Bizim Manisa yenilgimizin nedenlerinden biri artık eskisi gibi oynamamamız,rakibe top göstermeyen Trabzonspor orta sahasını şimdi elini kolunu sakkayan geçiyor,oyunu rakip alana yıkamıyoruz,Kaç pozisyon sayabilirsiniz 90 dakikada....
Bir diğer nedende ilk yarıda Manisanın 2000m bizden fazla koşmasıdır
2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana..... 2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi... 2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Forumun çoğunluğu ne düşünse tam karşıtını düşünüyorum Sivas maçında çok rahattım bu maç kazandım Manisa da yeni hocaları var olumsuz sonuçlar alabiliriz demiştimn bu maç yeneriz takım kendine gelir inşallah.
Ben olsam Ts-fb kupa finalindeki kadroyu sahaya sürerim. O kadro bence en ideal kadro. Teo ve yattara biraz dinlensin kayseri gibi takımlara mücadele gücüyüksek oyuncularla oynamalıyız.Defansta girayın yerine glowacki de hazır olursa oynamalı. Aslında burakın yerine yattara da olabilir fakat hiç mücadele etmiyor.
Ben olsam Ts-fb kupa finalindeki kadroyu sahaya sürerim. O kadro bence en ideal kadro. Teo ve yattara biraz dinlensin kayseri gibi takımlara mücadele gücüyüksek oyuncularla oynamalıyız.Defansta girayın yerine glowacki de hazır olursa oynamalı. Aslında burakın yerine yattara da olabilir fakat hiç mücadele etmiyor.
Kusura bakmayın ama Umut'un şuanda tek forvet oynaması takımı sadece geriye götürür.
Yorum