Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Colman,Selçuk,Ceyhun üçlüsünün oynamasını kastetmiş olabilir.

-------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

Bizim Manisa yenilgimizin nedenlerinden biri artık eskisi gibi oynamamamız,rakibe top göstermeyen Trabzonspor orta sahasını şimdi elini kolunu sakkayan geçiyor,oyunu rakip alana yıkamıyoruz,Kaç pozisyon sayabilirsiniz 90 dakikada....
      Bir diğer nedende ilk yarıda Manisanın 2000m bizden fazla koşmasıdır
      2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
      2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
      2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

zar zor bir maç napalım plaka degil 1:0 olsun bzim olsun
        ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

Kayserş maçında Umut yerine Engin Baytar,Giray'ın yerine de Glowacki değişikliği iyi olur bence.Hemen karamsarlığa düşmeye gerek yok.

Düne kadar yere göğe sığdıramadığımız oyuncuları şimdi yerin dibine sokmak da neyin nesiyse artık...

Yorum

İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Onur,Serkan,Glowacki,Egemen,Cale,Selçuk,Ceyhun,Colman,Yattara,Jaja,Teofilo

Engin de 18'e bir zahmet artık.
            Şuraya Ceyhun'u koymazsan bir 4-5 tane de Kayseri'den yeriz.

Yorum

Ceyhun'u koydum ben zaten.

-------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

1-0 razıyım 70. dakkaya kadar beraber 70 ile 80 arası bi gol çok güzel olur diye düşünüyorum : )
                Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

bu maç hedefimizin ne olup olmadığını gösterir

Yorum

Forumun çoğunluğu ne düşünse tam karşıtını düşünüyorum Sivas maçında çok rahattım bu maç kazandım Manisa da yeni hocaları var olumsuz sonuçlar alabiliriz demiştimn bu maç yeneriz takım kendine gelir inşallah.
                    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

Ben olsam Ts-fb kupa finalindeki kadroyu sahaya sürerim. O kadro bence en ideal kadro. Teo ve yattara biraz dinlensin kayseri gibi takımlara mücadele gücüyüksek oyuncularla oynamalıyız.Defansta girayın yerine glowacki de hazır olursa oynamalı. Aslında burakın yerine yattara da olabilir fakat hiç mücadele etmiyor.

Yorum

Cangele'yi durdurursak saorun yok, aksi halde isimiz zor.

.
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben olsam Ts-fb kupa finalindeki kadroyu sahaya sürerim. O kadro bence en ideal kadro. Teo ve yattara biraz dinlensin kayseri gibi takımlara mücadele gücüyüksek oyuncularla oynamalıyız.Defansta girayın yerine glowacki de hazır olursa oynamalı. Aslında burakın yerine yattara da olabilir fakat hiç mücadele etmiyor.
                          Kusura bakmayın ama Umut'un şuanda tek forvet oynaması takımı sadece geriye götürür.

Yorum

İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kusura bakmayın ama Umut'un şuanda tek forvet oynaması takımı sadece geriye götürür.
                            yok canım ortada bi kusur yok. Ben fikrimi söyledim sizin fikrinize de saygı duyarım.

Yorum

mücadele etmeyen oyuncunmuz cok olunca sahada yenilgi kaçınılmaz oluyor bence ceyhun oynamalı gerekirse barışda oynamalıdır.Şota yı seviyorum umarım biz şampiyon onlarda 2.ci olurlar,
                              @zafercalikoglu
                              @trabzonspor

Yorum

Umut oynarsa isimiz zor diye düsünüyorum.Bu macta Jaja gol atar insallah
                                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X