ben takımı beğendim kim ne derse desin,tek tarflı bakmamak lazım, kayseri çok iyi alan kapatıyor boş alan neredeyse hiç bulamadık
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Maçın 30 civarı dakkasında burak' a atılan topsuz alanda tekmeye verilmeyen %100 kırmızı kartıda yanına koyun bence.İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlınan bir puana şükredin. Hakemin hediyesi.
.
Maça gelirsek giray kırmızı yedi diye teofiloyu oyundan almak ne demek şenol hocam ?
3 defans oyna?kazanamıyorsan kaybet inan.
Yattara oyuna girdikden sonra hiçbirşey yapamadı bu aradaSanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Yattara maçı kazanamamamızın suçlusu değil,İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSuçlu Yattara mı oldu şimdi. Hepsi kötüydü işte, Engin hariç.
ama takım 10 kişi kenarda top bekliyor, böyle bir mantık olabilir m, oyuna girdikten sonra oynamayacak her maç 11 de çıkarım mantığında olacaksa varsın hiç oynamasın, Engin en iyisiydi takımın, bu arada maçtan önce Kayseri bizi dağıtır diyenler vardı, biz iyiy oynuyor ama çok kapanan takımlara gol pozisyonunda sıkıntı çekiyoruz,
ilk yarı kayseri 10 kişi defans yaptı top bizdeykenBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
istemiyorum arkadas bu takimda engin ve buraki istemiyorum takimi bozuyorlar insanlarin bize sempati ile bakmasini engelliyorlar bu kadar olabilir her pozisyonda konusuyorlar her pozisyonda kendi takimlarini bozduklarindan haberleri yok senol hoca 2. yariya kadar nasil sabretti buraka inanamiyorum yaa takim cok kotu ama cok kotu bu kadar olabilir sinirimden agladim yaa bu kadar olabilir 2 tane ahlaksiz futbolcudan ne bekliyoruz bilmiyiorum
Yorum
-
Haftaya BJK maçı var en son onu izle öyle bırakİlk olarak Turan AKYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu takımı tuttuğum güne artık geröekten lanet okuyorum evimde kırılmadık eşya bırakmadım...ne olacak bu halimiz bu çilemiz...bu kadar mı ruhsuzluk olur ya....bitti artık maç muç izlemem daha...
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
70 dk oynayan adamlar gol atmayı bırak pozisyona giremeyecek sonra suçlu yattara olacak hemi? Brakın la bu işleri nerenizle izliyonuz siz bu maçları anlamıyorum...
şenol hoca o kaptanlık pazubandını yattara dan alıp selçuk'a verdin ya inşallah elinde kalmaz o bant... hadi geçmiş olsun...En son Samet Metin tarafından düzenlendi; 26.09.2010, 17:31.
Yorum
-
Hafta başında Şenol Güneş rotasyon'a gidiyor haberlerini okuyunca -eyvah- demiştim. Yani tamam rotasyon'a git ve faydası olmayan oyuncuları kenara al, ama ilginçtir yine bir Şenol Güneş hastalığına denk geldik. İyi oyuncu takımda kesilir, kötü oynayan, takıma katkısı oyuncular sahaya sürülür. Sağolsun Şenol Güneş kendi yarattığ iyi gidişi yine kendi yanlış tercihleriyle yok etti. Alanzinho ve Buraktan medet umuyorsan bu sonuç gayet normal.
Yorum
-
bu saaten sonra bu takımın toparlanmaya gücü ve isteği kaldımı?Colman ın kaç haftadır ne yaptığını göen varmı?Bursaspor ne yatığını biliyor ne istediğini de!iyi oynamıyor ama o topu 3 direğin içine sokuyor!Bizdede Teo bey milli takıma seçilmiş bunun havası konuşuluyor!Banane Teonun nereye seçildiğinden bana ne onun Kolombiyadaki attığı golden.Bana burda yaptığı yapacağı lazım.İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYenmek,yenilmek değilde bu etkisiz,vasıfsız,hareketsiz oyun insanı üzüyor...
Bir an önce toparlanmamız lazım...
Hayden uşaklar....
Yorum
-
Hepinize Yazıklar Olsun..Puan Farkı 7 oldu...Anca uzaktan bakarız beyler uyanın Trabzonspor devri kapandı...Dua edin düzmece bir ofsaytle 1 puana seviniyolardır hepsi...Haftaya Bjk bu takımı kendi evinde 3'ler stadı yakarız..Ben bu takım çatlar dediğimde forumda aforoz ettiler beni görün eserinizle gurur duyun sayın Trabzonsporlu yöneticiler ve Şenol Güneş..Takım ısırıyormuş güldürmeyin beniölümüne trabzon !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum