İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Doğrudur arkadaşım bir lafım yok dünkü maça istinaden yazdım sadece.. Yoksa iyi bir Yattaranın neler yapacağını hekes biliyor..Demek istediğim bir gol olsa bu kadar konuşulmazdı bazı şeyler.. Düne kadar bu forumda teofilo'da bu takımın topçusu değil diyenler de vardı bugün olsa maçı alırdık diyoruz... Bugün kızdığımız Alanzinho Kupa maçlarının yıldızıydı bence.. Umarım bir an önce tekrar forma girer takım.. Aranın iyi geleceğini umut ediyorum..Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.
-
Olabilir. Kötü de oynayacağız puan da kaybedeceğiz. Şenol Hoca da hata yapacak oyuncular da. Önemli olan direnci ve inancı kaybetmemek. Şenol Hoca'nın maçı sonu açıklamaları bu sinyali veriyor. Milli takım arası ilaç gibi geldi. Aradan sonra evimizde üst üste maçlar oynayacağız. Bu takım hala bu ligin favorisi.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
- Şu Favori Gösterilmek Korkutuyor Beni..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Puan kaybı çok önemli değil bence.Daha çok maç var ama bazı noktalar çok göze battı.Colman son maçlarda çok tutuk oynuyo sanki isteksiz gii çok ağır kalıyo çok pas hatası yapıyor.Bu haftaki liverpool yorgunluğumu bilmem ama orta sahaya mutlak kaliteli bir adam lazım.Oyun olarak biraz tutuk olsakta yine çok net pozisyonlar bulduk.Son vuruşlarda yine çok zayıf kaldık.Ben şahsen Jaja yı beğendim. Orta sahadan ileri top taşımada top kullanmada iyiydi .Hatırladığım iki şutu var.Toplara çok sert vuruyor, işimize çok yarayacak.Teo da gelince daha kolay olacak bizim için...
Yorum
-
Fanatik'ten Serhat Demirtaş'ın değerlendirmeleri;
Trabzonspor: Onur xx, Serkan x, Cale xx, Giray xx, Egemen x, Selçuk xx, Colman x (Dk. 59 Ceyhun), Alanzinho x (Dk. 77 Barış x), Jaja xx, Umut Bulut x, Yattara x (Dk. 68 Burak x)
Cale 2 yıldız
Egemen 1 yıldız.TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
Oyun bize hiç yakışmadı.Bu kötü oyuna rağmen büyük takımlığın gerektirdiği gibi fırsatını bulduğumuz,atamayanı döverler diye nitelendirilebilen 3 net pozisyonu golü çevirebilirdik ki bunu yorgunluğu değil beceriksizliğe bağlıyorum.Orta sahayı hiç bu kadar kötü görmemiştim.Jaja'yı çok beğendim.Adamda bir ağır ve umursamaz tavır var gibi duruyor ama poziyona girince hiç öyle boş bir adam olmadığını belli ediyor.
Egemen'e ayrı bir parantez açalım.Bir ara seri şekilde yerden kalkıp uçarak uzaklaştırdığı toplardan sonra yanındaki arkadaşlarını gırtlaklayacak diye düşündüm.
Kendimi avutacak asıl sebep Şenol hoca.Bugün gazetelerde bazı eksikler,sağlam rakip,yorgunluk,sıcak hava,elektrik kesintisi filan değilde ''demekki bazı şeyleri iyi anlatamamışız,büyük takımlık bu değildir'' cümlelerini okumak beni mutlu etti.
Herşeye rağmen kazanabileceğimiz bir maçtan 1 puan çıkardık.Bunun Sivas maçında olmasını istemezdim.Hem ders hem nazarlığımız olsun.En son Mehdi tarafından düzenlendi; 31.08.2010, 10:59.T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
Alan halı saha topçusudur bunu inkar etmeyin adam da takım oyunu diye birşey yok.Akşam girdiği 2 tane %100 gollük pozisyon var bunları atacaksın atamazsan eleştirileceksin senin işin bu hergün topla yatıp kalkıyorsunuz üstünede trilyonları alıyorsunuz Antalya gibi 3.sınıf takım ve başındaki 5.sınıf çoban mehmete şov yaptırmadan atacan o golleri.
Yorum
-
- Hepsini Anlarımda Alanzinho'nun O Son Vuruşu Ciddiyetsizliğini Tam anlamıyla Ortaya Koydu..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
hepimiz oyle umuyoruz. takim yorgunluguna veriyoruz.İlk olarak şampiyonum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğrudur arkadaşım bir lafım yok dünkü maça istinaden yazdım sadece.. Yoksa iyi bir Yattaranın neler yapacağını hekes biliyor..Demek istediğim bir gol olsa bu kadar konuşulmazdı bazı şeyler.. Düne kadar bu forumda teofilo'da bu takımın topçusu değil diyenler de vardı bugün olsa maçı alırdık diyoruz... Bugün kızdığımız Alanzinho Kupa maçlarının yıldızıydı bence.. Umarım bir an önce tekrar forma girer takım.. Aranın iyi geleceğini umut ediyorum..
umarim boslamislik degildir.Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
hoca bunu demisse icim cok rahatladiİlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyun bize hiç yakışmadı.Bu kötü oyuna rağmen büyük takımlığın gerektirdiği gibi fırsatını bulduğumuz,atamayanı döverler diye nitelendirilebilen 3 net pozisyonu golü çevirebilirdik ki bunu yorgunluğu değil beceriksizliğe bağlıyorum.Orta sahayı hiç bu kadar kötü görmemiştim.Jaja'yı çok beğendim.Adam da bir ağır ve umursamaz tavır var gibi duruyor ama poziyona girince hiç öyle boş bir adam olmadığını belli ediyor.
Egemen'e ayrı bir parantez açalım.Bir ara seri şekilde yerden kalkıp uçarak uzaklaştırdığı toplardan sonra yanındaki arkadaşlarını gırtlaklayacak diye düşündüm.
Kendimi avutacak asıl sebep Şenol hoca.Bugün gazetelerde bazı eksikler,sağlam rakip,yorgunluk,sıcak hava,elektrik kesintisi filan değilde ''demekki bazı şeyleri iyi anlatamamışız,büyük takımlık bu değildir'' cümlelerini okumak beni mutlu etti.
Herşeye rağmen kazanabileceğimiz bir maçtan 1 puan çıkardık.Bunun Sivas maçında olmasını istemezdim.Hem ders hem nazarlığımız olsun.Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
Jaja henüz durarak oynuyor, biraz daha hareketlenmeli. Belli kalitesi var
Hakem her zaman ki gibi karşımızdaydı. Baraj kurdurmaktan aciz, topu oynatmayan tarafa prim veren, kartlarını çıkartırken kendini düşünüp aman kazasız belasız atlatayım havasındaydı. Belki Antalyaspor başta sarı kart görse bu kadar sert oynayamayacak, ya da eksik kalsa biz daha etkili oynayacaktık. Oyunumuzu sık sık faulle kestiler ama ya çalınmadı ya da sadece düdük. Onların yanına kar kaldı. Djehoua mıdır nedir o bile Onur'a çalıştı durdu bu aciz eyyamcı hakem yüzünden
Tempomuz düşüktü. Bunun yorgunlukla ilgisi olabilir ama bence daha çok keyfiydi. Ne zaman önümüzde bir ara oluyor, herkes o tatil havasına giriyor, rehavet başlıyor
Bu takıma korakor ikili mücadele lazım. Sadece topun arkasına geçip rakibi seyrederek ve yanında refakat ederek bir kere varamayız. Özellikle ortasahada bunun eksikliğini çekiyoruz. Ne ikili mücadele, ne top kapma var. Biraz Colman yapmaya çalıştı ama o da kötü gününde olunca çıldıran bir futbolcu, az daha saha dışında kalıyordu
Son olarak takım oyunu demek sorumluluk almaktan kaçınmak değildir bunu birilerinin futbolculara anlatması lazım. Keyfi durumların bitmesi, disiplinin ve Trabzonspor'da oynamanın farkındalığının futbolcularda arttırılması lazım. Hırs lazım. Azim lazım. İnat lazım. Eğer ki şampiyonluğa oynuyorsak! Bu kararlılığı göstermeyenin de gitmesi lazımEn son Travelair tarafından düzenlendi; 31.08.2010, 11:00.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
bakıyorumda her kez futbolcuları ve şenol güneşi eleştirmeye başlamış ralax arkadaşlar relax. ben bu takımdan umutluyum ama rahat bırakırsalar şenol hocayı ve futbolcuları. oyunlara gelmiyelim ayaklarımız yere sağlam bassın yeter. taraftar dediğin iyi günde götü günüde yanında olmaktır. macı izlemedim bilerek izlemedim puan kaybedeçeğimizi düşündüm ve kaybettik. bir beraberlikle futbolculara yüklenmiyelim. onlarda insan hata yapabilirler, kötü günündede olabilirler bunları anlayışlıkla karşılamalıyız önemli olan süreklilik arz etmemesi... KARIŞMAYIN ŞENOL HOCADA
En son srdr tarafından düzenlendi; 31.08.2010, 11:00.KARADENİZ TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK...
Yorum
-
Hakemler bizi baltalıyor, önlem almamız lazımTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum