

• İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu sozu kim soylemis?
              davut dişli eski fb asbaşkanı samanyolusporda yorumcu

Вы попали по адресу!

Yorum

• Yanlış gelmedi banada söyledikleri Ama dinlemeğe değmez zaten bu adam..

Yorum

• Acun Ilıcalıya gerekli cevabı Kasımpaşa maçında taraftar olarak verdik.

Onur söylemiş olduğu sözlerden sonra

»
                  Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafından Düzenlenmiştir.
                  » Mesajın forum kurallarına uygun olmadığı tespit edilmiştir (Genel Kurallar).
                  » Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajları düzenleme ve silme hakkına sahiplerdir.
                  » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
                  » Gerekli durumlarda itirazlarınız için: bordomavi@bordomavi.net
                  En son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 20.10.2010, 22:15.
                  Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                  Real Madrid
                  Manchester United
                  twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Bu macta takimin ve taraftarin sampiyonluk havasinda olup olmadigini görecegim.

Imzamda yazili zaten,avni akerde bir taraftar-takim bütünlesmesi olmadigi sürece sampiyon olmamiz bana göre mümkün degil.

Lig sonuna kadar avni akerde 1 bilemedin 2 macta puan kaybetme lüksümüz var,yenilme lüksümüz ise kalmadi.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak uzungollee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      davut dişli eski fb asbaşkanı samanyolusporda yorumcu
                      ya bosver o kolpayi .. salla onu.. o , yemen eksioglu ve ayyas senheri adam yerine koyup sinir olmaya deger mi be kardesim,,

onu fbde bile adam yerine koyan yok.. o ve onun gibi y,.saklar boyle sozlerle gundem olmanin derdinde olan adamsilar .. ciddiye almaya gerek yok
                      En son ESER tarafından düzenlendi; 20.10.2010, 21:56.

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben hazırlık maçlarından beri havaya girdim Cafer abi. Ersun Yanal'ın ilk dönemlerinden sonra, hatta Şenol hoca takımın başına geçtikten sonra daha havalı, daha tempolu ve daha çok pas yaparak oynuyoruz. Ben bu takımı izlemekten büyük keyif alıyorum.

Kayserispor maçında takımı iyi bulmadım sadece. O maç dışında her maç gayet iyiydik. Manisaspor'a yenildiğimiz maçta dahi girdiğimiz pozisyonlar oldukça fazlaydı.

Elbette temkinli olmak gerekiyor. Ama şampiyon olacağım diyorsan üç atıp bir sayıp geçeceksin.

Ki şampiyon olacağız.
                        evet 2 senedir en istikrarlı takımız. bu sen en iyi oynayan takımız.
                        kayseri ve antalya macları haric.
                        kayseride de 2 takım da oynamadı. senol hoca ve şota kardesligi
                        Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                        İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Kasımpaşa maçıyla bu ligde herkesi perişan edebilecek bir futbol oynadığımızı kanıtladık bana göre. Her ne kadar Kasımpaşa kötü bir takım olsa da, her ne kadar Yılmaz Vural'ın bazı taktiksel hataları fark atmamızı kolaylaştırdıysa da bana göre güçlü pas trafiğimizle Süper Lig'deki her takımı kendi sahasına mahkum edebilecek seviyedeyiz.

Gençlerbirliği kötü bir dönem geçiriyor. Bu sebeple rehavete girebiliriz belki ama Manisa ve Kayseri maçları gibi bir maç geçirmeyeceğimize inanıyorum. Eser geçeriz
                          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Gerekeni yapacağız
                            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                            As Roma
                            Francesco Totti "10"
                            Twitter:cemtotti61

Yorum

• herkes bizi çıkış maçı olarak görüyor
                              ( biz bunun bilincinde olursak ve ciddiyetten bi an bile kopmazsak başarılı oluruz.
                              yeterki takım olalım kimse çıkıp show yapmaya kalmasın
                              herkes takım için çalışırsa 3 puanı rahat alırız.
                              ben artık takımıma güveniyorum bencil oynamıyor.
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Konsantirasyon galibiyet anahtarı
                                ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                                KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X