Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu arada çirkeflikte ve kaypaklıkta istikrarından hiçbir şey kaybetmeyen tek takım tanıyorum o da Antalyaspor.
    Bunlara karşı yaşadığım en büyük haz 2 sene önce sağanak yağmur altında 2-1 iken son anda çevirdiğimiz maçtır.Hatta .
    Gökhan'ın 2 gol atıp devleştiği maç avni akerde...hele o son golde Ömer'in bacaklarının altından atılan golde taraftarın sevinmesi hala kulaklarımdadır...o ambians mükemmeldi
    ölümüne trabzon !

Yorum

• antalya macinin özet görüntülerini izleyebilecegim bir yer var mi acaba arkadaslar ????????

Yorum

• bir sağbek alsak da 4-4-2 oynasak.

----------------onur---------------

sağbek------glo------egemen-----cale

serkan-------selçuk----colman----engin

-------------teofilo-----jaja-----------

almazsak bari şöyle oynayalım.

-------------------onur-------------------

serkan-------glow-------egemen-----cale

-------------ceyhun----selçuk------------

engin(yattara)-----colman-------------jaja

------------------teofilo-----------------
        En son Hüseyin Gündoğdu tarafından düzenlendi; 31.08.2010, 15:43.
        "Tek yapılması gereken gençlerimize, çocuklarımıza inanmak, fırsat tanımak. Eğer iyi organize olunursa, iyi planlamalar yapılırsa mutlaka başarı geliyor."
        Mustafa Reşit Akçay

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kısa ve net Colman yoksa bizde yokuz.Takımın 5.vitesi..

İyide bu Colman senede kaç tane Colman gibi maç oynuyor ki?
          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İyide bu Colman senede kaç tane Colman gibi maç oynuyor ki?

Canı istediğinde mi yoksa rakip dişine göre olduğunda mı çözemedim

Yorum

• Maç sonlarında yapılan basın toplantılarında genellikle o gün başarılı olmuş-sivrilmiş oyuncular mikrofunun başına geçer.

Bu hemen hemen her takım sporunda böyledir. Bugün birisi, sonraki sefer başkası... Bu bir kural değil ancak gelenek olmuş (teamül de diyebiliriz).

Dün akşamki maçın ardından resmi sitedeki açıklamaları okurken dikkatimi çeken olay maç ile ilgili konuşan sporcularımızdı:

Colman ve Alanzinho... (Jaja da var, onun zaten ilk maçı, yani normal)

Yani dün akşam (genel anlamda) en çok eleştirilenler! Ters psikoloji sanırım...
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Benim ısrarla sol tarafa Cale'nin yerine ve Colman'ın alternatifi olacak bir adam alınması istemiştim. Zaten parada yok, kulüp borç içinde... Zira bu yönetim umut'u satmaya çalıştı ama onuda gene yüzlerine bulaştırdılar.

Egemen, dün bence sahanın yıldırzı idi... Özelliklede 2. yarı Cale'nin boşluklarını doldurmaktan kendi görev yerine gidemedi. Bu Cale, çok başımızı ağırtacak. Gene söylüyorum, adamda ne oyunu okuma var, ne de sahada yer tutmasını biliyor.Pozisyonunu kaybediyor, farkında olmadan içeri doğru(Egemen'e doğru) gidiyor. Sol taraf açıklar veriyor, arkasına atılan her top tehlike arz ediyor.

Arkadaşlar, Trabzonspor maçlarını iyi takip edin... Rakipler ısrarla soldan gemeye çalışıyorlar, neden acaba? Cale'nin önünde Umut oynasada bu gerçek değişmedi dün gece...
                En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 31.08.2010, 15:55.

Yorum

• Liverpool trabzonspor maçını izleyen toto süperlig teknik direktörleri sol kanadımızın zayıflığını gördükleri için sürekli soldan soldan geliyorlar cale nin yerine serkan gibi dişli rakibini yıpratan birisini almamız lazım egemen hangisine yetişecek.

Yorum

• Neyse bardağın dibi doluydu yenilmedik enazından Bu teselli olsun bize Takımımız sivas maçında affettrecektir kendini deyip işi tatlıya bağlayalım
                    '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• türkiye'de sol açık kaliteli oyuncular yok.
                      bizde hep sağdan gitmiyor muyuz?
                      gs ile oynayalım da bakın cale mi sırıtacak serkan mı?
                      "Tek yapılması gereken gençlerimize, çocuklarımıza inanmak, fırsat tanımak. Eğer iyi organize olunursa, iyi planlamalar yapılırsa mutlaka başarı geliyor."
                      Mustafa Reşit Akçay

Yorum

• İlk olarak hgundogdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        türkiye'de sol açık kaliteli oyuncular yok.
                        bizde hep sağdan gitmiyor muyuz?
                        gs ile oynayalım da bakın cale mi sırıtacak serkan mı?
                        Değerli kardeşim, senin bu mantığına göre Antalya sağ açığı dehşet bir adam. Öyle olmasaydı sol tarafımızdan bu kadar açık vermezdik...

Yorum

• Bu arada giray ölümcül hatalar yapıyor..

Yorum

• orası öyle ben genel konuştum abi.
                            yoksa dün serkan tita'yı durdurdu haklısın...
                            Mustafa Reşit Akçay

Yorum

• İlk olarak hgundogdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              orası öyle ben genel konuştum abi.
                              yoksa dün serkan tita'yı durdurdu haklısın...
                              Serkan titayı durdurdu toresi durdurdu stocku durdurdu babeli durdurdu daha saysammı renktaş

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Orta yol bulamaz mısınız ? Mesela, futbolcu formsuz olabilir ama bu hakemi ilgilendirmez.

Maçın sonu gelmiş Jaja frikik atacak. Baraj 6 metreye inmiş, Jaja ısrarla baraj yanaştı diyor işaret ediyor. Hakem Jaja'dan daha da ısrarcı "oyna" diyor da başka bir şey demiyor. Baraja bile bakmıyor. İş mi bu ?
                                Ve o Hakem en gec 4-5 hafta sonra yine macimiza verilir.

Hüseyin Göcek, Halis Özkahya, M.Abitoglu, Tolga Özkalfa gibi hakemlerin lisansli Hakem olmasi bile bu ülke futbolunun yüzkarasidir.

Mesela gecen sezona kadar Ilker Meral diye bir Hakem vardi. Hata yapardi ama begenirdim kendisini. Cünkü cizgisi ayniydi ama adam piyasada yok!!! Iste burasi Türkiye
                                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X