Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yanlis kadro secimi ve isteksiz futbolla daha ne olsun arkadaslar.

Yorum

• Ceyhun - Colman - Selçuk üçlüsünün bozulduğu dördüncü maçta yedinci puan kaybı geldi. Geçmiş olsun!

Yorum

• Yenmek,yenilmek değilde bu etkisiz,vasıfsız,hareketsiz oyun insanı üzüyor...

Bir an önce toparlanmamız lazım...

Hayden uşaklar....

Yorum

• Alınan bir puana şükredin. Hakemin hediyesi.

Bu takıma ne oldu anlayamıyorum. Maçta müthiş bir gerginlik var yine de gol atmak için ciddi bir çaba yok.
          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Bu takımdan hiç bir halt olmaz....
            İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
            Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• bjkyi yenemessek uefa mücadelesi veririz artık.
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• bu takımı tuttuğum güne artık geröekten lanet okuyorum evimde kırılmadık eşya bırakmadım...ne olacak bu halimiz bu çilemiz...bu kadar mı ruhsuzluk olur ya....bitti artık maç muç izlemem daha...
                t.akyildiz

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bırakın artık bu işleri, kenarda bekleyen çıt kırıldım olup oyuna geç girdi diye oynamayacaksa gitsin evine, bu güne kadar bir tane isabetli kornerini hatırlamıyorum hep aynı şekilde kornerleri kullanıyor, orta yaparsa ön direğe alçak orta,

geçen hafta orta yapmadı gol oldu. Bu şekilde oynayacak adamlara değil kenardan geldiğinde takımı ateşleyecek adamlara ihtiyaç var,

Takımda Engin ve Burak gibi mücadele eden kimse yoktu
                  Suçlu Yattara mı oldu şimdi. Hepsi kötüydü işte, Engin hariç.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• kayserinin 2 puanını çaldılar...ortasahamız kayıp....colmana iyileştirmemi yapacaklar ne yapacaklarsa yapsınlar....
                    !

Yorum

• Hakem 1 puanı hediye etti

Yorum

• Beşiktaş maçında olası bi mağlubiyet bu takımı çuvallatır..
                        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• lig tvyi kapattırıyorum bursanın şampiyonlugunumu izliyecem

Yorum

• bu takimda burak gibi adamlar oynacaksa zaten o maci alsak bile macta cirkeflik yapmis oluruz. Bu adamin kendisine bile faydasi yokken ilk 11 de saha girip 70dk sahda kaliyor.
                            Hoca gecmisten hic ders almamis

Yorum

• Yaşasın "oturmuş kadromuz" !!!!!!!!!!!!!!! yihhuuuuuuuuuuuuuu

Yorum

• Hakem Allah seni bildigi gibi yapsin, korneri bile kullandirmadi adi herif.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X