Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Engin 'e nazarmı değdi

Yorum

• yattara lazim bize. alanzinho degil

Yorum

• simdi maci seyredebilen varmi?
        yayin gitti veetle haric bi yayin varmi

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Zafer 1bucuk senedir hazir degil. Babasinin adi Adnan olsa, belki olurdu...

izzet takimda enginden basta kac tane futbolcunun babasinin adi adnan? hedefleri olan bir kulubde yetersiz olan birinin torpille futbol oynayabilecegini gercekten dusunuyor musun? yada senol hoca gibi bir insanin hakedene degil lobiyle is gorene kiyak gececegini?

zafer yelen geldigi gunden beri sakat, haliyle istenen seviyede degil ve kisisel sorunlarda yasadi. istenilen seviyede oldugu takdirde de gereken sansi bulur. ben yaklasimini subjektif buluyorum. olmasini istemek ile olmasi gereken arasinda fark var..

Yorum

• Alanzinho sen ne boka yararsin cay demle yahu..

Yorum

• bu mac 0:0 biterse sasirmam .....
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Maçı izleyemiyorum ama hoca 2. yarı çözecek gibi bir his var içimde

Yorum

• bu burak kaliteli olabilir ama karakter bakimindan bize uymayan futbolculardan

Yorum

• Ne ben Alan düşmanıyım nede siz Alan'ın avukatı olun.Kimse ile burada tartışmaya girmeye gerek yok.Alan bu takıma son yıllarda atılmış eeeen büyük kazıktır malesef.Nerdeyse 2 yılı doldu adam daha 2 maç üstüste oynamadı...
                    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Ben takımı beğendim.

Çok iyi pas yapıyoruz.

Tek sorunumuz organizasyonda.Yani ofansif anlamda pozisyon üretkenliğimiz çok düşük.

Yattara ve jaja bu sorunu bir nebze çözüyordu.

2. yarı Yattaranın girmesi gerekli bence.

Bu arada Kayseri çok sert oynuyor.Burağa atılan tekme %100 kırmızı idi.
                      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Kayseri'nin her atagi ofsaytti galiba..

Yorum

• ilk yarı bitti
                          Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• biz bumuyuz...nerde benim trabzonsporum.
                            Onur Recep Kivrak

Yorum

• Tempomuz yok, herkes uyuyor Engin dışında. Alanzinho gerçekten çok çok etkisiz.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• 2 yari alan cikmasi lazim ya umut ya yattara oyuna girmesi lazim bana göre
                                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X