Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
-
güzel bir galibiyet oldu buna bu hafta ihtiyacımız vardı.
Yorum
-
Pardonda Serkan'ın 3. goldeki asisti nasıl bi asisttir öle bravo bravo bravo

2010-2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..
https://twitter.com/U_TS1967
https://www.facebook.com/ugurodabas1967
Yorum
-
- Sağda Serkan Solda Engin Oldumu Sağlı Sollu Geliyoruz..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Hobaaaaaaaaa...........İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer zaman yazmam böyle şeyler ama en az 3 gol bulacağımızın garantisini veriyorum sizlere. Biri duran toptan.
Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
Iyi tutturmusumİlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTahminim 3-1
Umut , burak , alanzinho
. Alanzinhoda haftaya atar artik .
Yorum
-
Her dedine katiliyorum ama bence Glo +Giray oynar gelecek hafta.Glo hazir degilse Mustafa+Giray oynar.İlk olarak karaman6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu kadroya engini ve jajayı yazın, burak oynar ama sağ açık değil...serkan yattarayı ve burağı kesti...umut oynar...duruma göre teo...haftaya glo+mustafa oynar. egemen sol bek oynar.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum